Aantal reviews 40

Hoe zijn uw ervaringen met Vliegwinkel.nl? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Vliegwinkel.nl?

Heeft u een vraag aan Vliegwinkel.nl en wilt u hiervoor de klantenservice bellen? Het vinden van het juiste telefoonnummer kan tijdrovend zijn. Wij helpen u graag. Hieronder op deze pagina vindt u onder kopje contactdetails meteen het juiste nummer. Ook vindt u overige contactgegevens van het reisbureau.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  Voor vragen over bagage en online inchecken

 • Dinsdag

  09.30 - 17.30 uur

 • Woensdag

  09.30 - 17.30 uur

 • Donderdag

  09.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  09.30 - 17.30 uur

Waarom Vliegwinkel.nl bellen?

 1. Voor vragen over bagage en online inchecken

Contactdetails

 1. Vliegwinkel.nl telefoonnummer

 2. www.vliegwinkel.nl

Bellen met Vliegwinkel

Het is goed om te weten dat u telefonisch in de Engelse taal te woord wordt gestaan. U krijgt eerst onderstaand welkomstboodschap te horen.

"Welcome to Vliegwinkel. Thanks for your call. Remain on the line and we'll be with you shortly. This conversation will be recorded for training purposes. Did you know that you can visit us anytime online for all your traveling needs? Log in to MyAccount to manage your booking directly or chatbot Travis. Once again, we appreciate your call. And look forward to assisting you shortly. Thank you for choosing Vliegwinkel."

We hebben de tekst hieronder voor u vertaald.

"Welkom bij Vliegwinkel. Bedankt voor uw telefoontje. Blijf aan de lijn en we zullen zo spoedig mogelijk bij u zijn. Dit gesprek wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden. Wist u dat u ons altijd online kunt bezoeken voor al uw reisbehoeften? Log in op Mijn Account om uw reservering rechtstreeks te beheren of chat met onze chatbot, Travis. Nogmaals, we waarderen dat u ons belt en we kijken ernaar uit u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Bedankt dat u voor Vliegwinkel heeft gekozen.

Tip: Houdt u uw boekingsnummer bij de hand. Dan kunnen de medewerkers u sneller helpen.

Hoe kan ik contact opnemen met Vliegwinkel?

Wilt u contact opnemen met Vliegwinkel? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.

Telefoon: Via bovenstaand 020-nummer kunt u eenvoudig contact opnemen met de klantenservice. U betaalt voor het bellen naar dit nummer uw gebruikelijke telefoonkosten.

Via de service-en contactpagina op de website van de vliegwinkel kunt u een chat starten, gebruik maken van het contactformulier en vindt u het whatapp-nummer.

Op de website van de vliegwinkel.nl vindt u ook antwoorden op veel gestelde vragen. Het is raadzaam om eerst te kijken of uw vraag misschien al eerder is gesteld.

Contact met een andere Reisbureau?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina Reisbureaus & Boekingssites. U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Vliegwinkel.nl klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 40 reviews
 by Remco

Gewoon KUT!
De gereserveerde en betaalde stoelen staan niet allemaal op de E-tickets. Al een mail gestuurd met als antwoord dat ze de tickets opnieuw hebben gestuurd (ook weer zonder de gereserveerde en betaalde stoelnummers) De chatbot is alleen voor de standaard vragen. Gewoon online communiceren is helaas niet mogelijk.....

 by Joris

Waardeloos, onmogelijk om telefonisch contact op te nemen

 by Liek

Probeer al diverse malen telefonisch contact op te nemen, maar hoorn wordt telkens opgehangen. Dit is serieus NIET klantvriendeijk. Met die chatrobot kom je geen stap verder. Ik wil gewoon iemand spreken. Iemand van vlees en bloed die mij kan vertellen hoe en wat! #waardelozeservice

 by M Diri

Can't get in touch with agent. Do not respond to e-mail and I can’t find phone number to contact them.
I have booked my ticket through Turkish airlines but as I know usually the ticket allows including one luggage, but when I have received my ticket I was surprised that without luggage

 by Musk

Vliegwinkel krijgt van mij 5sterren voor het oplichten van allerlei mensen, een groot applause voor deze dievenbende organisatie!

 by YACOB RACHAMIM

met Spaanse maatschappij kon ik annuleren en wijzigen vlucht en deze oplichters hebben extra geld gekregen en mij via chat verteld geen wijziging mogelijk en nemen later het telefoon niet op.,
snap niet dat ze zo lang bestaan hebben als oplichters.
geld weg voor niets gewoon opgelicht

 by Robert

Te slecht voor woorden green service onbeschofte mensen

 by Roel

Kan geen contact krijgen met vliegwinkel. Reageren niet op mail en de telefoon sluit je meteen weer af.
Stelletje waardeloze pipo's daar. Hiervoor vijf sterren NEGATIEF!!!!!!!!

 by S.

Hele slechte service

 by Marjon

Telefoon wordt NOOIT opgenomen meerdere nummers geprobeerd.

 by Dick

Nooit boeken bij deze oplichters!!!! Wacht al 2 jaar op terugbetaling van mijn niet uitgevoerde vlucht ivm cirona. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd tussen ryanair en vliegwinkel. Ook zijn ze telefonisch niet bereikbaar. Ik begrijp niet dat dit kan anno 2022! Wanneer gaat er eens ingegrepen worden om deze oplichters aan te pakken??

 by Wout

Meest waardeloze service ooit gezien van een reisbureau. Meerdere berichten via email en messenger gestuurd zonder dat er gereageerd wordt op een toch vrij simpel verzoek. Daarnaast telefonisch onbereikbaar. Geen enkele customer care! Waardering een hele dikke 0.

 by Albert

Ik wacht al 9 maanden op mijn geld. American Airlines geeft aan dat het geld is terugbetaald aan vliegwinkel. Het komt alleen niet bij mij terecht.

 by Mehmet ali

Tickets gekocht bij vliegwinkel met verzekering, heenvlucht was goed gegaan maar terug was een drama waardoor we niet konden vliegen, nog geen geld ontvangen en ze zijn nergens bereikbaar. Maar ik hoop dat ze dit lezen want als ik mijn geld niet ontvang van mijn retourvlucht dan maak ik hier een dikke zaak van! Ze moeten niet denken dat ze dit bij iedereen kunnen maken.

 by Beko

Ben in Canada ik kon niet terug naar Nederland omdat ik positief ben getest. Ik doe veel moeite om iemand van Vliegwinkel via chat te bereiken maar hopeloos om mijn ticket vergoeding terug te krijgen . Nooit via Vliegwinkel
tickets kopen. Telefoonisch zijn niet bereikbaar en je kan ze hoe dan ook ook via chat niet goed communiceren omdat chat sessie gaat automatisch uit… ongelofelijk wat men doet om geld te jatten . Zeer teleurgesteld!!!

 by Mel

Slechte service

 by Gerard

Heb mijn terugvlucht moeten cancellen vanwege positieve PCR. Nieuwe vlucht moet via hun klantenservice geboekt worden, maar die is telefonisch niet en via chat nauwelijks te breiken. Als je al een medewerker krijgt is de enige reaktie " no fligths available, try again later", ook al worden er dagelijkst tientallen vluchten op de site van vliegwinkel.nl aangeboden. Maar wanneer je ook contact opneemt, het antwoord is na urenlang chatten " No fligths available, try later again"

 by R V D BRAND

Slecht en dit is zwak uitgedrukt

 by Pippa

Je kan vliegwinkel , niet via de telefoon en niet via de chat bereiken .. Als je he flexibele ticket online wilt wijzigen krijg je het scherm oeps vluchten niet gevonden, wat je ook probeert!
Wat een abominabele service en afzetterij!

 by Tanja

zeer slechte service ,zijn niet bereikbaar

 by M. Goyaerts

Waardeloze service, telefoonnummer niet in gebruik. Laatste keer via deze organisatie een ticket geboekt.

 by Ontevreden!

Enorm slechte service. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Vliegwinkel zegt dat de luchtvaartmaatschappij een voucher kan geven en KLM zegt dat alleen vliegwinkel het kan doen. Ondertussen zijn ze niet goed te bereiken.

 by Jos

Heb een simpele vraag en kan hem gewoon nergens stellen. Telefonisch wordt verwezen naar website. Daar krijg ik geen antwoord

 by Maria

Heel slecht. Hoe krijg ik mijn geld terug?

 by Beste reiziger

Hierbij even tip voor wie Vliegwinkel (of een ander bedrijf van Travix) te pakken wil krijgen en zaken als restitutieverzoeken niet zelf kan regelen. Ik had uiteindelijk succes door de chatfunctie te gebruiken op de site, en door te klikken in de automatische chat totdat ik een mens kreeg te spreken via dezelfde chatfunctie. Deze mens was echter een mens in Bengalore voor wie ik mijn bericht eerst even in het Engels moet overtypen. Goede tip: gebruik de chatfunctie, zoek eerst even op wat je wilt vragen en vertaal dit in het Engels. Mailen en bellen is hopeloos.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Vliegwinkel.nl klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Vliegwinkel.nl zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Vliegwinkel.nl op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Vliegwinkel.nl klantenservice en wordt ook niet gelezen door Vliegwinkel.nl
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )