BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Microsoft Store Telefoonnummer Ondersteuning
0800-02059340800-0205934

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Microsoft Store :

     0800-0205934
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.microsoft.com/nl-nl/store/b/home

Op zoek naar het telefoonnummer van Microsoft Store? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker.


Bij het bellen naar online winkel Microsoft Store afdeling Ondersteuning hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door onderstaand keuzemenu:

“Bedankt dat u de Microsoft Store hebt gebeld. Om de kwaliteit van onze producten, services en training te verbeteren kan dit gesprek worden opgenomen of beluisterd. En kan de inhoud van dit gesprek worden ingezien door partners, dochterbedrijven  en providers van Microsoft wereldwijd”.

” Als u toestemming geeft voor het opnemen of beluisteren  van dit gesprek drukt u op 1, als u door wilt gaan zonder opnemen of beluisteren drukt u op 2″.

 

TOETS 1 — Voor vragen die u wilt stellen voordat u een aankoop doet of om een product uit de Microsoft Store te kopen drukt u op 1

“Blijf aan de lijn terwijl wij u doorverbinden”. ( keuzemenu.info)

TOETS 2 — Voor de status van uw order, facturering, verzending of restitutie drukt u op 2

TOETS 3 — Voor technische ondersteuning drukt u op 3


Telefonische Openingstijden klantenservice Microsoft Store Ondersteuning

De klantenservice is op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. De medewerkers zitten op deze tijden voor u klaar om u telefonisch van dienst te zijn.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Voor meer contactmogelijkheden met de klantenservice bezoek deze pagina op de website van Microsoft


Makkelijk contact opnemen met een andere online-winkel?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere online-winkel. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Microsoft Store Telefoonnummer Ondersteuning?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Microsoft Store Telefoonnummer Ondersteuning zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Microsoft Store Telefoonnummer Ondersteuning op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Microsoft Store Telefoonnummer Ondersteuning en wordt ook niet gelezen door Microsoft Store Telefoonnummer Ondersteuning

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.