Aantal reviews 4

Hoe zijn uw ervaringen met Menzis?

Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Menzis

Heeft u een vraag aan uw zorgverzekeraar bijvoorbeeld over uw premie en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Zoek dan niet verder! Op onze website vindt u meteen het juiste klantenservice telefoonnummer. Daarnaast vindt u ook het telefonisch keuzemenu om sneller in contact te komen met de juiste medewerker. Bovendien vindt u ook andere contactgegevens zoals e-mail en social media. Wij maken het u gemakkelijk om in contact te komen met Zorgverzekeraar Menzis, zodat u snel en efficiënt geholpen kunt worden.  Verder vindt u op deze pagina overige contactinformatie van deze zorgverzekeraar.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 19.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 19.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 19.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 19.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 19.00 uur

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Waarom Menzis bellen?

 1. Voor vragen omtrent de zorgverzekering, zoals het aanvragen, het wijzigen het opzeggen van de verzekering en voor informatie over de basisverzekering
 2. Vragen omtrent vergoedingen, zoals declareren, eigen risico, eigen bijdrage, ziekenhuisfactuur
 3. Vragen omtrent zorgadvies, zoals langdurige zorg en second opinion
 4. Voor vragen over te betalen rekeningen
 5. Voor vragen over het regelen van een betalingsregelingen
 6. Voor hulp bij inloggen bij Mijn Menzis
 7. Vragen over verspreid betalen van het verplicht eigen-risico

Contactdetails

 1. Menzis telefoonnummer

 2. www.menzis.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

U hoort bij het bellen eerst een welkomstboodschap. Kies vervolgens de optie die het beste past bij het antwoord op uw vraag."

"Welkom bij Menzis. Gesprekken kunnen worden opgenomen voor opleidings- en controledoeleinden. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar het privacystatement op de website."

 • Toets 1

  Heeft u een vraag over de betaling van de premie, het eigen risico of een betalingsregeling?

 • Toets 2

  Heeft u een vraag over een ingediende declaratie of nota?

 • Toets 3

  Wilt u uw verzekering wijzigen of een wijziging in uw persoonlijke situatie doorgeven? Of wilt u een zorgpas voor het binnen-of buitenland aanvragen?

 • Toets 4

  Heeft u een vraag over een behandeling of zorg die u nog moet ondergaan of over de vergoeding daarvan

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 4

Hoe zijn uw ervaringen met Menzis?

Geef hier een cijfer

Menzis Contact

Naast het telefoonnummer vindt u hieronder overige contactmogelijkheden:

Veel zaken regelt u eenvoudig via Mijn Menzis. Bent u bijvoorbeeld verhuisd, dan kunt u dit eenvoudig zelf aanpassen. Heeft u een nieuw (mobiel) telefoonnummer? Ook dit wijzigt u eenvoudig zelf via Mijn Menzis. Op de website van de zorgverzekeraar ziet u direct de meest gestelde vragen met antwoorden. Biedt deze selfservice geen oplossing of staat uw vraag er niet tussen dan kunt op de hieronder aangegeven mogelijkheden contact opnemen met de klantenservice.

 • Telefoon Via 088-2224040 is de klantenservice makkelijk en snel bereikbaar. U betaalt voor het bellen met dit nummer uw gebruikelijke belkosten. Deze kosten hangen af van uw provider. Naast het reguliere telefoonnummer wordt er voor andere afdelingen, zoals bijvoorbeeld de Overstap Coach, een apart telefoonnummer gebruikt.
 • Chat: Wanneer het mogelijk is om te chatten met een medewerker, ziet u rechts onderaan het beeldscherm of er een medewerker beschikbaar is.
 • WhatsApp: U kunt ook WhatAppen met Menzis. Hiervoor dient u eenmalig het WhatApp nummer op te slaan in uw telefoon. U ontvangt via dit kanaal binnen enkele uren antwoord op uw vragen over uw verzekering
 • Sociale Media: U kunt uw vragen ook stellen via Twitter en Facebook. Uw vragen worden zo snel mogelijk beantwoord.
 • Menzis
  Postbus 75000
  7500 KC Enschede

Waarom contact opnemen met Menzis?

Er zijn verschillende redenen waarom klanten contact zoeken met Menzis.  Als u kiest voor Menzis als uw zorgverzekeraar, wilt u natuurlijk zeker weten dat u de juiste keuze heeft gemaakt. U wilt weten dat uw verzekering aansluit bij uw wensen en dat u er op kunt vertrouwen dat u de juiste zorg krijgt wanneer u dat nodig heeft. Daarom is het belangrijk dat u de klantenservice kunt bereiken wanneer u vragen heeft of problemen ondervindt.

De klantenservice van Menzis is er voor u wanneer u vragen heeft over uw verzekering, bijvoorbeeld over uw verzekeringsvoorwaarden, declaraties of vergoedingen. Maar ook als u problemen ondervindt bij het afsluiten van een verzekering of bij het maken van een afspraak bij een zorgverlener, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Daarnaast kunt u ook bij de klantenservice terecht als u vragen heeft over het online declareren of de status van uw declaratie. Ook voor vragen over de vergoeding van uw zorgkosten helpt de klantenservice u graag verder.

Klanten nemen vaak contact op voor informatie over hun verzekeringspolis, hoe ze een vergoeding kunnen aanvragen of hoe ze een wijziging in hun polis kunnen doorvoeren. Ook vragen klanten vaak om hulp bij het kiezen van een zorgverlener of het veranderen van hun huidige zorgverlener. Klanten bellen ook vaak met vragen over facturen of betalingen. Menzis biedt een uitstekende klantenservice om al deze vragen te beantwoorden en om te helpen bij eventuele problemen of opmerkingen.

Meer informatie over deze zorgverzekeraar

Menzis is een Nederlandse zorgverzekeraar die in 2007 is ontstaan uit een fusie tussen de zorgverzekeraars Menzis en Agis. Het bedrijf is gevestigd in Zwolle en biedt zorgverzekeringen aan consumenten in heel Nederland. Menzis is een non-profit organisatie en heeft als doel om betaalbare en toegankelijke zorg te bieden voor iedereen.
Het bedrijf zelf is een coöperatie zonder winstoogmerk. Iedereen is hier welkom voor het afsluiten van allerlei basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen, tandartsverzekeringen en advies. Samen met de klant, zorgaanbieders, gemeenten en andere instanties wordt constant gekeken naar een passend antwoord op alle vragen die in deze tijd op het gebied van zorg naar boven komen. Menzis valt op door zaken als passende premies voor elk budget en door middel van  bijvoorbeeld schuldaanpak, goede palliatieve zorg,  een gratis stoppen-met-roken web-cursus, acute care-units voor kwetsbare ouderen.

Menzis is een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland, met meer dan 3 miljoen verzekerden. Het bedrijf heeft een groot aandeel in de Nederlandse markt van zorgverzekeringen en is bezig met het verbeteren van de dienstverlening en de klanttevredenheid.

Makkelijk bellen met en andere Zorgverzekeraar?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Menzis klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 4 reviews
 by Sabine

Goed geholpen aan de telefoon

 by Saskia

Snel en vakkundig geholpen door een vriendelijke medewerkster!! Top!

 by Jd

Menzis is telefonisch niet bereikbaar!Ik heb vandaag de hele dag aan de telefoon gezeten.

Kosten 18 cent per minuut.

Ik kreeg te horen dat alle medewerkers zijn bezet.

Maar helaas kreeg ik niemand van Menzis te spreken.Wat een asociale slechte maatschappij is dit!!

Heb er geen woorden voor.

 by Dennis

Erg tevreden met de telefonische dienstverlening van Menzis. Ik had snel iemand aan de lijn en werd prima geholpen.

Welke ervaringen heeft u met Menzis klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Menzis zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Menzis op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Menzis klantenservice en wordt ook niet gelezen door Menzis
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )