Contact opnemen met Klarna

Heeft u een vraag aan Klarna klantenservice, bijvoorbeeld over achteraf betalen of over inloggen? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt snel het juiste klantenservice telefoonnummer.  Wanneer u belt met de klantenservice krijgt u een keuzemenu. Alle opties van dit menu staan hieronder. Een handige hulp. Zo weet van tevoren welke optie(s) het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren. Op die manier regelt u sneller uw zaken.

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Klarna?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Klarna Contact Klantenservice
icon-home

Klarna B.V.
De Ruijterkade 7
1013AA, Amsterdam

icon-tel

Klarna telefoonnummer

020-8082852uw gebruikelijke belkosten

Wij helpen u graag met het keuzemenu!

Direct contact met de juiste medewerker

U hoort eerst de volgende ingesproken tekst:

"Hoi en welkom bij Klarna's Klantenservice. For service in English please press 1. Blijf aan de lijn voor service in het Nederlands. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen kies 1 van de volgende 3 opties."

 • Toets 1

  Heb je je bestelling nog niet ontvangen, heb je je bestelling teruggestuurd of heb je een andere vraag over je bestelling

  Als je vragen hebt over je bestelling neem dan direct contact op met de webwinkel. Zij kunnen je verder helpen. Heb je meer tijd nodig om dit op te lossen met de webwinkel? Ga dan naar onze app of log in op klarna.nl en meld een probleem of een retour op de factuur. Hierdoor wordt je factuur gepauzeerd, zodat je ondertussen samen met de webwinkel een oplossing kunt vinden.
  Kunnen we je nog ergens anders mee helpen? Toets 1. Zo niet dan willen we een fijne dag wensen. En bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

 • Toets 2

  Ben je op zoek naar je factuur of de betalingsgegevens, wil je weten of een betaling bij ons is geregistreerd of heb je meer tijd nodig om te betalen

  In onze App kun je altijd een overzicht vinden van je openstaande facturen. Ook kun je zien welke betalingen zijn geregistreerd of eventuele andere updates over je factuur. Je kunt ook een betaling snoozen in de App en zo de uiterste betaaldatum van je factuur verlengen. Blijf op de hoogte door in te loggen in onze App of op www.klarna.nl. Heb je nog vragen of heb je nog hulp nodig bij je bestelling. Je kunt 24/7 met ons chatten. Voor een overzicht van je betalingen en bestellingen zorg ervoor dat je inlogt met het e-mailadres dat je hebt gebruikt om bestellingen mee te plaatsen.
  Kunnen we je nog ergens anders mee helpen? Toets 1. Zo niet dan willen we een fijne dag wensen. En bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

 • Toets 3

  Was het niet mogelijk om je bestelling te plaatsen met Klarna

  Er kunnen verschillende reden zijn waarom het niet mogelijk is om te betalen met door jou gekozen betaalmethode. Door verschillende factoren, zoals onvoldoende betalingsgeschiedenis, gemiste of te late betalingen, bestel geschiedenis of geregistreerde financiële moeilijkheden, kan het zijn dat je bestelling wordt geweigerd. Als kredietverstrekker keurt Klarna niet alle betalingen goed. We begrijpen het frustrerend kan zijn als je bestelling wordt geweigerd. Vooral als eerder bestellingen werden goedgekeurd. Ons proces achter het goedkeuren van bestellingen zorgt ervoor dat Klarna een verantwoorde kredietverstrekking en dienstverlening aan onze klanten aanbiedt. We hopen dat je begrijpt dat onze medewerkers geen wijzigingen kunnen aanbrengen in dit proces. Onze medewerkers kunnen ook geen details geven over het geautomatiseerde proces of het resultaat daarvan. Meer informatie hierover kun je vinden in de antwoorden op de veelgestelde vragen op onze website www.klarna.nl/ klantenservice.
  Kunnen we je nog ergens anders mee helpen? Toets 1. Zo niet dan willen we een fijne dag wensen. En bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

 • Toets 4

  Heb je een andere vraag

  Wij nemen al onze telefoongesprekken op voor kwaliteits- en trainingsdoeleinden. De opnames voor 90 dagen bewaard. Kijk op www.klarna.nl hoe wij omgaan met jouw personlijke data en wat je rechten zijn. Als je niet wilt dat dit gesprek wordt opgenomen, toets 1. Anders start de opname direct.

 • Toets *

  Om de opties opnieuw te beluisteren kies sterretje

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Klarna?

Geef hier een cijfer

Waarom bellen met Klarna

 1. Voor vragen over inloggen
 2. Voor vragen over achteraf betalen
 3. Voor vragen over een abonnement
 4. Voor vragen over leveringen en retouren
 5. Voor vragen over terugbetalingen

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Klarna klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info -Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Klarna klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Klarna zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Klarna op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Klarna klantenservice en wordt ook niet gelezen door Klarna
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )