Aantal reviews 13

Hoe zijn uw ervaringen met Vriendenloterij?

Geef hier een cijfer

Vriendenloterij Contact?

Heeft u een vraag aan de Vriendenloterij bijvoorbeeld over de uitslag en wilt u telefonisch contact opnemen? Op deze pagina vindt u snel het juiste klantenservice telefoonnummer. Om het bellen met de Vriendenloterij makkelijker te maken hebben wij het keuzemenu uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke opties het beste past bij het antwoord op uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren. Daarnaast vindt u hier ook overige contactgegevens.

Het telefonisch keuzemenu

De welkomstboodschap gevolgd door 4 opties;

"Welkom bij de Vriendenloterij. Voor service- en trainingsdoeleinden kan dit gesprek worden opgenomen. Om u goed van dienst te kunnen zijn, vragen wij u een keuze te maken uit de volgende 4 mogelijkheden."

 • Toets 1

  Wilt u één of meerdere lotnummers opzeggen

 • Toets 2

  elt u over de Vriendenloterij Voordeelshop

 • Toets 3

  Voor vragen over uw gewonnen prijs

 • Toets 4

  Voor overige vragen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 13

Hoe zijn uw ervaringen met Vriendenloterij?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 16.00 uur

Waarom Vriendenloterij bellen

 1. om eenvoudig op te zeggen
 2. voor het doorgeven van een wijziging
 3. voor het afmelden van de e-mailservice
 4. voor vragen over speciale acties
 5. voor de uitslagen

Contactdetails

 1. Vriendenloterij telefoonnummer

  088-0201020 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.vriendenloterij.nl

Vriendenloterij Loterij Opzeggen

Voor het opzeggen van uw deelname kunt u eenvoudig telefonisch contact opnemen. Kies de eerste optie uit het keuzemenu. De telefoniste helpt u vervolgens snel verder. Het kan wel zijn dat u toch wordt overgehaald niet op te zeggen. Houd u hier rekening mee wanneer u besluit telefonisch op te zeggen.

Meer informatie over de Vriendeloterij

De Vriendenloterij is een loterij in Nederland die goede doelen steunt, zoals verenigingen en clubs die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Het is opgericht in 1989 door Humanitas en is
tegenwoordig net als De Nationale Postcode loterij en de BankGiro Loterij onderdeel van Holding Nationale Goede Doelen Loterijen NV.

40% van de verkochte loten gaan naar goede doelen. Het
verschil met deze loterij is dat klanten zelf kunnen kiezen welk goed doel ze willen steunen. Bekende voorbeelden hiervan zijn: Het Diabetes Fonds, het Longfonds, de Nederlandse Hartstichting en de
Nierstichting. Op de website ziet u duidelijk wat de mogelijkheden zijn.

Voor vragen aan de klantenservice kunt u op verschillende manieren contact opnemen. Zoals telefonisch en online via de chatservice. Ook per post kunt u uw vraag stellen. Stuur uw brief naar: Vriendenloterij, Beethovenstraat 200. 1077 JZ Amsterdam.

Op www.vriendenloterij.nl vindt u rechtsboven onder het kopje "Klantenservice" antwoorden op veel gestelde vragen. Het is dan ook raadzaam om hier te kijken voordat u contact opneemt met de klantendienst van de loterij.

Contact met een andere Loterij?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Loterijen.” U vindt hier de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Vriendenloterij klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 13 reviews
door: Annie van der RijtKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik zit momenteel aan de telefoon ,en ze laten je maar wachten.
Duurt wel erg lang.
Ik wil alleen maar zeggen dat ik geen loten heb gekregen voor de maand augustus en de maanden daarna.
Groetjes annievdrijt @ gmail.com

door: E.hoekstraKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Er is tot nu toe twee maanden achter elkaar dubbel geld afgehouden???En sinds ik meespeel wordt ik dagelijks lastig gevallen op mijn mobiel met agressie van verkoop teams zelfs in de avonduren echt schandalig ik zal ook een waarde bon hebben gewonnen van € 250. Nog nooit gezien ik heb wel een prijs gewonnen twee chocolade repen. Dit is ook de laatste keer dat ik meespeel bvd voor alle ellende

door: vergonet -minnebooKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

er is dubbel van mijn rekening af gehaald en dat vind ik niet netjes geen toestemming voor gegeven dus graag terug storten anders zeg ik het op ik vind het belachelijk dat je niet vatzoenlijk kan bellen je wordt van het kastje naar de muur gestuurd . met de telefoon .

de datums zijn 25 okt 1 nov en 24 nov vandaar . met vriendelijke gr mevr vergonet beverwijk

door: HannieKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Lastig om op te zeggen, Lange wachttijd aan de telefoon en een hoop gedoe als je uiteindelijk iemand aan de lijn hebt.

door: Jon GuerreiroKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

it's impossible to get hold with anybody form Vriendenloterij, I want to stop they taking money from my accountm and the online disclaimer doens't work, and to call the number is not in use. Just a nightmare!!!! hate it!

door: Ml nijstenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Graag wil ik oomerken dat ik niet de dingen krijg die belooft worden toen ik lid werd zou ik 100 euro schop tegoed krijgen niet gekregen ik kreeg een email 3 weken geleden dat ik een dvd had gewonnen en binnen 3 dagen zou krijgen zit nu nog te wachten ik eil graag krijgen waar ik recht op anders zeg ik per direckt op hoogachtend ml nijsten

door: LauraKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik wil het opzeggen!!!

Het telefoon nummer dat er staat kan ik niet bellen "deze oproep is niet toegestaan"

Vul ik in dat ik zelf gebeld kan worden, dit meerdere keren gedaan maar ik word maar niet gebeld

Stelletje oplichters bah

En nu ??

door: k r cKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

dieven en uitbuiters zijn het ....

door: ILM BoersKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wordt op mijn mobiele nr. Lastiggevallen

door: Simone ClausKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Komt iemand aan de deur, ik mag u een gratis lot aanbieden, we schrijven een x af en u ontvangt niet € 12,50 maar 15.00 euro terug omdat we niet gratis loten mogen weggeven. Nou ik speel al mee met de postcodeloterij dus wil wel een gratis lot maar geen lid worden, dat wordt me teveel. geen probleem mevrouw ! Als u op tijd opzegt, dan is er niks aan de hand. Kijk op mijn rekening, niet een lot maar 2 loten afgeschreven a 12,50. Krijg ik een week later (ik heb de vriendelnloterij opgezegd via internet, een melding dat mijn postcodeloterij loten allebei zijn opgezegd. Ik bel, niemand van de postcodeloterij kan mij helpen, moet bij de ledenservice zijn, die kunnen mij helpen (telefoongesprek a 50 cent) weer opnieuw bellen... na een half uur mevrouw snapt t heeft nagekeken en het wordt geregeld. Of ik wel mijn prijs die ik heb gewonnen (en nog steeds niet heb ontvangen wil terug sturen ???) Week erna, weer 25 euro afgeschreven. Weer bellen a 50 cent.. ja er was nog een extra trekking, dat moest eerst afgeschreven worden maar daarna krijgt u u geld terug.. Nu ruim een week verder, nog niets !!!! Doe hier dus nooit aan mee, alles gaat fout, en als je vraagt of ze alles op mail willen zetten kan dat niet, doorverbinden kan ook niet, ze maken zelf fouten maar of je wel even wil betalen als je daar een melding van wil maken !

door: Mevr.CoenenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Het is zeer genant dat als je telef, vermeld dat je maar 1 lot wil er toch ongevraagd ongeweigerd 2 x het bedrag worgt afgeschreven

door: keuzemenu.infoKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Beste Ton van Katwijk,Wel vreemd dat ze je bij de klantenservice van de Vriendenloterij niet hiermee kunnen helpen. Wij staat hier in het geheel buiten en kunnen om die reden niets betekenen hierin. Wij hebben geen contacten met de bedrijven o.i.d. Ik vrees dat je het dan toch nogmaals aan de klantenservice moet voorleggen.Groet,keuzemenu.info

door: tonvankatwijkKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik heb een gratis tijdschriftenbon gekregen,Ik kom er niet verder mee.

Er wordt steeds gevraagd naar een trefwoord en dat heb ik niet.Ik heb al gebeld, maar die wist het ook niet.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen

Welke ervaringen heeft u met Vriendenloterij klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Vriendenloterij zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Vriendenloterij op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Vriendenloterij klantenservice en wordt ook niet gelezen door Vriendenloterij
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )