Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met LG Customer Service? Geef hier een cijfer

Wat is het Telefoonnummer van LG?

Wilt u telefonisch contact met opnemen met LG voor bijvoorbeeld voor advies over een bepaald product, over uw factuur, of account? Voor al uw vragen helpt een medewerker u graag verder. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag. Hieronder op deze pagina in het grijze blok staat het juiste servicenummer vermeld. Gaat uw vraag over een bestelling? Houdt u dan uw ordernummer bij de hand. De medewerker kan dan uw gegevens er nog sneller bijpakken.  Aan de telefoon wordt u na het volgende bericht direct doorverbonden met een telefonist(e);” Welkom bij LG Electronics. Dit gesprek kan worden opgenomen voor training- en kwaliteitsdoeleinden. Ga naar www.lg.com/nl/pricacy voor meer informatie over uw LG uw persoonlijke gegevens gebruikt.”

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 18.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 18.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 18.00 uur

Waarom LG Customer Service bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. LG Customer Service telefoonnummer

 2. www.lg.com

Contact met een andere support service?

Ga hiervoor naar deze overzichtspagina. U vindt hier snel de telefoonnummers van support services. Indien de klantenservice gebruik maakt van een keuzemenu dan ziet u direct alle opties staan. Zo weet u van te voren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Direct contact. Snel antwoord op uw vraag.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met LG Customer Service klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met LG Customer Service klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij LG Customer Service zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met LG Customer Service op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar LG Customer Service klantenservice en wordt ook niet gelezen door LG Customer Service
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )