Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met Menzis?

Geef hier een cijfer

Menzis Contact

Heeft u een vraag aan uw zorgverzekeraar bijvoorbeeld over uw premie en wilt u contact opnemen met Menzis ? Op deze pagina vindt u snel het Menzis Klantenservice Telefoonnummer. Wilt u direct contact met de juiste medewerker? Dat kan. Wij hebben alle opties et telefonisch keuzemenu voor u uitgeschreven. U vindt ze hieronder. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren. Direct doorverbonden met de juiste afdeling! Het kan zijn dat uw gesprek aan de telefoon wordt opgenomen, dit om de service blijvend te verbeteren. Verder vindt u op deze pagina overige contactinformatie van deze zorgverzekeraar.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 19.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 19.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 19.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 19.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 19.00 uur

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Waarom Menzis bellen?

 1. Voor vragen omtrent de zorgverzekering, zoals het aanvragen, het wijzigen het opzeggen van de verzekering en voor informatie over de basisverzekering
 2. Vragen omtrent vergoedingen, zoals declareren, eigen risico, eigen bijdrage, ziekenhuisfactuur
 3. Vragen omtrent zorgadvies, zoals langdurige zorg en second opinion
 4. Voor vragen over te betalen rekeningen
 5. Voor vragen over het regelen van een betalingsregelingen

Contactdetails

 1. Menzis telefoonnummer

 2. www.menzis.nl

Het telefonisch keuzemenu

U hoort eerst een welkomstboodschap. Kies vervolgens de optie die het beste past bij het antwoord op uw vraag:

"Welkom bij Menzis. Gesprekken kunnen worden opgenomen voor opleidings- en controledoeleinden. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar het privacystatement op de website. Wist u dat u uw verplicht eigen-risico gespreid kunt betalen? Aanmelden voor volgend jaar kan vanaf nu in MijnMenzis. Betaalt u uw eigen-risico nu ook al verspreid? Dan hoeft niets te doen. Uw regeling wordt automatisch verlengd. Kijk voor meer informatie op menzis.nl/gespreidbetalen."

 • Toets 1

  Heeft u een vraag over de betaling van de premie, het eigen risico of een betalingsregeling

 • Toets 2

  Heeft u een vraag over een ingediende declaratie of nota

 • Toets 3

  Belt u voor wachtlijst bemiddeling

 • Toets 4

  Heeft u een vraag over een behandeling of zorg die u nog moet ondergaan of over de vergoeding daarvan

 • Toets 5

  Wilt u een wijziging doorgeven

 • Toets 6

  Voor een andere vraag

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met Menzis?

Geef hier een cijfer

Alles over deze Klantenservice

Bij al uw zorgvragen helpt de klantenservice u natuurlijk graag snel verder. Veel zaken regelt u eenvoudig via Mijn Menzis. Bent u bijvoorbeeld verhuisd, dan kunt u dit eenvoudig zelf aanpassen. Heeft u een nieuw (mobiel) telefoonnummer? Ook dit wijzigt u eenvoudig zelf via Mijn Menzis. Op de website van de zorgverzekeraar ziet u direct de meest gestelde vragen met antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen dan kunt u een selectie maken uit een aantal onderwerpen. Achter elk onderwerp staan een aantal vragen waaruit u kunt kiezen. Na uw keuze krijgt u meteen een antwoord te zien. Biedt deze selfservice geen oplossing of staat uw vraag er niet tussen dan kunt op de hieronder aangegeven mogelijkheden contact opnemen met de klantenservice.

Telefoon Via 088-2224040 is de klantenservice makkelijk en snel bereikbaar. Een 088-nummer is in Nederland een telefoonnummer van een bedrijf, dat niet geografisch gebonden is aan één bepaalde regio. U betaalt voor het bellen met dit nummer uw gebruikelijke belkosten. Deze kosten hangen af van uw provider. Naast het reguliere telefoonnummer wordt er voor andere afdelingen, zoals bijvoorbeeld de Overstap Coach, een apart telefoonnummer gebruikt.

Chat: Wanneer het mogelijk is om te chatten met een medewerker, ziet u rechts onderaan het beeldscherm of er een medewerker beschikbaar is.

WhatsApp: U kunt ook WhatAppen met Menzis. Hiervoor dient u eenmalig het WhatApp nummer op te slaan in uw telefoon. U ontvangt via dit kanaal binnen enkele uren antwoord op uw vragen over uw verzekering

Sociale Media: U kunt uw vragen ook stellen via Twitter en Facebook. Uw vragen worden zo snel mogelijk beantwoord.

Meer info over Menzis

Al rond 1836 richtte een groep apothekers, artsen en tandartsen uit Arnhem een ziekenfonds op: de Maatschappij van Voorzorg. Iedereen heeft recht op zorg was het devies. Vandaag de dag maken ruim tweemiljoen Nederlanders gebruik van de labels Menzis en Anderzorg, met hoofdkantoren in Enschede, Groningen en Wageningen.
Menzis zelf is een coöperatie zonder winstoogmerk. Iedereen is hier welkom voor het afsluiten van allerlei basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen, tandartsverzekeringen en advies. Samen met de klant, zorgaanbieders, gemeenten en andere instanties wordt constant gekeken naar een passend antwoord op alle vragen die in deze tijd op het gebied van zorg naar boven komen. Menzis valt op door zaken als passende premies voor elk budget en door middel van  bijvoorbeeld schuldaanpak, goede palliatieve zorg,  een gratis stoppen-met-roken web-cursus, acute care-units voor kwetsbare ouderen.

Contact opnemen met een andere Verzekeraar?

Op onze overzichtspagina "Verzekeringsbedrijven" vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van diverse verzekeraars.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Menzis klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
 by Saskia

Snel en vakkundig geholpen door een vriendelijke medewerkster!! Top!

 by Jd

Menzis is telefonisch niet bereikbaar!Ik heb vandaag de hele dag aan de telefoon gezeten.

Kosten 18 cent per minuut.

Ik kreeg te horen dat alle medewerkers zijn bezet.

Maar helaas kreeg ik niemand van Menzis te spreken.Wat een asociale slechte maatschappij is dit!!

Heb er geen woorden voor.

 by Dennis

Erg tevreden met de telefonische dienstverlening van Menzis. Ik had snel iemand aan de lijn en werd prima geholpen.

Welke ervaringen heeft u met Menzis klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Menzis zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Menzis op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Menzis klantenservice en wordt ook niet gelezen door Menzis
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )