BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Telfort Telefoonnummer
0900-95960900-9596

Toon telefoonnummer

De klantenservice van Telfort is van ma t/m vrij van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

 • Telefoonnummer klantenservice Telfort:

   0900-9596
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: Telfort
 • Bellen naar Telfort? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu / belmenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker. Ook vindt u hier overige contactgegevens.


  Bij het bellen naar Telfort hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

  Welkom bij Telfort. Voor het verbeteren van onze dienstverlening kan dit gesprek worden opgenomen.”

  TOETS  1 — Belt u voor mobiel

   Toets 1— gaat het over een bepaald 06-nummer

  Toets het mobiele telefoonnummer in en sluit af met een # (hekje). Kunt u het nummer niet intoetsen of weet u het nummer niet, toets dan *(sterretje). Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.”

  Toets 2 — als het NIET gaat over een bepaald 06-nummer

  “Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.”  (keuzemenu.info)

  TOETS 2 — Belt u voor internet, televisie en bellen

  “Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon uw vraag in.”


  Telefonische Openingstijden Telfort Klantenservice:

  De klantenservice van Telfort is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Op zondag en op feestdagen is de telefonische klantenservice gesloten.

  Vragen over Telfort Interactieve TV?
  Voor vragen m.b.t. Telfort Interactieve TV kunt u op zon- en feestdagen contact opnemen van 10.00 tot 17.00 uur.

  Telefoon verloren of gestolen?
  Bent u uw telefoon verloren of is deze gestolen? Voor het blokkeren van uw mobiele telefoon zijn de medewerkers van Telfort 24 per dag bereikbaar op het klantenservice telefoonnummer 0900-9596.

  Bellen vanuit het buitenland naar Telfort?

  Vanuit het buitenland kunt Telfort bellen op telefoonnummer: +31 88 7650 200. Voor het bellen naar dit nummer gelden de tarieven voor bellen in het buitenland.


  Voor meer contactmogelijkheden met de klantenservice van Telfort bezoek deze contactpagina.


  Direct antwoord op uw vraag aan de klantenservice van Telfort

  Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel naar een klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past voor het antwoord op uw vraag.


  Over Telfort
  Telecombedrijf Telfort is een provider van vaste en mobiele telefonie, internet en interactieve televisie. Telfort is in 1996 op de markt gekomen als provider van voordelige vaste telefonie. De diensten mobiele telefonie, internet en interactie tv zijn daar later bijgekomen. Het aanbieden van goede telecom staat centraal. Telfort zet zich dagelijks in de diensten eenvoudiger te maken en is blijvend op zoek naar nog meer voordeel voor de klant. Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met de klantenservice. De klantenservice van Telfort helpt u graag verder.


  Makkelijk contact opnemen met een andere alles-in-1 provider?

  Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere alles-in-1 provider. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu.


  Makkelijk contact opnemen met een ander Telecom bedrijf?

  Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander Telecombedrijf. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


  Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

  Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.