Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met Kwantum? Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op met Kwantum?

Heeft u een vraag aan Kwantum dan kunt u op diverse manieren contact opnemen. Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden op een rij, waaronder het klantenservice telefoonnummer. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste bellen. Om het bellen wat makkelijker te maken hebben wij het telefonische keuzemenu uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren. Hierdoor heeft u direct contact met de juiste medewerker en kunt u sneller uw zaken regelen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Kwantum bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Als u persoonlijk contact prefereert
 3. Voor hulp of advies bij het kopen van uw product
 4. Voor hulp of advies bij het in elkaar zetten van uw product
 5. Voor vragen over de voorraad van een bepaald artikel

Contactdetails

 1. Kwantum telefoonnummer

 2. www.kwantum.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Goedemiddag, welkom bij Kwantum. Wij maken er u op attent dat dit gesprek voor trainingsdoeleinden kan worden opgenomen. Kijk voor openingstijden en antwoorden op de meest gestelde vragen op www.kwantum.nl. Informatie over winkelvoorraden kunnen wij en onze collega's in de winkel telefonisch niet doorgeven. Door de grote verkopen wijzigen onze producten snel. De producten die op de website zichtbaar zijn, zijn normaal gesproken in onze winkels op voorraad. Bezoek onze website of een winkel bij u in de buurt waar wij u graag voorzien van alle gewenst informatie. Vanwege de grote drukte op de klantenservice is de wachttijd langer dan u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip. Om u verder goed te kunnen helpen volgt nu een keuzemenu. " 

 • Toets 1

  Voor vragen over de status van uw bestelling die u zelf af gaat halen of overige vragen aan onze winkels

  "Toets na de pieptoon de 4 cijfers van uw postcode in. Wij verbinden u hierna door met de  dichtstbijzijnde  winkel. Wilt u doorverbonden worden met een andere winkel? Toets dan de 4 cijfers van de postcode van deze winkel in."

 • Toets 2

  Voor vragen, opmerkingen of klachten over het laten ophangen van raambekleding of het laten leggen van een vloer

 • Toets 3

  Voor vragen over de status van uw bestelling die u laat bezorgen

 • Toets 4

  Voor overige vragen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met Kwantum? Geef hier een cijfer

Overige contactmogelijkheden

Ook bij Kwantum staat natuurlijk goede service hoog in het vaandel. Voor hulp en advies helpt de klantenservice u dan ook graag snel verder op weg. Zo vindt u op de website gemakkelijk antwoorden op veel gestelde vragen. Alle hulponderwerpen worden uitgelicht. Zo vindt u snel wat u zoekt. Komt u er onverhoopt niet uit of wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bezoek dan de klantenservicepagina. Hier vindt u snel alle contactgegevens op een rij. U kunt ook gebruikmaken van een contactformulier.

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel. U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Kwantum klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
 by Nico lackroij

Klanterservice dat woord kunnenen zij bij Kwantum niet, onmogelijk om klantservice te bereiken wacht al drie weken op terugstorting van geld van een door hun geannuleerde bestelling.

 by F. Steen

Gister vloerkleed gekocht, eenmaal thuis bleek de kleur niet te overeenkomen.
Vandaag vloerkleed terug gebracht.
Kreeg echter het geld niet retour het zou teruggestort worden.
Nu telefonisch contact proberen op te nemen met kwantum, hang al 20 minuten aan de lijn. Duidelijk geen personeel genoeg.
Geld is nog niet gestort dus allemaal niet klantvriendelijk. Wellicht nooit meer een grotere aankoop doen bij kwantum. Zijn hierover echt niet tevreden.

 by vermeulen

Schandalige service klantenservice! Telefonisch 45min.in de wacht en dan word je er af gesmeten! Zie alle reviews en denk na voor je daar iets koopt tig keren mailen/bellen heeft geen enkele zin

Welke ervaringen heeft u met Kwantum klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Kwantum zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Kwantum op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Kwantum klantenservice en wordt ook niet gelezen door Kwantum
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )