Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met Leenbakker.nl? Geef hier een cijfer

Hoe bereikt u Leen Bakker Klantenservice?

Heeft u een vraag aan Leenbakker bijvoorbeeld over uw bestelling of voor advies? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste telefonisch contact opnemen. Hieronder  vindt u het snel het juiste klantenservice telefoonnummer. Als u belt krijgt u een keuzemenu. Om het bellen met de meubelzaak makkelijker te maken, hebben wij dit menu uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. Wilt u op een andere manier contact opnemen? U vindt hier gemakkelijk alle contactmogelijkheden op een rij.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Leenbakker.nl bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Leenbakker.nl telefoonnummer

 2. www.leenbakker.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Direct de juiste persoon aan de lijn: Kies de optie die het beste past voor het antwoord op uw vraag:

"Goedemiddag, welkom bij Leen Bakker. Dit gesprek kan worden opgenomen voor training en coaching's doeleinden. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij je om het order nummer bij de hand te houden."

 • Toets 1

  Heb je een vraag over een van onze producten?

 • Toets 2

  Bel je over onze acties en aanbiedingen?

 • Toets 3

  Voor vragen over je bestelling?

 • Toets 4

  Heb je een vraag over de betaling of factuur?

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met Leenbakker.nl? Geef hier een cijfer

Meer over Leen Bakker

Familiebedrijf Leen Bakker is een winkelketen dat zich specialiseert in meubels en interieur. Door heel Nederland bestaan er op dit moment zo´n 125 filialen en verdeeld over België en het Caribische deel van Koninkrijk der Nederlanden nog zo´n 45. Het is sinds 2017 onderdeel van investeringsmaatschappij Gilde Investment Management. In eerste instantie opende Cornelis Bakker in 1918 in Rotterdam een stoffen- en garenwinkel. Zijn zoon Leen kwam in 1953 met het woonwinkelconcept en de zoon van Leen, Arie, maakte het de keten die het nu is. Uit het motto "Leen, da's design voor iedereen" kan je al snel opmaken dat het bij Leen Bakker voor iedereen mogelijk is om zijn of haar huis naar eigen smaak in te richten zonder dat dit heel duur hoeft te zijn. Leen bakker gaat met zijn tijd mee en het inmiddels ruime assortiment van banken, stoelen, kussens, gordijnen, bedden(goed), tuinmeubels en accessoires kan ook online besteld worden. De klantenservice is goed telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag en ook via facebook of twitter. Het hoofdkantoor zit in Raamdonksveer.

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina “Online Winkels“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van diverse online winkels in Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Leenbakker.nl klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 5 reviews
 by De boer

Slechte bereikbaarheid bij klachten per telefoon

 by Ellen Bierens

-1 . De winkel is zowieso tel niet bereikbaar en het algemene nummer, daar heb ik 30 min in de wacht gehangen zonder iemand aan de lijn te krijgen , zonder tussentijdse informatie hoeveel wachtenden ervoor mij zijn. Waardeloos !

 by Henk

Het opgegeven tel nummer antwoord nooit heel moeilijk om een medewerker aan de lijn te krijgen lange wachttijden en winkel nr wordt niet opgenomen

 by VAN CLEVEN - DE MULDER

Wij zijn ongelooflijk tevreden van de vriendelijkheid en service en stiptheid van bestellingen en ons op de hoogte houden van binnenkomende en op tijd binnenkomende bestellingen...super top..grote pluim voor personeel van Leen Bakker te Ternat The Leaf
Michele en Alain Van Cleven- De Mulder
België

 by VAN CLEVEN - DE MULDER

Wij zijn ongelooflijk tevreden van de vriendelijkheid van het personeel, de behulpzaamheid, de stiptheid van de leveringen, het informeren en ons op de hoogte houden van binnenkomende bestellingen!

Grote pluim op de hoed van de staf van de winkel te TERNAT in Belgie

Welke ervaringen heeft u met Leenbakker.nl klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Leenbakker.nl zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Leenbakker.nl op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Leenbakker.nl klantenservice en wordt ook niet gelezen door Leenbakker.nl
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )