BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Telfort Telefoonnummer
0900-95960900-9596

Toon telefoonnummer

De klantenservice van Telfort is van ma t/m vrij van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

 • Telefoonnummer klantenservice Telfort:

   0900-9596
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: Telfort
 • Rapportcijfer Telfort Telefoonnummer:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Telfort Telefoonnummer? Geef hier een cijfer

Bellen naar Telfort? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu / belmenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker. Ook vindt u hier overige contactgegevens.


Bij het bellen naar Telfort hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

Welkom bij Telfort. Voor het verbeteren van onze dienstverlening kan dit gesprek worden opgenomen.”

TOETS  1 — Belt u voor mobiel

 Toets 1— gaat het over een bepaald 06-nummer

Toets het mobiele telefoonnummer in en sluit af met een # (hekje). Kunt u het nummer niet intoetsen of weet u het nummer niet, toets dan *(sterretje). Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.”

Toets 2 — als het NIET gaat over een bepaald 06-nummer

“Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.”  (keuzemenu.info)

TOETS 2 — Belt u voor internet, televisie en bellen

“Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.”


Telefonische Openingstijden Telfort Klantenservice:

De klantenservice van Telfort is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Op zondag en op feestdagen is de telefonische klantenservice gesloten.

Vragen over Telfort Interactieve TV?
Voor vragen m.b.t. Telfort Interactieve TV kunt u op zon- en feestdagen contact opnemen van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon verloren of gestolen?
Bent u uw telefoon verloren of is deze gestolen? Voor het blokkeren van uw mobiele telefoon zijn de medewerkers van Telfort 24 per dag bereikbaar op het klantenservice telefoonnummer 0900-9596.

Bellen vanuit het buitenland naar Telfort?

Vanuit het buitenland kunt Telfort bellen op telefoonnummer: +31 88 7650 200. Voor het bellen naar dit nummer gelden de tarieven voor bellen in het buitenland.


Voor meer contactmogelijkheden met de klantenservice van Telfort bezoek deze contactpagina.


Direct antwoord op uw vraag aan de klantenservice van Telfort

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel naar een klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past voor het antwoord op uw vraag.


Over Telfort
Telecombedrijf Telfort is een provider van vaste en mobiele telefonie, internet en interactieve televisie. Telfort is in 1996 op de markt gekomen als provider van voordelige vaste telefonie. De diensten mobiele telefonie, internet en interactie tv zijn daar later bijgekomen. Het aanbieden van goede telecom staat centraal. Telfort zet zich dagelijks in de diensten eenvoudiger te maken en is blijvend op zoek naar nog meer voordeel voor de klant. Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met de klantenservice. De klantenservice van Telfort helpt u graag verder.


Makkelijk contact opnemen met een andere alles-in-1 provider?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere alles-in-1 provider. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu.


Makkelijk contact opnemen met een ander Telecom bedrijf?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander Telecombedrijf. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Telfort Telefoonnummer

heb telfort mobil en telfort t.v &internet ik heb de telfort app mobil lukt maar tefort thuis bellen gaat direct naar telfort mobil resultaat kan gee

Beoordeeld op:01 10, 2018 door: johan pelt

heb telfort mobil en telfort t.v &internet ik heb de telfort app mobil lukt maar tefort thuis bellen gaat direct naar telfort mobil resultaat kan geen enkele factuur van telfort ooit bekijken (die rekeningen van telfort verschillen steeds
en kloppen voor geen meter steeds veel te hoog zo wordt telfort dus rijk zonder er iets voor te doen ,ik vind dit diefstal en een ieder die dit ook vind raad ik aan om naar de verschillen comissie te gaan en dit win je gegarandeerd
van telfort wandt het is gewoon diefstal wat ze plegen en dat is ook meteen de reden waarom ze zo slecht bereikbaar zijn ook de internet snelheid klopt voor geen meter ze stellen 25 mb op mijn adres maar ik haal slechts gemiddeld 4 tot 5 mb zodat mijn tv niet goed werkt de monteur zegt dat het aan de kabel legt maar ze doen er alleen wat aan voor kpn klanten niet voor telfort (volgen de beschikbare info is telfort ook kpn ) al met al geen firma om mee in zee te gaan tenzij je wilt verzuipen ! !

ELKE dag storingen ik kan niet normaal internetten en ik ben er nu gewoon klaar mee als je dit leest NIET EEN ABONNEMENT BIJ TELFORT NEMEN!!!!

Beoordeeld op:09 09, 2017 door: ONBEKEND

ELKE dag storingen ik kan niet normaal internetten en ik ben er nu gewoon klaar mee als je dit leest NIET EEN ABONNEMENT BIJ TELFORT NEMEN!!!!

ELKE dag storingen ik kan niet normaal internetten en ik ben er nu gewoon klaar mee als je dit leest NIET EEN ABONNEMENT BIJ TELFORT NEMEN!!!!

Beoordeeld op:09 09, 2017 door: ONBEKEND

ELKE dag storingen ik kan niet normaal internetten en ik ben er nu gewoon klaar mee als je dit leest NIET EEN ABONNEMENT BIJ TELFORT NEMEN!!!!

Ik zit twee jaar vast aan een provider die zijn belofte niet waar maakt.ik heb een abonnementje van 6 euro per maand. Bel maar heeel weinig en sms m

Beoordeeld op:14 10, 2016 door: bart de jong

Ik zit twee jaar vast aan een provider die zijn belofte niet waar maakt.
ik heb een abonnementje van 6 euro per maand. Bel maar heeel weinig en sms maar heel weinig. Toch krijg ik in ieder land SMS als post. Maar het beantwoorden daarvan gaat maar zelden... Hopeloos. Ook de helpdesk.
wel vriendelijk maar..niets veranderd mijn wekelijkse terugkomende strukkels met SMS waar ok ook ben in de EU.
ook vallen rekenongen duurder uit dan die 6 euro fix abbonement...
en ik bel echt weinig!!!

Mobiel contract beëindigen kan volgens website Telfort op 3 manieren: 1. per telefoon: daar kom je meestal niet door heen. 2. per e-mail: Het web

Beoordeeld op:10 10, 2016 door: J van Dongen

Mobiel contract beëindigen kan volgens website Telfort op 3 manieren:
1. per telefoon: daar kom je meestal niet door heen.
2. per e-mail: Het webformulier krijg je niet verstuurd wegens technische onvolkomenheden van de website. Gaat ook niet via : "mijn Telfort". Je kunt daarmee alles wijzigen behalve opzeggen.
3. per brief: per post verzonden brieven blijken zoek te raken. Men doet geen moeite om in de postkamer te zoeken. Je wordt weggezet als een gekke Henkie.

Gevolg: veel gedoe om van een simpel mobiel abonnementje af te komen. TELFORT?: NOOIT MEER

Bar slecht iedere dag storing op internet en tv 1 keer teveel betaald en je kunt niemand berijken van telfort en dan ook nog ons als bestaande kla

Beoordeeld op:28 09, 2016 door: ter brake

Bar slecht iedere dag storing op internet en tv
1 keer teveel betaald en je kunt niemand berijken van telfort
en dan ook nog ons als bestaande klanten laten betalen om te telefoneren
ik wil gewoon mijn teveel betaalde geld terug maar heb niets ontvangen
wat een bagger zooi daar
snel opzoek naar een andere profider
wij moeten geld toe krijgen en zij niet

Ik heb een TV storing nu 4 dagen.4 dagen met Telfort aan de telefoon gweest . Nog niet opgelost. Belde vanmorgen werd 2x afgebroken(1 euro) en mijn

Beoordeeld op:28 07, 2016 door: Voorthuijzen

Ik heb een TV storing nu 4 dagen.
4 dagen met Telfort aan de telefoon gweest . Nog niet opgelost. Belde vanmorgen werd 2x afgebroken(1 euro) en mijn telefoonkosten zijn nu zeker zo'n 10 euro bovendien doet de tv het nog niet!!!
Ik vind dit niet kunnen. Denk erover weg bij telfort te gaan .

Inmiddels 6 referentienummers ontvangen met de mededeling u krijgt binnen 10 werkdagen een antwoord van ONS.... Welke ons dat zal zijn blijft een groo

Beoordeeld op:21 07, 2016 door: Hamersma

Inmiddels 6 referentienummers ontvangen met de mededeling u krijgt binnen 10 werkdagen een antwoord van ONS.... Welke ons dat zal zijn blijft een groot vraagteken. Tot heden niets meer van Telfort gehoord en of gezien.
Advies: Bedrijf met een zeer slechte service, of eigenlijk totaal geen service.

Ze hebben een geweldig keuzemenu maar elke keer inbellen kost minimaal 50ct + belkosten en je komt gewoon in de wacht terecht. Ben nu al 5€ kwijt me

Beoordeeld op:09 07, 2016 door: Ronald

Ze hebben een geweldig keuzemenu maar elke keer inbellen kost minimaal 50ct + belkosten en je komt gewoon in de wacht terecht. Ben nu al 5€ kwijt met niets.
Zeer slecht geregeld.

ik ben net klant geworden en kan nu nog niet bellen,als reacties leest van de andere klanten dan heb ik spijt als haren op m,m hoofd,ik noem dit pure

Beoordeeld op:06 07, 2016 door: b lamfers

ik ben net klant geworden en kan nu nog niet bellen,als reacties leest van de andere klanten dan heb ik spijt als haren op m,m hoofd,ik noem dit pure oplchting,en je kunt ze ook niet zelf mailen het wordt tijd om ze een aanklacht aan hun broek te geven

ik ben sinds 4 juni klant bij telfort ik heb nog geen telefoon aansluiting en krijg ze met dit 0900 nummer niet aan de lijn. Ben vanaf 10:00 uur bez

Beoordeeld op:06 06, 2016 door: reina

ik ben sinds 4 juni klant bij telfort ik heb nog geen telefoon aansluiting en krijg ze met dit 0900 nummer niet aan de lijn. Ben vanaf 10:00 uur bezig en hoor alleen maar een muziekje. Bij ziggo had je een gratis nummer .
Dit systeem van telfort is waardeloos en als mijn volgende gesprekken zo verlopen dan is dit ook meteen het laatste jaar van klant zijn

belachelijk !!!!! 0900 mummer voor bestaande klantenTRIEST

Beoordeeld op:28 04, 2016 door: anoniem

belachelijk !!!!!
0900 mummer voor bestaande klanten
TRIEST

Mijn ervaring met Telfort bellen tv en internet is best beroerd en de klantenservice is best lief maar uiteindelijk als je ze dan te pakken krijgt geb

Beoordeeld op:18 03, 2016 door: Karen

Mijn ervaring met Telfort bellen tv en internet is best beroerd en de klantenservice is best lief maar uiteindelijk als je ze dan te pakken krijgt gebeurd er geen zak.
Mijn telefoon heeft het lange tijd niet gedaan, nu overigens weer wel en nu heb ik geen tv meer...... Mijn rekeningen zou ik kunnen inloggen en deze opvragen maar daar kennen ze me steeds niet?!
En als de klantenservice alleen onder kantooruren werkt is dat handig om te vermelden bij het nummer dat toch weer €0,50 kost als je op zaterdagavond voor niks belt.

bel naar 09009596 blijkbaar verkeerd nummer bedankt telfort

Beoordeeld op:08 02, 2016 door: b.benahmed

bel naar 09009596 blijkbaar verkeerd nummer bedankt telfort

Heel slechte ervaring, iedere maand moet je Telfort bellen, wat zoveel kost, ik denk dat Telfort meewerkt met die Payinfo etc. de laatste 4 maande

Beoordeeld op:21 12, 2015 door: Nannanpanday R

Heel slechte ervaring, iedere maand moet je Telfort bellen, wat zoveel kost, ik denk dat Telfort meewerkt met die
Payinfo etc. de laatste 4 maanden is mijn rek. zo hoog, en op de site zie ik dat telfort meedoet.
Nu 21-12-15 is het alweer zo. ze zeggen dat ze die rotsooi hebben geblokkeerd, maar zie er niets van.
Duurt veel te lang als je hun wil spreken, van mij hoef ik geen telfort meer, en stop er binnenkort mee.
Dat gedoe begint me al te vervelen. SLECHTE ERVARING.

Meestal zijn de medewerkers van Telfort vriendelijk en voorkomend. Dit keer niet, want er was op deze vrijdagavond niemand aan de lijn te krijgen en d

Beoordeeld op:20 11, 2015 door: Chris

Meestal zijn de medewerkers van Telfort vriendelijk en voorkomend. Dit keer niet, want er was op deze vrijdagavond niemand aan de lijn te krijgen en de verbinding werd automatisch verbroken, echter niet voordat gemeld was dat de kosten van dit gesprek €0,50 bedroegen.
Ik heb overigens niet zo veel aan een vriendelijke klantenservice. Ik heb meer aan een installatie die het ewoon doet, zodat ik de kwaliteit van de service niet telkens hoef uit te proberen.

Ik neem een andere provider. Misschien iets duurder, alhoewel, met al die gesprekken met de klantenservice.

Chris

1

Beoordeeld op:20 11, 2015 door: Jvanderzwaag@telfort.nl d

1

ik probeer naar telfort te bellen maar dat lukt niet zo slecht ik hoop wel dat we een compensatie krijgen maar dat zal wel niet .en dat noemen ze de

Beoordeeld op:20 11, 2015 door: ben

ik probeer naar telfort te bellen maar dat lukt niet zo slecht ik hoop wel dat we een compensatie krijgen maar dat zal wel niet .en dat noemen ze de klant is koning jaja en dat is dan een onder deel van kpn ja dat zegt meer dan zat die bedrijven denken maar aan een ding geld geld en nog eens geld maar aan de klant niet

Klantenservice van Telfort is 0,0.Ik krijg alleen te horen, het is druk en bel op een ander tijdstip terug, einde gesprek en de verbinding wordt ver

Beoordeeld op:20 11, 2015 door: Vijai

Klantenservice van Telfort is 0,0.
Ik krijg alleen te horen, het is druk en bel op een ander tijdstip terug, einde gesprek en de verbinding wordt verbroken....
Service van Jan lik mijn ........

HEEL SLECHT! Ben klant... mn tv start automatisch opnieuw op. Daarna gaat ie niet meer aan. IK moet hun nu bellen. Voor 50 cent per gesprek + belkoste

Beoordeeld op:20 11, 2015 door: Margot

HEEL SLECHT! Ben klant... mn tv start automatisch opnieuw op. Daarna gaat ie niet meer aan. IK moet hun nu bellen. Voor 50 cent per gesprek + belkosten en de verbinding wordt steeds verbroken. Steeds 50 cent voor niks dus.
SLECHT SLECHT SLECHT
Wie laat nou zn bestaande klanten betalen voor service en dan ook nog zo'n K.. Service
Ga hier zsm weg!
Niet aan te raden dus

HEEL SLECHT! Ben klant... mn tv start automatisch opnieuw op. Daarna gaat ie niet meer aan. IK moet hun nu bellen. Voor 50 cent per gesprek + belkoste

Beoordeeld op:20 11, 2015 door: Margot

HEEL SLECHT! Ben klant... mn tv start automatisch opnieuw op. Daarna gaat ie niet meer aan. IK moet hun nu bellen. Voor 50 cent per gesprek + belkosten en de verbinding wordt steeds verbroken. Steeds 50 cent voor niks dus.
SLECHT SLECHT SLECHT
Wie laat nou zn bestaande klanten betalen voor service en dan ook nog zo'n K.. Service
Ga hier zsm weg!
Niet aan te raden dus

Eerste drie weken van het abbonement geen TV en geen internet, nu wacht ik al bijna twee maanden op mijn (magere) compensatie die ik met pijn en moeit

Beoordeeld op:20 11, 2015 door: AB

Eerste drie weken van het abbonement geen TV en geen internet, nu wacht ik al bijna twee maanden op mijn (magere) compensatie die ik met pijn en moeite toegezegd heb gekregen.

Momenteel de zoveelste storing bij de telford, weer geeb tv, geen internet en de klantenservice? De klantenservice is zoals vaker onbereikbaar, het nummer wat ik probeer te bellen is buiten gebruik.. jaja, buiten gebruik.

Spijt als haren op mijn hoofd dat ik nu voor een jaar bij deze beunhazen een contact heb lopen.

Heel klant onvriendelijk maken het zich erg makkelijk als het gaat om terug boeken van het bedrag, zoals dat moet je maar zelf regelen.....

Beoordeeld op:19 11, 2015 door: M.Wagner

Heel klant onvriendelijk maken het zich erg makkelijk als het gaat om terug boeken van het bedrag, zoals dat moet je maar zelf regelen.....

Slechte service dat je moet betalen voor de beloften als je Internet en bellen het niet doet .ik ga gauw over na een ander provider

Beoordeeld op:19 11, 2015 door: Anita

Slechte service dat je moet betalen voor de beloften als je Internet en bellen het niet doet .ik ga gauw over na een ander provider

Ik sta nu al 58 minuten in de wacht en heb nog! !!! niemand aan de lijn schandalig! !!

Beoordeeld op:11 11, 2015 door: Jj

Ik sta nu al 58 minuten in de wacht en heb nog! !!! niemand aan de lijn schandalig! !!

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.4 5.0 55 55 heb telfort mobil en telfort t.v &internet ik heb de telfort app mobil lukt maar tefort thuis bellen gaat direct naar telfort mobil resultaat kan geen enkele factuur van telfort o

Welke ervaringen heeft u met Telfort Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Telfort Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Telfort Telefoonnummer op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Telfort Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Telfort Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.