Aantal reviews 70

Hoe zijn uw ervaringen met KLM?

Geef hier een cijfer

KLM Contact

Heeft u  een vraag aan KLM of heeft u hulp nodig? Voor snel contact met KLM Customer Service kunt u het beste bellen.  Bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel. Als u belt krijgt u een keuzemenu te horen. Na het maken van uw keuze wordt u snel doorverbonden. Alle opties van dit menu staan hieronder in een overzicht.  Een handige hulp bij het bellen naar KLM Klantenservice. Zo weet u van tevoren welke opties het beste past bij het antwoord op uw vraag. Hierdoor hoeft u niet het hele bandje af te luisteren en heeft u sneller contact met de juiste helpdesk medewerker.

Heeft u een vraag over uw reservering, of wilt u hulp met het inloggen met het boekingsnummer? De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij help u graag snel verder op weg. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen vanwege kwaliteitsdoeleinden. Wilt u op een andere manier contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij? Op deze pagina vindt u ook overige contactmogelijkheden en informatie. Antwoorden op de meest gestelde vragen vindt u op de website www.klm.nl

Het telefonisch keuzemenu

U hoort de volgende ingesproken meldtekst:

"Hallo, welkom bij de KLM servicelijn. Voor Nederlands kiest u alstublieft 1 / For English please press 2." Vervolg. "Indien u een Flying Blue deelnemer bent kies dan een hekje / # , anders verzoeken wij u te wachten." "Als gevolg van de maatregelen op onze werkzaamheden kunt u langere wachttijden ervaren dan normaal. We vragen u om eerst naar klm.com te gaan om een volledige teruggave aan te vragen, de laatste status van onze vluchten te bekijken, uw reisplannen aan te passen en antwoorden te vinden op veel gestelde vragen. Voor de laatste toegangsvereiste verwijzen wij  u graag klm.traveldoc.aero. Voor terugbetalingen vindt u de status van uw verzoek in het gedeelte 'Mijn Reis" op onze website Als u problemen ondervindt op onze website blijft u dan aan de lijn. Indien u belt met betrekking met een restitutie aanvraag kiest u alstublieft sterretje / *. Voor overige blijft u alstublieft aan de lijn. "

 • Toets 1

  Om een ticket te kopen of te wijzigen

  • 1

   Indien u een ticket wilt kopen

  • 2

   Indien u een vraag heeft over een reeds bestaande boeking

  • 3

   Voor webassistentie

 • Toets 2

  Om Flying Blue te kiezen

  • 1

   Om uw Flying Blue nummer opnieuw in te voeren

  • 2

   Indien u uw het Flying Blue nummer niet weet

  • 3

   Indien u nog geen lid bent

 • Toets 3

  Voor informatie over verloren of verlate bagage of voor een verloren voorwerp in het vliegtuig kies

  “Voor het delen van uw opmerkingen , verzoeken wij u onze website klm.com te raadplegen en het formulier in te vullen dat u kunt vinden in de sectie ‘klantenservice’. Uw verzoek zal zo spoedig mogelijk behandeld worden. Bedankt voor het bellen met KLM.” De verbinding wordt verbroken."

 • Toets 4

  Om een claim in te dienen voor een recente vlucht, of de status van een reeds ingediende claim te volgen

  • 1

   Als u informatie wilt verkrijgen over uw rechten kies 1

  • Geen keuze

   Blijf anders aan de lijn

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 70

Hoe zijn uw ervaringen met KLM?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00

 • Dinsdag

  00.00 - 24.00

 • Woensdag

  00.00 - 24.00

 • Donderdag

  00.00 - 24.00

 • Vrijdag

  00.00 - 24.00

 • Zaterdag

  00.00 - 24.00

 • Zondag

  00.00 - 24.00

KLM Contact Klantenservice

Waarom KLM bellen

 1. Voor vragen over uw reservering
 2. Voor inloggen flying blue
 3. Voor KLM health services
 4. Voor inchecken
 5. Voor vragen over inloggen Mijn Reis
 6. Voor vragen over inloggen Mijn KLM
 7. Voor vragen over bagage
 8. Voor dringende zaken
 9. Voor als u telefonisch contact prefereert

Contactdetails

 1. KLM telefoonnummer

  020-4747747 (Lokaal tarief)
 2. www.klm.nl

Alles over deze Klantenservice

KLM Klantenservice helpt klanten bij hulp en advies graag snel verder. Veel gestelde vragen gaan over vluchtinformatie, wijzigen en annuleren, bagage, teruggave en vergoeding, klachten en complimenten. Over deze onderwerpen vindt u  veel informatie op de website van de luchtvaartmaatschappij  waarmee uw vraag mogelijk wordt beantwoord. U kunt uw vraag ook invoeren in de zoekbalk. Komt u er onverhoopt niet dan vindt u onder het kopje "neem contact op" van verschillende onderwerpen de juiste contactgegevens. Hieronder een aantal mogelijkheden op een rijtje:

Telefoon: Heeft u een vraag aan KLM en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan de klantenservice. Via een 020-netnummer is deze makkelijk en 24 uur per dag bereikbaar. Een 020-netnummer is een regionaal netnummer dat geldt voor de regio Amsterdam. U betaalt voor het bellen met dit nummer uw gebruikelijke belkosten. Het telefoonnummer is: 020-4747747

WhatsApp: Chat op WhatsApp met +31206490787

Social Media: U kunt uw vragen ook stellen via Twitter, Messenger en Facebook

Overige Belangrijke Telefoonnummers

KLM CARES: 0800-55622737

bluebiz Service desk +31 20 545 9777

Flight Bundle 31 20 545 9701

Contact met een ander luchtvaartmaatschappij?

Bezoek onze overzichtspagina voor het telefoonnummer van een ander vervoersbedrijf, reisbureau, boekingsbureau of luchtvaartmaatschappij.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met KLM klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 70 reviews
door: anoniemKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

slecht!! Waardeloos@@@!!!

door: YvetteKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik probeer al 2 dagen contact te krijgen met KLM. Via de app, Messenger en telefoon. Er worden standaard berichten gestuurd via de app en Messenger, daarna geen reactie meer. Nu al ruim een uur aan de telefoon..Er wordt gezegd dat de wachttijd 10 minuten is....

door: RobKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Totaal onbereikbaar en belabberde service na geannuleerde vlucht

door: HeidiKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Vreselijk, 1000 eur voor mijn vlucht betaald en dan 120min in de wacht omdat KLM contactcenter een fout in mijn boeking hebben gemaakt die ik nu zelf mag corrigeren! Nog nooit meegemaakt. Erg.....

door: HJ BergevoetKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ongelooflijk slechte klanten service 3 dagen bezig om een ticket datum An te passen blijkt gewoon onmogelijk KLM te contacten wn via de website lukt het niet. Dit bedrijf kan niet anders als failliet gaan als ze zo werken.

door: JoopKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Geen ster waardig, wat eerst altijd vertrouwd was is nu helemaal naar de .......Totaal geen contact mee te krijgen en ondertussen automatisch mailtjes krijgen over je vlucht die dus niet door kan gaan en gewijzigd moet worden ivm Corona. Waarschijnlijk is de enige optie naar Schiphol reizen en proberen in de vertrekhal een levend wezen van KLM te vertellen dat mijn vlucht gewijzigd moet worden. Wat een afgang!!!

door: NotenboomKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Van het kastje naar de muur sinds april 2020. Ik heb sterk de indruk dat KLM er op uit is het zo lastig te maken als mogelijk is om terug te betalen. Jammer dan ? NEE We gaan vrolijk door om verzoeken in te dienen.

door: G. DijkstraKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Het is gewoon verschrikkelijk, wacht nu al een half jaar op teruggave van een geannuleerde vlucht vanwege corona en de KLM is compleet ONBEREIKBAAR.. wat een service... diep treurig.

door: RGKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Bagger bedrijf, service, communicatie en bereikbaarheid (telefonisch en per mail) niet mogelijk (behalve als ze geld kunnen verdienen). KLM onze nationale trots? No way!

Nooit meer KLM.

door: KoosKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

De wachttijd bedraagt 5 minuten .. dat biedt hoop. Uiteindelijk 25 minuten gewacht, maar goed ik krijg wel een vriendelijke medewerker aan de lijn en ze heeft me prima geholpen.

door: B.SmitKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Het is zo goed als onmogelijk om de klantenservice van KLM aan de lijn te krijgen. Ik wacht al 7 weken op vouchers en heb gisteren 35 minuten en vandaag 40 minuten "in de wacht gestaan", zonder een medewerker aan de lijn te krijgen.

door: Dominicus van DrunenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Na eindeloos gedoe met de KLM APP, wat een slechte app is dit zeg nooit antwoord op mijn vragen heb het idee dat hier een ' slimme ' computer achter zit die antwoorden geeft op niet gestelde vragen, telefonisch vanuit Thailand contact opgenomen met de helpdesk en ..tot mijn grote verrassing na 2 minuten een vriendelijke dame aan de lijn die mij uitstekend heeft geholpen inzake de status van mijn voucher aanvragen voor diverse vluchten. Kijk zo kan het dus ook.

Dominicus van Drunen

door: StijnKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik zit vast in Lima en terugvlucht is gecanceld. Kan KLM telefonisch niet bereiken (NL en Duitse nummers) via social media krijg ik te horen dat mijn vlucht niet is gecanceld terwijl ik een officiële e-mail van ze krijg dat mn vluchten hebben gecanceld... Op de luchthaven in Lima hebben ze het kantoor gesloten. Ik ben aan mn lot overgelaten door KLM, wat mij betreft ben ik Koninklijk genaaid door deze maatschappij.

door: Hella Groenestein van VeenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ben keurig en snel geholpen, door goed Nederlands sprekende dame. En nog wel op zondag. Chapeau!

door: Birgit HaberkampKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Dit is ongeloofelijk voor een Nederlands bedrijf, krijg een onverstaanbare medewerker met sterk Indiaas accent aan de lijn met een lijn die kraakt en piept, terwijl ik een 020 nummer heb gebeld. Waarom is het niet mogelijk een vriendelijke Nederlands sprekende medewerker aan een goed werkende lijn te krijgen? Is dat te veel gevraagd voor KLM?

door: RobbertKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik vraag mij af of jullie wel iets doen met al deze overwegend slechte reacties. Ik probeer jullie nl ook via een landline te bellen vanuit Jakarta maar ik krijg alleen de bezettoon. Als ik via mijn mobile bel werkt het wel en zal ik waarschijnlijk heel erg lang (en heel duur af zijn) aan het "lijntje gehouden worden.

Idd een Nederlands bedrijf onwaardig . Kunnen jullie een hoop leren van Garuda waar de gemiddelde wachttijd 20 seconden is ………………………………..

door: ANONIEMKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik ben het volledig eens met mijn voorgangers, totaal rerpectloos .Je kan bellen dat je een ons weegt en ondertussen

zit het bij mij niet lekker .Ga zo door KLM JULLIE KRIJGEN 1PUNT

door: SjirkKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Het kan niet slechter. Ongelofelijk voor zo'n bedrijf. Na een keuzemenu krijg je niemand aan de lijn, maar word je er steeds opgewezen om maar een email te sturen. Maar dat wil IK NIET. Want heb dat al geprobeerd, maar GEEN ANTWOORD!!!!!!!!!

door: StemerdingKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zit hier zwaar in paniek kan niemand bereiken van KLM of gesprek wordt weggedrukt nooit zoiets slechts mee gemaakt zeggen dat jullie 24 uur pd bereikbaar zijn? Jullie zijn niet te bereiken. prutsers zeg. En dan zou Denken dat KLM wat voorsteld.

door: DreKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Telefonisch niet bereikbaar

door: NicoleKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zo ongelofelijk slecht! Niet normaal!

door: JanKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

1 ster is eigenlijk te veel. Geen service en niet te bereiken.

door: ed debackerKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Mensonwaardig! Totaal respectloos!

door: TonKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat een ongelovelijk slechte service en totaal géén bereikbaarheid!!! Bedankt KLM. Één ster omdat ik klaarblijk iets moet aanvinken. Werekelijk geen woorden voor!!

door: P.HammKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Dramatische ervaring ONGELOOFLIJK

Na meer dan 1/2 uur wachten kreeg ik een uitermate slecht engels sprekende dame (Indisch accent)

Ik wilde inchecken want via ONLINE was dat onmogelijk .. we vliegen over 20 uur, dus zou wel moeten kunnen maar het SYSTEEM (lang leve de automatiseringen) gaf steeds het antwoord datbooking ref number niet matcht met het vluchtnummerDe dame vond het wel maar wilde toen alle details uitgespeld van alle meereizenden (5 personen) wat gezien haar ronduit belabberde engels bijna onmogelijk was ... NA MEER DAN 25 MINUTEN BRAK ZIJ AFSimpel: reden om voortaan met andere maatschappij te vliegen

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met KLM klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij KLM zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met KLM op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar KLM klantenservice en wordt ook niet gelezen door KLM
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )