Aantal reviews 42

Hoe zijn uw ervaringen met MediaMarkt?

Geef hier een cijfer

Contact met MediaMarkt Klantenservice?

Bent u op zoek naar het Telefoonnummer van MediaMarkt?  Op deze pagina vindt u snel het Klantenservice Telefoonnummer.

Wilt u direct contact met MediaMarkt dan kunt u het beste bellen. U heeft dan sneller antwoord op uw vraag. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag verder. Het algemene telefoonnummer staat hierboven in het grijze venster vermeld. Op deze pagina vindt u ook overige contactinformatie en contactmogelijkheden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 19.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 19.00 uur

 • Zondag

  Gesloten

MediaMarkt Contact

Waarom MediaMarkt bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken
 7. MediaMarkt telefoonnummer

  088-4640464 (uw gebruikelijke belkosten)

Wij helpen u graag met het keuzemenu!

Direct contact met de juiste medewerker van MediaMarkt

"Welkom bij MediaMarkt. Vanwege de ontwikkelingen omtrent de maatregelen zijn wij wat moeilijker te bereiken dan je van ons gewend bent. Wij hebben een speciale pagina beschikbaar gesteld waar je kunt lezen hoe MediaMarkt omgaat met het coronavirus. Je vindt deze pagina op onze website www.mediamarkt.nl. En daar vind je alle actuele informatie over de maatregelen die wij treffen. Let op! Onze winkel zijn tot nader orde gesloten, maar je kunt nog wel via onze webshop producten bestellen en laten thuisbezorgen. We doen er alles aan om jou zo snel mogelijk te kunnen helpen. Overigens kun je het antwoord op je vraag vaak ook gewoon vinden op de klantenservice pagina. Of je kunt je vraag stellen via Twitter of Facebook. Onze dienstverlening is op sommige onderdelen tijdelijk aangepast. Kijk op de website voor alle informatie over openingstijden, bezorging mogelijkheden en services.  Om onze service blijvend te verbeteren kan dit gesprek opgenomen worden voor trainingsdoeleinden. Wil je weten hoe wij met jou gegevens omgaan? Kijk dan op onze website voor meer informatie."

 • Toets 1

  Heb je een vraag over je bestelling of bezorging

 • Toets 2

  Wil je weten of jouw product op voorraad is

 • Toets 3

  Wil jij je product ruilen of retourneren

 • Toets 4

  Heb je vragen over de openingstijden van onze winkels

 • Toets 5

  Voor overige vragen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 42

Hoe zijn uw ervaringen met MediaMarkt?

Geef hier een cijfer

Alles over deze Klantenservice

De mediawinkel help u graag snel verder bij al uw vragen. Op de servicepagina op de website van de MediaMarkt staan daarom de meest gestelde vragen met antwoorden. Ook kunt u gebruik maken van de zoekfunctie. Verder kunt u uit een aantal onderwerpen een selectie maken waarop het antwoord direct wordt getoond. Via deze mogelijkheden wordt u dus zonder tussenkomst van een medewerker snel verder geholpen. Komt u er onverhoopt niet uit of wilt u liever persoonlijk contact dan vindt u hieronder de mogelijkheden.

Telefoon: Heeft u een vraag aan MediaMarkt klantenservice en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag? Via een 088-nummer is het telefonisch informatiecentrum makkelijk en snel bereikbaar. Een 088-nummer is in Nederland een telefoonnummer van een bedrijf, dat niet geografisch gebonden is aan één bepaalde regio. Voor het bellen met dit nummer betaalt u uw gebruikelijke belkosten.

Social Media: U kunt uw vragen ook stellen via Twitter en Facebook. Uw vragen worden binnen een uur beantwoord.

Chatbot: U kunt ook uw vragen stellen aan de virtuele assistent. Klik u rechtsonder in uw beeldscherm om de chat te starten.

Meer over MediaMarkt

Mediamarkt is een (web)winkel met een enorm ruim assortiment waar de consument terecht kan voor alles op het gebied van elektronica. Van keukenapparatuur tot elektrische tandenborstels, Mediamarkt heeft het. Doordat men de gelegenheid krijgt om producten ter plekke te testen en het aanbod zo groot is, kan de klant een weloverwogen keuze maken. Het bedrijf bestaat sinds 1979 en is opgericht in het Duitse München. Inmiddels zit de keten in dertien landen van Europa. In Nederland zijn er vijftig vestigingen. In alle grote steden, waaronder Amsterdam, Zwolle, en Groningen zijn er één of meerdere vestingen. In Rotterdam bevindt zicht de grootste vestiging. In deze stad bevindt zich ook het Nederlandse hoofdkantoor te weten op de Wilhelminakade 161, 3072 AP. 

Contact met een andere online-winkel?

Zoekt u het telefoonnummer van een andere online winkel? Bezoek dan onze overzichtspagina "Online-Winkels".

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met MediaMarkt klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 42 reviews
door: joKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

niet te bereiken, gewoon niet

door: DeckerKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

als het terug moet en wilt het terugbetaalt hebben moet er een advocaat en invorderingsbedrijf aan te pas komen om het geld terug te krijgen

door: GJMKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat een slechte service bij mediamarkt zeg, ongelofelijk.

Half uur in de wacht hangen en dan blijkt dat je niet eens naar het betreffende filiaal belt.

Netnummer suggereert van wel, dan de opmerking dat je wel teruggebeld gaat worden over je bestelling. Wat een bagger zeg!!!

door: HansKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Het is echt verschrikkelijk, tijdens Blackfriday mega order besteld en wacht nog steeds de dag van vandaag op producten. Service aan de telefoon echt van een bedenkelijk niveau. 5 keer de toezegging gehad dat het is verzonden en niks ontvangen. Vervolgstappen worden nu genomen want de maat is vol. Dossierkennis van 0,0. Nederlandse taal is ook ver te zoeken, lijkt wel met alle respect of ik met een Surinaamse roti tent aan de lijn zit.

door: WesleyKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Op 31-12 heb ik een nieuwe telefoon met abonnement besteld. Hiervoor heb ik ook geld overgemaakt voor het toestel en een cent gepind om mijn rekeningnummer te verifiëren. Ik heb vervolgens direct een mail gehad dat de bestelling goed is ontvangen en dat mijn bestelling na ca. 1 à 2 dagen geleverd zou worden nadat het abonnement goed zou zijn gekeurd. Hiervan zou ik bericht krijgen en middels Track&Trace zou ik de zending kunnen volgen. Inmiddels zijn we bijna 2 weken verder, maar ik heb helemaal niks meer gehoord. Bij de klantenservice is niemand aanwezig zo lijkt het wel, behalve dan een computer die onzinnige antwoorden geeft. Mijn oude telefoon is kapot, kan ik nu naar mijn nieuwe telefoon en naar mijn betaalde geld fluiten???

door: EllaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

15min aan telefoon moeten hangen en geen medewerker kunnen spreken. Bestelling meer dan 5 dagen geleden geplaatst en nog steeds niet binnen .

door: georgeKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

I have ordered online a phone...after 3 weeks not delivered. Tried to contact online/phone ...no success.

They are scammers ......stay far from Mediamarkt.

door: JourieKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Geen antwoord

door: MarkKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Niet te berijken

door: KeesKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zeer slecht: extra moeten betalen voor aflevering op maandagochtend. Vervolgens krijg ik bericht dat de wasmachine op dinsdag wordt bezorgd. Huh? Direct wasmachine weer afbesteld, dit bedrijf deugt niet.

door: JalalKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

40 minuten wachten maar vergeefs, de slechtste klantenservice ooit, nooit meer aankoop bij MediaMarkt!

door: Johan NeyensKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik weet niet waarheen met mijn vraag?

Media Markt meldt mij dat ik een i-pad verdient heb als ik 1 euro betaal. ik doe dat. Ik moet een verzendingsdienst kiezen. Ik doe dat (b-post) en betaal 1,95 euro. Maar nu verdwijnt er ook nog 55 euro van mijn rekening zonder toelating van betalen. Ik geloof nooit dat een zo ernstige Media Markt haar klanten zo zou bedriegen. Graag een woordje uitleg over over deze transactie. Dank bij voorbaat.

Johan Neyens.

door: rob uit nederhorstKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

bij mediamarkt in amersfoort een wasmachine en led tv gekocht en netjes betaald afspraak was dat na 2 weken beide geleverd zouden worden op een ander adres. totaal geen punt alles is mogelijk.

maandag was de afspraak. fantastisch ik kreeg een mail dat die maandag tussen 08.00 uur en 22.00 uur de bestelling zou worden geleverd op dat adres . moest ik natuurlijk wel even aanwezig zijn. ok ik op zondag avond naar het afleveradres ( even 175km rijden en een overnachting in mijn vakantiehuis in limburg. krijg ik op maandag ochtend een mailtje dat de levering s'middags zou plaats vinden. had ik dat geweten was ik natuurlijk niet op zondag al gegaan. ok moet dan maar komt er een mailtje dat de chauffeur niet langs komt. balen natuurlijk ben ik voor lul naar limburg gereden, enfin ik weer weg half uurtje later krijg ik, terwijl ik al weer onderweg was naar huis, een belletje van de chauffeur dat hij voor de deur staat en ik niet aanwezig ben. daar zakt dus mijn broek van af.

ik kon dus een nieuwe afspraak maken voor de volgende dag. ik weer naar limburg gelukkig nog niet zo ver rijden dus dat viel gelukkig nog mee. uiteraard weer dat mailtje van tussen 8 en 22 uur en de dinsdag het mailtje dat de chauffeur weer in de middag zou komen en ja hoor ook weer dat mailtje dat de chauffeur niet komt. toch maar het zekere voor het onzekere ben toch maar blijven wachten. ja hoor de chauffeur belt dat hijn er aan komt. ik blij eindelijk mijn wasmachine en mijn led tv. maar niet heus alleen de wasmachine geen tv .

nog maar weer eens gebeld met de klantenservice de 3e keer inmiddels. weer het zelfde antwoord dat ik zal worden terug gebeld door de winkel in amersfoort . jammer daar wacht ik inmiddels ook weer 2 weken op inmiddels wel weer een keer naar limburg want de tv moest natuurlijk nog komen gelukkig weer het mailtje van 8-22 uur s'morgens weer het mailtje dat de chauffeur s'middags komt eindelijk mijn tv . maar de klanten service van Mediamarkt laat niets van zich horen via messenger ook geklaagd maar die worden simpel verwijderd

ik heb nog een bestelling van een koel/vrieskast en een combi magnetron/oven of ik die bestel bij media markt?? laat zij maar eerst even het beloofde telefoontje plegen. anders is mijn volgend contact via mijn rechtsbijstand want Mediamarkt is natuurlijk wel in gebreken gebleven en de kosten die ik heb gemaakt daar zou ik toch wel iets van terug zien

door: Loek DegenhartKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik heb op 1 juli een tv besteld, de 16e werd die bezorgd. Die tv bleek defect te zijn. Intussen zit ik, na om de dag gebeld te hebben met hun klantenservice, nog steeds te wachten wanneer die defecte tv wordt omgeruild voor een tv die het WEL doet. Ik zeg niet dat ik nooit meer iets bij de koop, maar ik bestel nooit meer iets online. Dan maar naar de winkel. Ik zit nu in feite al 24 dagen te wachten op een tv van € 299. Ik ben bijna 62, dus ik probeer me niet druk te maken (zeker niet met de huidige hitte), maar dit is te gek om los te lopen. Ik ben pissed, en niet zo zuinig ook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En wat mijn rapportcijfer betreft: ik moest minstens één ster aanklikken, maar zoals het er nu voor staat, kunnen ze van mij min 5 sterren krijgen.

door: MohKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Te slecht , nooit iets online bestellen . Jij bestelt en dan krijg je niks , als je opbelt , zit je een uur lang aan de telefoon.

door: louisKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Koop nooit iets op bestelling wand dan kom je bedrogen uit.

We hebben een ijskast besteld al 6 weken maar tot heden hebben we ze nog niet.

Het is zogenaamd vacantie zeggen ze

Dus nooit meer.

door: J.B.Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

DRAAAMAAAAAA!Wat een tering bedrijf.. laatste keer dat ik bij jullie wat besteld heb..

wat een kut service.... echt te schandalig gewoon....

door: HaicoKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Een ster is al teveel...Waardeloze klantenservice... niet reageren.... niet houden aan de wetgeving....Zwaar frustrerend! Koop hier geen dure elektronica!!!!

door: RoyKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ontzettend slechte service. Ik ga mijn product terugsturen en bij bol.com bestellen want ik wil in de toekomst niet weer met de klantenservice van Mediamarkt te maken krijgen.

door: BarryKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zelfde probleem als veel van de andere bellers. Hang gewoon de hele tijd in de wacht zonder hulp. Waardeloos.

door: Lus SlachmuyldersKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Vandaag bij mediamarkt Turnhout enorm goed verder geholpen door Lars. Mijn opslagruimte van mijn smartphone was vol. Bij Telenet zeiden ze dat ik een nieuwe moest kopen. Bij vandenborre konden ze me niet helpen. Lars heeft er alles aan gedaan om me verder te helpen en met succes! Bedankt hiervoor!!

door: L.J.JansenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Nog nooit zo'n slecht bereikbare winkelketen telefonisch meegemaakt Schandalig

door: SemmieKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat een vreselijke onbereikbare winkelketen zeg, je kan blijven bellen totdat je een ons weegt maar je krijgt gewoon niemand aan de lijn. Heb nu echt al 1000 keer geprobeerd om filiaal Breda zelf te benaderen op telefoonnummer 076-5258100 je krijgt 100 keer hetzelfde deuntje te horen en daarna wordt er gewoon klakkeloos de hoorn op gegooid. Ongelooflijk dit ben je zo'n grote keten en heb je zoveel klanten maar dan is je service zo bagger. Voor mij echt een reden om nooit meer een aankoop te doen bij de Mediamarkt.

door: AnjaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik heb met de 21% dagen een vaatwasser gekocht.online

Donderdag avond naar de winkek geweest en de vaatwasser hadden ze daar niet.

Met de verkoper er een uit gezocht naar mijn wensen.de foto's laten zien van mijn keuken waar die moest komen te staan.

Met zilveren deur en bestekla. Dus ik met typenummer naar huis wand in de winkel hadden ze deze niet. En ik wilde de 21% korting nartuurlijk. BESTELD zondagdag zat het me nog niet lekker ik op de site gekeken en heb een mail gestuurd dat ik zeker de goede wilde met zilveren deur en bestekla.

Geen andwoord krijg ik van een koeriers bedrijf een mail dat ze deze dinsdag kwamen plaatsen. Nog gebeld met dit bedrijf mevrouw als het niet goed is dan komt de juiste de volgende dag.

Nou dinsdag kwam de monteur ik vroeg of dit de goed was met mijn wensen zei de man nee het kast deurtje komt er op ik zei nee dat wil ik niet. Hij dat ding mee terug genomen dus ik bellen.

CONTACT GEPROBEERD TE ZOEK ENORM GEBELD JE WORDT IEDERE KEER INDE WACHT GEZET GEMAILD GEEN ANDWOORD ER IN GESCHREVEN DAT IK MN GELD TERUG WIL. NIET EEN KEER WEL 10 KEER ZE BELLEN ME NIET TERUG.

NU PER ABUIS KWAM IK OP DE CHAT VAN HUN TERECHT.

IK YES HEBBES WAT ZEGGEN ZE WE HEBBEN DE VAATWASSER NOG NIET TERUG.

IK BELLEN NAAR DAT BEDRIJF TERWIJL IK MEDIAMARKT AAN DE CHAT HEB ZE ZEGT IK HEB BEWIJS DAT IK DINSDAG DEZE MAIL GESTUURD HEB EN ZE DEED HET METEEN NOG EEN KEER.

WAT ZEGT DIE MENEER DAT HIJ NOG NIKS HEB ONTVANGEN.

HIJ ZOU MIJ MAILEN ALS ER VORDERINGEN WAREN.

NOG STEEDS MN GELD NIET.

PFF

door: PeterKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Bij MediaMarkt online een TV en Laptop gekocht voor 2200 dus de volgende dag in huis zeggen ze.

Nou de volgende dag je raad het al natuurlijk niets ontvangen.

Ik gebeld met 0800 - 0366 en kreeg al na 23 minuten een medewerker aan de lijn.

Die vertelde me omdat ik met PayPal heb betaald , er een extra fraudecheck is gedaan en daarom krijg ik het nog een dag later.

dat staat er niet bij als je met PayPal betaald.

zit ik me heel de dag erop te verheugen pfff

ben in staat heel de order te cancelen.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met MediaMarkt klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij MediaMarkt zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met MediaMarkt op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar MediaMarkt klantenservice en wordt ook niet gelezen door MediaMarkt
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )