Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Koopjedeal? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer Koopjedeal?

Heeft u een vraag aan de klantenservice van Koopjedeal over bijvoorbeeld een artikel die u gekocht heeft en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Wij helpen u graag. Hieronder onder het kopje contactdetails vindt u meteen het juiste telefoonnummer. Aan de telefoon wordt u direct te woord gestaan door een medewerker. Houdt u uw bestelnummer bij de hand bij vragen over een bestelling. Dw medewerker kan u in dat geval nog sneller helpen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Koopjedeal bellen?

 1. Voor hulp bij inloggen
 2. Voor vragen over de status van een retour
 3. Voor retouren
 4. Als u een vraag heeft over een factuur
 5. Als u een vraag heeft over een aanbieding
 6. Voor informatie over de garantie
 7. Voor advies over een bepaald product

Contactdetails

 1. Koopjedeal telefoonnummer

 2. www.koopjedeal.nl

Hoe neemt u contact op met Koopjedeal

Heeft u  een vraag, opmerking, klacht of heeft u advies over een bepaald product dan kunt u op twee manieren contact opnemen met de klantenservice.

 • Telefonisch contact: Op werkdagen is de webshop telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer vindt u hierboven met de openingstijden. ( zie onder het kopje 'contactdetails' in het grijze blok).
 • Email: U kunt ook een email sturen naar : klantenservice@koopjedeal.nl.

Koopjedeal Klantenservice

De klantenservice van Koopjedeal staat klaar om de klant te helpen met eventuele vragen of problemen. Als een klant het antwoord op zijn of haar vraag niet kan vinden op de website, kan contact worden opgenomen via verschillende manieren, zoals het telefoonnummer dat te vinden is op de contactpagina van de website. De klantenservice is er om de klant te ondersteunen en te zorgen voor 100% duidelijkheid en transparantie in de communicatie.

Meer informatie over deze webshop

Koopjedeal is een webshop met als missie om mensen dagelijks de leukste producten en deals te bieden tegen super lage prijzen. Het bedrijf verkoopt alleen producten die zij zelf zouden kopen en biedt elke dag nieuwe aanbiedingen die slechts 24 uur geldig zijn. Klanttevredenheid staat bij Koopjedeal centraal en zij streven ernaar om eerlijk en transparant te zijn in hun communicatie. Door middel van klantbeoordelingen via KiyOh kunnen zij hun service verbeteren. Koopjedeal streeft naar een snelle verzending van producten binnen 5 werkdagen. Heeft een product onverhoopt een langere levertijd hebben dan vermelden we dit bij een product.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Koopjedeal klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Koopjedeal klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Koopjedeal zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Koopjedeal op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Koopjedeal klantenservice en wordt ook niet gelezen door Koopjedeal
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )