BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Kwantum Klantenservice Telefoonnummer
0900-23559260900-2355926

Toon telefoonnummer

Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur telefonisch bereikbaar

  • Telefoonnummer klantenservice Kwantum:

     0900-2355926
  • Gesprekskosten: 1 cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.kwantum.nl

Wilt u direct contact met Kwantum? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer met het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste helpdesk medewerker.


Bij het bellen naar de Kwantum hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu;

Goedemiddag, welkom bij Kwantum. Wij maken er u op attent dat dit gesprek voor trainingsdoeleinden kan worden opgenomen. Kijk voor openingstijden en antwoorden op meest gestelde vragen op www.kwantum.nl. Informati over winkelvoorraden kunnen wij en onze collega’s in de winkel telefonsich niet geven. Door de grote verkopen wijzigen onze voorraden snel. De producten die op de website zichtbaar zijn, zijn normaal gesproken in onze winkels op voorraad. Bezoek onze website of een winkel bij u in de buurt waar wij u graag voorzien van alle gewenste informatie. Om u verder goed te kunnen helpen volgt nu een keuzemenu.   ” keuzemenu.info)

TOETS 1 — Voor een winkel kies 1

“Voer na de pieptoon uw postcode cijfers in. Wij verbinden u hiernaar door met de  dichtstbijzijnde  winkel. Wilt u doorverbonden worden naar een andere winkel? Toets  dan de 4 postcode cijfers van deze winkel in.”

TOETS 2 — Voor een vraag over een product

TOETS 3 — Voor een webbestelling of thuisbezorgen

TOETS 4 — Voor vragen over het ophangen van raambekleding of het leggen van een vloer

TOETS 5 — Voor overige vragen


Telefonische Openingstijden Kwantum:

Heeft u een vraag aan Kwantum en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan tijdens de openingstijden met de klantenservice.  De medewerkers helpen u dan graag verder en staan u graag te woord. Kwantum klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.


Postadres:
Postbus 90160
5000 LK Tilburg


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Voor meer contactmogelijkheden bezoek de contact-pagina op de website van Kwantum


Makkelijk contact opnemen met een andere online-winkel?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere online-winkel. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Kwantum Klantenservice Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Kwantum Klantenservice Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Kwantum Klantenservice Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Kwantum Klantenservice Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Kwantum Klantenservice Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.