Lyca Mobile Klantenservice telefoonnummer
020-7543030

7 dagen per week van 9:30 tot 18:30 uur telefonisch bereikbaar

  • Telefoonnummer klantenservice Lycamobile:

     020-7543030
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.lycamobile.nl

Bellen naar Lyca Mobile? Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer met het telefonische keuzemenu / belmenu. Direct contact.

Gebruik het keuzemenu bij het bellen naar het servicenummer. Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo heeft u direct contact met de juiste medewerker.


Welkomstboodschap:Toetst u alstublieft 1 voor Nederlands, and press 3 for English”. (copyright keuzemenu.info)

” Goedendag, welkom bij de klantenservice van Lycamobile. Al onze gesprekken kunnen worden opgenomen voor kwaliteits- en trainingsdoeleinden.”

TOETS 1 — Voor opwaarderen, beltegoed en bundelinformatie

“Wist u dat u gratis 1244 kunt bellen met uw mobiele telefoon van Lycamobile en gebruik kunt maken van ons automatische opwaardeerservice,  beltegoed en bundelinformatie en aanschaf van bundels. Indien u voor de eerste keer opwaardeert met uw bank of creditcard raadpleeg dan alstublieft de website. Het is heel gemakkelijk om onze codes te gebruiken zodat u uw beltegoed op het scherm van uw mobile telefoon van Lycamobile kunt zien. Toets hiervoor *101# in en bel. Voor bundel-tegoeden toetst u *136# in en bel. Waardeer uw beltegoed op door *101* gevolgd door het pinnummer en # in te toetsen en dán te bellen. U kunt ook bundels aanschaffen door *139* gevolgd door de bundelcode en # in te toetsen en dán te bellen. Al deze informatie is ook beschikbaar op onze website. Uw telefoongesprek is belangrijk voor ons. Een moment geduld alstublieft. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen dor een van onze medewerkers.”

TOETS 2 — Voor het overzetten van uw bestaande nummer naar Lycamobile.

TOETS 3 — Voor registratie, aanbiedingen en tarieveninformatie

“Op onze website kunt u uw simkaart registeren en al onze aanbiedingen en tarieven bekijken. Voor registratie alstublieft uw simkaartnummer en persoonsgegevens gereedhouden.”

TOETS 4 — Voor verloren, gestolen, geblokkeerde of beschadigde sim

TOETS 5 — Voor vragen over mobiel internet

TOETS 0 — Voor overige vragen


Openingstijden Klantenservice Lycamobile:
De klantenservice is 7 dagen per week van 9:30 tot 18:30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze pagina op de website van Lycamobile voor meer contactmogelijkheden met de klantenservice


Makkelijk contact opnemen met een ander Telecom bedrijf?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander Telecombedrijf. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Lyca Mobile Klantenservice telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Lyca Mobile Klantenservice telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Lyca Mobile Klantenservice telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Lyca Mobile Klantenservice telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Lyca Mobile Klantenservice telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu. Een gratis service van Keuzemenu.info