Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Zorg en Zekerheid?

Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact met Zorg en Zekerheid?

Wilt u contact opnemen Zorg en Zekerheid? Op deze pagina vindt u snel alle contactmogelijkheden op een rij. Daarnaast vindt u extra informatie over de zorgvergelijker. Wilt u snel antwoord op uw (zorg)vraag dan kunt u het beste bellen. Eerst kreeg u een keuzemenu te horen. Pas na een keuze uit een van de opties werd u doorverbonden met een medewerker. Tegenwoordig krijgt u na de volgende  welkomstboodschap direct iemand aan de lijn. “Welkom bij Zorg en Zekerheid. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitsbewaking en servicedoeleinden. Wij verwerken uw gegevens met grote zorgvuldigheid. In ons privacy statement op onze website  lichten wij dit toe.” Heeft u een vraag aan Zorg en Zekerheid? De openingstijden en het telefoonnummer staan hieronder.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 18.00 uur

Waarom Zorg en Zekerheid bellen

 1. Voor vragen over het polisnummer
 2. Voor vragen over vergoedingen
 3. Voor het aanmelden als nieuwe klant
 4. Voor het doorgeven van een wijziging
 5. Voor vragen over MijnZZ

Contactdetails

 1. Zorg en Zekerheid telefoonnummer

  071-5825825 (Lokaal tarief)
 2. www.zorgenzekerheid.nl

Meer info over de contactmogelijkheden

Voor hulp en advies helpt de klantenservice u graag snel verder op weg. Zo vindt u op de website snel antwoorden op veel gestelde (zorg)vragen. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Komt u er onverhoopt niet uit dan kunt u telefonisch contact opnemen. Ook kunt u uw vragen mailen via een online contactformulier. Er wordt binnen 2 werkdagen gereageerd.

Niet gevonden wat u zocht? Meer informatie over service en contact vindt u op de website van de zorgverzekeraar

Contact opnemen met een andere Verzekeraar?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "Verzekeringsbedrijven”. Hier vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van diverse Verzekeraars.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Zorg en Zekerheid klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Zorg en Zekerheid klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Zorg en Zekerheid zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Zorg en Zekerheid op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Zorg en Zekerheid klantenservice en wordt ook niet gelezen door Zorg en Zekerheid
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )