Aantal reviews 12

Hoe zijn uw ervaringen met Klarna? Geef hier een cijfer

Contact opnemen met Klarna

Heeft u een vraag aan Klarna klantenservice, bijvoorbeeld over achteraf betalen of over inloggen? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt snel het juiste klantenservice telefoonnummer.  Wanneer u belt met de klantenservice krijgt u een keuzemenu. Alle opties van dit menu staan hieronder. Een handige hulp. Zo weet van tevoren welke optie(s) het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren. Hierdoor heeft u direct contact met de juiste medewerker en zo kunt u sneller uw zaken regelen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom Klarna bellen?

 1. Voor vragen over inloggen
 2. Voor vragen over achteraf betalen
 3. Voor vragen over een abonnement
 4. Voor vragen over leveringen en retouren
 5. Voor vragen over terugbetalingen
 6. Voor als u persoonlijk contact prefereert
 7. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt

Contactdetails

 1. Klarna telefoonnummer

 2. www.klarna.com

Snel door het Keuzemenu

U hoort eerst de volgende ingesproken tekst:

"Hoi en welkom bij Klarna's Klantenservice. For service in English please press 1. Blijf aan de lijn voor service in het Nederlands. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen kies 1 van de volgende 3 opties."

 • Toets 1

  Heb je je bestelling nog niet ontvangen, heb je je bestelling teruggestuurd of heb je een andere vraag over je bestelling

  Als je vragen hebt over je bestelling neem dan direct contact op met de webwinkel. Zij kunnen je verder helpen. Heb je meer tijd nodig om dit op te lossen met de webwinkel? Ga dan naar onze app of log in op klarna.nl en meld een probleem of een retour op de factuur. Hierdoor wordt je factuur gepauzeerd, zodat je ondertussen samen met de webwinkel een oplossing kunt vinden.
  Kunnen we je nog ergens anders mee helpen? Toets 1. Zo niet dan willen we een fijne dag wensen. En bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

 • Toets 2

  Ben je op zoek naar je factuur of de betalingsgegevens, wil je weten of een betaling bij ons is geregistreerd of heb je meer tijd nodig om te betalen

  In onze App kun je altijd een overzicht vinden van je openstaande facturen. Ook kun je zien welke betalingen zijn geregistreerd of eventuele andere updates over je factuur. Je kunt ook een betaling snoozen in de App en zo de uiterste betaaldatum van je factuur verlengen. Blijf op de hoogte door in te loggen in onze App of op www.klarna.nl. Heb je nog vragen of heb je nog hulp nodig bij je bestelling. Je kunt 24/7 met ons chatten. Voor een overzicht van je betalingen en bestellingen zorg ervoor dat je inlogt met het e-mailadres dat je hebt gebruikt om bestellingen mee te plaatsen.
  Kunnen we je nog ergens anders mee helpen? Toets 1. Zo niet dan willen we een fijne dag wensen. En bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

 • Toets 3

  Was het niet mogelijk om je bestelling te plaatsen met Klarna

  Er kunnen verschillende reden zijn waarom het niet mogelijk is om te betalen met door jou gekozen betaalmethode. Door verschillende factoren, zoals onvoldoende betalingsgeschiedenis, gemiste of te late betalingen, bestel geschiedenis of geregistreerde financiële moeilijkheden, kan het zijn dat je bestelling wordt geweigerd. Als kredietverstrekker keurt Klarna niet alle betalingen goed. We begrijpen het frustrerend kan zijn als je bestelling wordt geweigerd. Vooral als eerder bestellingen werden goedgekeurd. Ons proces achter het goedkeuren van bestellingen zorgt ervoor dat Klarna een verantwoorde kredietverstrekking en dienstverlening aan onze klanten aanbiedt. We hopen dat je begrijpt dat onze medewerkers geen wijzigingen kunnen aanbrengen in dit proces. Onze medewerkers kunnen ook geen details geven over het geautomatiseerde proces of het resultaat daarvan. Meer informatie hierover kun je vinden in de antwoorden op de veelgestelde vragen op onze website www.klarna.nl/ klantenservice.
  Kunnen we je nog ergens anders mee helpen? Toets 1. Zo niet dan willen we een fijne dag wensen. En bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

 • Toets 4

  Heb je een andere vraag

  Wij nemen al onze telefoongesprekken op voor kwaliteits- en trainingsdoeleinden. De opnames voor 90 dagen bewaard. Kijk op www.klarna.nl hoe wij omgaan met jouw personlijke data en wat je rechten zijn. Als je niet wilt dat dit gesprek wordt opgenomen, toets 1. Anders start de opname direct.

 • Toets *

  Om de opties opnieuw te beluisteren kies sterretje

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 12

Hoe zijn uw ervaringen met Klarna? Geef hier een cijfer

Meer over Klarna

Klarna is een van de bedrijven waar Zweden trots op is, opgericht in 2005 door drie economen met het idee om betalingen eenvoudiger en veiliger te maken, zowel voor webwinkels als voor consumenten. Wereldwijd worden er steeds meer aankopen online besteld en gaan de betalingstransacties digitaal. Via de app betaalt men de aankoop pas als het gearriveerd is bij de consument. Wel zo handig en vooral veilig voor de consument. Ook worden op deze manier tegelijkertijd de risico's van eventuele fraude- en kredietrisico's voor de webwinkelier verkleint. Het bedrijf maakt zich hard voor het terugdringen van de klimaatveranderingen en wil zo duurzaam mogelijk zijn. Via de Klarna-app wordt de consument bewust gemaakt van hoe hun shop-gedrag gevolgen heeft voor het milieu en probeert hen zo meer bewust te maken over klimaatverandering. Zo kunnen online shoppers van iedere aankoop de gemiddelde CO2-uitstoot per kilo zien. Klarna heeft meer dan 3.000 werknemers en is actief in 17 landen, met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. De klantenservice 24 per dag bereikbaar via een chat-service.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Klarna klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 12 reviews
 by jeanne

slecht;geen bereik met telf geen antwoord op mail geen terugbetaling
tweemaal het zelfde betaald en krijg geen reactie op wat ik ook probeer
zijn zinnens van klacht in te dienen bij de politie

 by Janny

Super ...aardige gerust stellende feedback op mijn paniek aankoop wat ik niet besteld hebt ...

 by SONJA M VAN GISBERGEN

zeer slecht nemen nooit op en beantwoorden geen mails

 by Quick

Ik moet bestellen.stoel overtrekken.

 by Jm GOESSENS

waardeloze service latten je gewoon hangen geen aanrader

 by jossy Zoetermeer

wat is dit voor bedrijf ,nooit wat besteld krijg 3 aanmaningen van door mij nooit bestelde producten bij Hugo Boss met dreigingen conform de wet op de incassokosten ,wie denken zij wel wie zij zijn .

 by Ro

SLECHT EN NOGMAALS SLECHT. SLECHTER KAN NIET!!!!!!!!

 by Kees Tramper

Meestal waardeer ik Klarna goed maar nu niet. Ik heb het al diverse keren gehad dat ik wil inloggen met een 4 cijferige code en dan krijg ik een scherm met"JE MOET een smooth shopping account aanmaken. Ja hoezo? oke dan moet ik een link aanvragen (met 6 cijferige code die ik niet hoef in te voeren)om dat te doen, die krijg ik en dan zit ik ineens wel in de app zonder de 4 cijferige code in te voeren.

Heel irritant. En een mailtje versturen kan dan weer niet en in de app uitleggen ook niet als het niet over een bestelling gaat. Je mag alleen vragen stellen als het over een bestelling gaat.

 by R de Smet

Slecht heb een art. Terug gestuurd krijg nog steeds facturen

 by T.Cuypers Tilburg

Zeer achterlijk bedrijf wat zijn boekhouding niet op orde heeft. Van alles geprobeerd, overleg van betalingsbewijs via Ideal bewijs niets hielp. Zelfs een aanmaning in mijn brievenbus met een toeslag. U bent gewaarschuwd. Wish is balen.

 by Ilse Wieling-Leander

Ik heb mijn product niet ontvangen van Wish. Wish weet hiervan maar krijg toch aanmaningen van Klarna. Wil graag een emailadres van Klarna zodat ik hen een kopie kan geven van mijn email correspondentie met de verkoper.
Reeds vermeld dat ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen. De verkoper en Klarna hebben ook geen bewijs dat ik het product wel heb ontvangen, en toch aanmaningen sturen. Waarom is de klant altijd fout???

 by Truus v boxel

Ik krijg continu aanmaningen

Welke ervaringen heeft u met Klarna klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Klarna zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Klarna op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Klarna klantenservice en wordt ook niet gelezen door Klarna
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )