Aantal reviews 87

Hoe zijn uw ervaringen met KLM? Geef hier een cijfer

Contact Opnemen met KLM Customer Service? Vind direct het juiste Telefoonnummer

Heeft u  een vraag aan KLM of heeft u hulp nodig? Voor snel contact met KLM Customer Service kunt u het beste bellen. Bent u op zoek naar het telefoonnummer maar kunt u het niet vinden op het internet? Heeft u moeite om door het telefonische keuzemenu te navigeren en snel in contact te komen met de juiste medewerker? Wij helpen u graag. Op onze website is het telefoonnummer van KLM eenvoudig te vinden. En als extra service hebben wij het telefonisch uitgeschreven, zodat u sneller contact kunt krijgen met de juiste persoon voor uw vragen of problemen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00

 • Dinsdag

  00.00 - 24.00

 • Woensdag

  00.00 - 24.00

 • Donderdag

  00.00 - 24.00

 • Vrijdag

  00.00 - 24.00

 • Zaterdag

  00.00 - 24.00

 • Zondag

  00.00 - 24.00

Waarom KLM bellen?

 1. Voor vragen over uw reservering
 2. Voor inloggen flying blue
 3. Voor KLM health services
 4. Voor inchecken
 5. Voor vragen over inloggen Mijn Reis
 6. Voor vragen over inloggen Mijn KLM
 7. Voor vragen over bagage
 8. Voor dringende zaken
 9. Voor als u telefonisch contact prefereert

Contactdetails

 1. KLM telefoonnummer

 2. www.klm.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen met KLM hoort u de volgende informatie gevolgd door het  keuzemenu;

"Hallo, welkom bij de KLM servicelijn. Voor Nederlands kiest u alstublieft 1 / For English please press 2." Vervolg. "Indien u een Flying Blue deelnemer bent kies dan een hekje / # , anders verzoeken wij u te wachten." "Onze medewerkers aan de telefoon maken gebruik van de zelfde informatie en tools die u zelf ook kunt vinden op www.klm.com. De snelste oplossing voor u is gebruik te maken van onze zelfservice opties.  Kies * indien u hulp wenst voor de volgende onderwerpen; Wijzigen van uw vluchten, vermiste bagages, vouchers, refunds, reisvoorwaarden of informatie over de operationele situatie op schiphol airport. Voor andere vragen blijft u alstublieft aan de lijn. "

 • Toets 1

  Om een ticket te kopen of te wijzigen

  • 1

   Indien u een ticket wilt kopen

  • 2

   Indien u een vraag heeft over een reeds bestaande boeking

  • 3

   Voor webassistentie

 • Toets 2

  Om Flying Blue te kiezen

  • 1

   Om uw Flying Blue nummer opnieuw in te voeren kies 1

  • 2

   Indien u uw het Flying Blue nummer niet weet kies 2

  • 3

   Indien u nog geen lid bent kies 3

 • Toets 3

  Voor informatie over verloren of verlate bagage of voor een verloren voorwerp in het vliegtuig kies

  “Voor het delen van uw opmerkingen , verzoeken wij u onze website klm.com te raadplegen en het formulier in te vullen dat u kunt vinden in de sectie ‘klantenservice’. Uw verzoek zal zo spoedig mogelijk behandeld worden. Bedankt voor het bellen met KLM.” De verbinding wordt verbroken."

 • Toets 4

  Om een claim in te dienen voor een recente vlucht, of de status van een reeds ingediende claim te volgen

  • 1

   Als u informatie wilt verkrijgen over uw rechten kies 1

  • Geen keuze

   Blijf anders aan de lijn

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 87

Hoe zijn uw ervaringen met KLM? Geef hier een cijfer

Snel het KLM Klantenservice Telefoonnummer Vinden en Meer Contactopties

Heeft u een vraag over uw reservering, of wilt u hulp met het inloggen met het boekingsnummer?  KLM Klantenservice helpt u graag verder voor hulp en advies.

Op zoek naar het telefoonnummer van KLM? Bel de klantenservice 24/7 via het bovenstaande 020-telefoonnummer. Snel de juiste medewerker aan de lijn? Maak gebruik van ons uitgeschreven keuzemenu.

Voor nog meer contactopties, kunt u ook gebruikmaken van:

 • WhatsApp: Chat op WhatsApp met +31206490787
 • Social Media: U kunt uw vragen ook stellen via Twitter, Messenger en Facebook

Overige Belangrijke Telefoonnummers van KLM

KLM CARES: 0800-55622737

bluebiz Service desk +31 20 545 9777

Flight Bundle 31 20 545 9701

Waarom klanten contact opnemen met KLM?

Klanten van de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, nemen contact op met de klantenservice voor verschillende redenen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om vragen over hun vlucht, zoals vertragingen, wijzigingen in de vluchtplanning, inchecken of inloggen. Ook kunnen klanten contact opnemen voor hulp bij het boeken of wijzigen van hun vlucht, of voor informatie over bagage. Ook hulp bij het aanvragen van een vergoeding voor een gecancelde of vertraagde vlucht is een reden om contact op te nemen. Andere redenen om contact op te nemen kunnen zijn vragen over de frequent flyer programma van KLM, of voor informatie over speciale aanbiedingen en deals.

Op deze pagina vindt u direct het telefoonnummer en andere contactgegevens van de klantenservice van KLM. Hierdoor kunt u snel en efficiënt geholpen worden met al uw vragen en problemen. Voor direct contact met KLM, vindt u hier alle benodigde informatie.

Over KLM

KLM, ook bekend als Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland en een van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Het werd opgericht in 1919 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa. KLM biedt vluchten aan naar meer dan 150 bestemmingen wereldwijd en heeft een vloot van meer dan 150 vliegtuigen. De maatschappij is onderdeel van Air France-KLM en is gevestigd op Schiphol Airport in Amsterdam. KLM biedt een breed scala aan diensten, zoals vluchten, hotels, huurauto's, verzekeringen en excursies aan.

Makkelijk bellen met een andere luchtvaartmaatschappij?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met KLM klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 87 reviews
 by Jordy

Wat een slecht bedrijf

 by Marlies

Ik bel altijd rechtstreeks met KLM 020-6499123, altijd meteen iemand aan de lijn!

 by Pietje

Ik heb zitplaatsen voor een retourvlucht besteld. Daarvoor heb ik 108,38 betaald. Bedrag is per direct van mijn rekening afgetrokken. Vervolgens krijg ik een mailtje dat ik niet betaald heb.
Om alsnog te achterhalen wat er fout is gegaan kan je op geen enkele manier contact krijgen met een medewerker van de KLM. Enkel krijg je contact met achterlijke robot’s die vragen toets a,b of c. Maar die niet begrijpen wat een stoel reservering is. Zwaar teleurgesteld wat deze service betreft. Hahaha en wij moeten hieronder wel even bevestigen dat we geen robot zijn voor verzending. De omgekeerde wereld van behulpzaam zijn!

 by G.Drieling

Bagger

 by Dick Rogaar

32 minutes waiting while hearing some terrible music and after that the connection was terminated. Wow, KLM service... I really feel an appreciated customer.

 by Astrid

10 minuten in de wacht, geen update over de wachttijd en toen maar opgehangen.

 by bert

waardeloos als je wilt bellen hou toch eens op met deze onzin zeg gewoon dat je geen contact kan opnemen met klm

 by Zadelhof

Customer service is geen ster waardig. Kijken niet verder dan hun neus lang is. Onze claim omdat we al langer dan 2 weken op de hoogte zouden zijn van onze vluchtwijziging. Maar de claim is gebaseerd op een canceling die plaats vond op de ochtend van vertrek vanuit Curaçao, waren al digitaal ingecheckt incl. boardingpassen. Vlucht ging uiteindelijk 20 uur later.
Zou netjes zijn als er nu eens iemand bij KLM de claim netjes zou afhandelen volgens de wet. Loop nu steeds tegen een betonnen muur aan en krijg met niemand contact, zeer ergerlijk en voel me als klant genegeerd.

 by Anoniem

24/7 service???

Dikke ONZIN!!!!!!!!!

 by Robbertjan

De servicedesk van KLM is onbereikbaar. Na 1 uur in de wacht wordt de verbinding verbroken.
Heb ik afgelope 2 weken al meerdere malen gedaan.
Het advies van hun om een mail te sturen via het KLM webform heeft geen zin want die worden niet beantwoord.

 by Elisabeth Johanna van Zutphen w v Karsters

Ben al dagen bezig met het verlengen van mijn verblijf in Brazilie, wegens familieomstandigheden. Uren aan de telefoon gezeten, soms beantwoord maar niets opgelost, apps gestuurd, via internet een oplossing gezocht. Volgende week vertrek ik, ik ben 78 en heb geen andere oplossing kunnen vinden. Mijn zoon waar ik heen ga heeft zelden internet daar...

 by H.C. Lit

Jammer dat ik nog een ster moet geven! Medewerkers die geen idee hebben wat ze moeten doen en als het gesprek te moeilijk wordt, simpelweg de verbinding verbreken! Ik heb meerdere malen getracht te bellen, naar aanleiding van de wilde staking van KLM-grondpersoneel op 23 april 2022, maar na eindeloos wachten is het resultaat nog altijd dat ik met een schadepost van 392 euro zit.

 by Tuin

1 wat een slechte service ga niet bellen app oid je wordt toch niet geholpen. Gelijk klacht indienen

 by annemarie migo

zeer slecht

 by Gunther

Hier hetzelfde probleem, wil een teruggave van mijn voucher, heb reeds tweemaal via de website een formulier ingevuld maar krijg altijd een mail terug om opnieuw aan te vragen. Via whatsapp lukt het blijkbaar ook niet, wat nu?

 by Ana

Totally useless. They simply do not answer. They connect you to a tape and charge you and that is all. I give one star because I cannot give less.

 by Marjolein

Waardeloze service. Uren in de wacht en dan wordt de verbinding verbroken! Ik boek niet weer bij KLM. Helaas kan ik geen 0 sterren geven

 by anoniem

slecht!! Waardeloos@@@!!!

 by Yvette

Ik probeer al 2 dagen contact te krijgen met KLM. Via de app, Messenger en telefoon. Er worden standaard berichten gestuurd via de app en Messenger, daarna geen reactie meer. Nu al ruim een uur aan de telefoon..Er wordt gezegd dat de wachttijd 10 minuten is....

 by Rob

Totaal onbereikbaar en belabberde service na geannuleerde vlucht

 by Heidi

Vreselijk, 1000 eur voor mijn vlucht betaald en dan 120min in de wacht omdat KLM contactcenter een fout in mijn boeking hebben gemaakt die ik nu zelf mag corrigeren! Nog nooit meegemaakt. Erg.....

 by HJ Bergevoet

Ongelooflijk slechte klanten service 3 dagen bezig om een ticket datum An te passen blijkt gewoon onmogelijk KLM te contacten wn via de website lukt het niet. Dit bedrijf kan niet anders als failliet gaan als ze zo werken.

 by Joop

Geen ster waardig, wat eerst altijd vertrouwd was is nu helemaal naar de .......Totaal geen contact mee te krijgen en ondertussen automatisch mailtjes krijgen over je vlucht die dus niet door kan gaan en gewijzigd moet worden ivm Corona. Waarschijnlijk is de enige optie naar Schiphol reizen en proberen in de vertrekhal een levend wezen van KLM te vertellen dat mijn vlucht gewijzigd moet worden. Wat een afgang!!!

 by Notenboom

Van het kastje naar de muur sinds april 2020. Ik heb sterk de indruk dat KLM er op uit is het zo lastig te maken als mogelijk is om terug te betalen. Jammer dan ? NEE We gaan vrolijk door om verzoeken in te dienen.

 by G. Dijkstra

Het is gewoon verschrikkelijk, wacht nu al een half jaar op teruggave van een geannuleerde vlucht vanwege corona en de KLM is compleet ONBEREIKBAAR.. wat een service... diep treurig.

Pagina 1 van 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met KLM klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij KLM zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met KLM op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar KLM klantenservice en wordt ook niet gelezen door KLM
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )