Hoe neemt u contact met Zorg en Zekerheid?

Wilt u contact opnemen Zorg en Zekerheid? Op deze pagina vindt u snel alle contactmogelijkheden en extra informatie over deze zorgvergelijker. Wilt u snel antwoord op uw (zorg)vraag dan kunt u het beste bellen. Voorheen kreeg u eerst een keuzemenu te horen voordat u werd doorverbonden met een medewerker. Tegenwoordig krijgt u na onderstaand welkomstboodschap direct iemand aan de lijn.

“Welkom bij Zorg en Zekerheid. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitsbewaking en servicedoeleinden. Wij verwerken uw gegevens met grote zorgvuldigheid. In ons privacy statement op onze website  lichten wij dit toe. ”


Telefonische Openingstijden

Zorg en Zekerheid klantenservice is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar;

  • maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur

Waarom bellen met Zorg en Zekerheid

  • Voor vragen over het polisnummer
  • Voor vragen over vergoedingen
  • Voor het aanmelden als nieuwe klant
  • Voor het doorgeven van een wijziging
  • Voor vragen over MijnZZ

Meer info over de contactmogelijkheden

Voor hulp en advies helpt de klantenservice u graag snel verder op weg. Zo vindt u op de website snel antwoorden op veel gestelde (zorg)vragen. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Komt u er onverhoopt niet uit dan kunt u telefonisch contact opnemen. Ook kunt u uw vragen mailen via een online contactformulier. Er wordt binnen 2 werkdagen gereageerd.

Niet gevonden wat u zocht? Meer informatie over service en contact vindt u op de website van de zorgverzekeraar


Contact opnemen met een andere Verzekeraar?

Op onze overzichtspagina “Verzekeringsbedrijven” vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief telefoonnummers.


icon-tel

Zorg en Zekerheid telefoonnummer

071-5825825Lokaal tarief

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Zorg en Zekerheid klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Zorg en Zekerheid klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Zorg en Zekerheid zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Zorg en Zekerheid op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Zorg en Zekerheid klantenservice en wordt ook niet gelezen door Zorg en Zekerheid
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )