BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Tele2 Klantenservice Telefoonnummer 020-7544444

 • klantenservice telefoonnummer:

   020-7544444
 • Gesprekskosten:  uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: Tele2
 • Rapportcijfer klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met klantenservice? Geef hier een cijfer

Contact met Tele2? Op deze pagina vindt u het Tele2 klantenservice telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu.

Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste telefoniste. Ook vindt u hier overige contactgegevens.

Bij het bellen met Tele2 hoort u eerst een welkomstboodschap, gevolgd door een keuzemenu.


‘Welkom bij Tele2 klantenservice. We geven je zo 4 keuzes, zodat je sneller de juiste persoon aan de lijn krijgt. Dit gesprek kan worden opgenomen zodat we terug kunnen luisteren of we je wel goed genoeg van dienst zijn.” Do you want to switsch to english press 1. Als je dit niet wilt blijf dan aan de lijn.’

TOETS 1 — Bel je Tele2 over je mobiele abonnement

“Om je sneller van dienst te zijn, vragen we alvast je klantnummer en de laatste 4 cijfers van je bankrekeningnummer bij de hand te houden.”

Toets 1 — heb je al een mobiel abonnement bij ons (1+1)
Toets 2 — heb je nog geen mobiel abonnement bij ons (1+2)

TOETS 2 —  Bel je Tele2 over je televisie of internet abonnement

Toets 1heb je een vraag over je factuur,  je bestelling,  je instellingen of heb je een technische vraag (2+1)
Toets 2 — wil je je abonnement verlengen (2+2)
Toets 3 — wil je opzeggen of je bestelling annuleren (2+3) (keuzemenu.info)

 TOETS 3 — Bel je over je vaste telefoon abonnement

“Om je sneller van dienst te zijn, vragen we alvast de laatste 4 cijfers van je bankrekeningnummer bij de hand te houden.”

Toets 1 — heb je een internet & bellen abonnement thuis

Toets 1 — heb je een vraag over je factuur, je bestelling, je instellingen of heb je een technische vraag (3+1+1)
Toets 2 — wil je je abonnement verlengen  (3+1+2)
Toets 3 — wil je opzeggen of je bestelling annuleren (3+1+3)

Toets 2 — heb je een vaste telefonie abonnement zonder internet (3+2)

TOETS 4 — Wil je een nieuw Tele2 product of wil je abonnement verlengen

“Om je sneller van dienst te zijn, vragen we alvast de laatste 4 cijfers van je bankrekeningnummer bij de hand te houden.”

Toets 1 — wil je een mobiel abonnement bestellen of verlengen toets 1 (4+1)
Toets 2 — wil je een televisie internet en bellen abonnement bestellen of verlengen toets 2 (4+2)

Het is mogelijk dat u gevraagd wordt, voordat u wordt doorverbonden met een medewerker, of u mee wilt werken aan een kort tevredenheidsonderzoek over de klantservice van Tele2. Toets dan 1 voor JA of toets 2 voor NEE.


Telefonische Openingstijden Tele2 Klantenservice:

Telefonisch contact is op onderstaande tijden mogelijk:

 • Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur
 • Zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur

Bijvoorbeeld bij vragen over uw factuur, de status van uw bestelling of om uw sim-kaart te activeren helpt de klantservice u graag verder.

Vragen over vaste telefonie?

Voor een vraag over vaste telefonie kunt u bellen op onderstaande tijden:

 • Maandag tot en met zaterdag van09.00 tot 17.00 uur

Direct antwoord op uw vraag aan de klantenservice van Tele2

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel naar een klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past voor het antwoord op uw vraag.


Over Tele2

Tele2 levert zowel vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten. Tele2 heeft een gloednieuwe eigen 4G-only netwerk. Dit betekent lagere kosten voor de klant. De werkelijke snelheid is wel afhankelijk van een aantal factoren; de plek waar u zich bevindt, de telefoon die u gebruikt of bijvoorbeeld hoe druk het op dat moment is op het netwerk. Benieuwd naar de actuele dekking van Tele2? Bezoek de dekkingskaart van het mobiele netwerk van Tele. Heeft u vragen over 4G van Tele2? Neem dan contact op met de klantenservice.


Makkelijk contact opnemen met een andere alles-in-1 provider?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere alles-in-1 provider. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu.


Makkelijk contact opnemen met een ander Telecom bedrijf?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander Telecombedrijf. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Tele2 Klantenservice Telefoonnummer

Wil u even laten weten ,dat ik zeer tevreden ben over de manier ,waarop ik geholpen ben !Duidelijke en rustige uitleg .Gehopen door Patrick.

Beoordeeld op:05 02, 2020 door: Coby van der Linde

Wil u even laten weten ,dat ik zeer tevreden ben over de manier ,waarop ik geholpen ben !
Duidelijke en rustige uitleg .
Gehopen door Patrick.

Zeer slecht, je wordt niet geholpen, problemen blijven....

Beoordeeld op:05 09, 2019 door: D

Zeer slecht, je wordt niet geholpen, problemen blijven....

zeer slechte klantenserives!! ik zit nu bijna 2 jaar bij tele2 en je mag 4 maanden voor t aflopen contract verlengen en een ander toestel bestellen..n

Beoordeeld op:09 07, 2019 door: hb van drie

zeer slechte klantenserives!! ik zit nu bijna 2 jaar bij tele2 en je mag 4 maanden voor t aflopen contract verlengen en een ander toestel bestellen..nou had ik het een paar dagen voor de daadwerkelijke datum geprobeerd omdat mijn scherm van me huidige toestel kapot is en er niets meer op kan zien.. dus ik bellen en het verhaal uit gelegd met als antwoord nee meneer het kan pas vanaf 8 julie 2019.. ik gewacht tot 8 july en ben gelijk naar de site gegaan om te verlengen.. en wat krijg ik te lezen!! verlengen niet mogelijk!! omdat er 1 nota nog niet betaald is.. belachelijk!!! terwijl ik iedere maand een rekening heb van tussen de 150-200 euro... tele2 is slecht... meer heb ik er niet over te zeggen!!!!

Echt schandalig gewoon hoe ze met vaste klanten om gaan belachelijk gewoon, altijd netjes betaald zeggen hun achterstand tig keer gebeld bewijs op ges

Beoordeeld op:03 05, 2019 door: Richard bosveld

Echt schandalig gewoon hoe ze met vaste klanten om gaan belachelijk gewoon, altijd netjes betaald zeggen hun achterstand tig keer gebeld bewijs op gestuurd dat ik gewoon netjes betaald heb, toch afgesloten gvd

Wat een achterlijke bedoelding hier, ik bel in mijn functie als schuldhulpverlener en tot 2 keer toe sta ik in de wacht en wordt de verbinding verbrok

Beoordeeld op:02 05, 2019 door: De Vries

Wat een achterlijke bedoelding hier, ik bel in mijn functie als schuldhulpverlener en tot 2 keer toe sta ik in de wacht en wordt de verbinding verbroken. Bij de derde keer krijg ik eindelijk iemand aan de telefoon die denkt dat hij met een andere tak van onze hulpverlening praat (die als laatste contact met hun hebben gehad) waarop mijn informatie niet overeenkomt met wat bij hun bekend is, dus wordt mij verteld dat ze mij niet mogen helpen. Ik ben aan het uitleggen dat wij schuldhulpverlening zijn en geen budgetbeheer en er wordt gewoon midden in mijn zin opgehangen. Zeer zeer onprofessioneel.

Ik werd snel geholpen door de aardigste telefoniste ooit.Heeft ook nog een mooie deal voor me geregeld dus ik ben heel tevreden moet ik zeggen.
Beoordeeld op:17 12, 2018 door: Eelco

Ik werd snel geholpen door de aardigste telefoniste ooit.
Heeft ook nog een mooie deal voor me geregeld dus ik ben heel tevreden moet ik zeggen.

slecht en nog slecht slechter kan het niet slechter ik bijna 4uu aan de tefoon gezeten 4x gebeld en steeds zijde ze meneer kom voor mekaar maar nog st

Beoordeeld op:03 12, 2018 door: gerard

slecht en nog slecht slechter kan het niet slechter ik bijna 4uu aan de tefoon gezeten 4x gebeld en steeds zijde ze meneer kom voor mekaar maar nog steeds niks gehoord ben meer dan 20 jaar lid maar dit heb ik nog nooit mee gemaakt gaat maar eens ergens anders kijken

Zeer slecht, steeds doorverbonden naar een ander en dan 3x in de wacht. Moet naar klantenservice via internet,SCHANDALIG al minimaal een week geen t

Beoordeeld op:03 10, 2018 door: cheung

Zeer slecht, steeds doorverbonden naar een ander en dan 3x in de wacht. Moet naar klantenservice via internet,
SCHANDALIG al minimaal een week geen telefoonverbinding wacht op belangrijke telefoontjes.

Mobiel besteld en nou bleek dat er in mijn contract 1 v.d voorletters van mijn naam niet vermeld stond dus kreeg mijn telefoon niet van de bezorgdiens

Beoordeeld op:19 09, 2018 door: Leos

Mobiel besteld en nou bleek dat er in mijn contract 1 v.d voorletters van mijn naam niet vermeld stond dus kreeg mijn telefoon niet van de bezorgdienst. Na mijn verhaal gedaan te hebben bij de klantenservice krijg ik een standaard formulier opgestuurd om deze gegevens aan te passen, dit kan een maand duren volgens de automatische terugkoppeling. Tsja nog maar 1 week te gaan voor de 50euro casback van Samsung en een leuke aanbieding van de dat wil ik weken.....waarschijnlijk wordt het dat wil ik niet meer weken, maanden, jaren! Klantenservice Tele2 heeft geen enkel bevoegdheid om iets of iemand te benaderen die kan zorgen dat iets eerder geregeld wordt als standaard echt heel klant vriendelijk top. Let wel dit is een verlenging en ben al jaren klant bij Tele2 dus toen was de voorletter niet het probleem ook niet voor het maandelijks afschrijven van twee abonnementen....niet omdat het moet maar omdat het kan.

Heel slecht.....een ding is zeker.....ga bij jullie weg.....kutzooi

Beoordeeld op:25 06, 2018 door: Judy

Heel slecht.....een ding is zeker.....ga bij jullie weg.....kutzooi

Zeeeeeer slecht!!!!!!

Beoordeeld op:11 12, 2017 door: Van bruggen

Zeeeeeer slecht!!!!!!

kutzooi bij tele2

Beoordeeld op:16 10, 2017 door: bronkhorst

kutzooi bij tele2

ik krijg nog steeds geld van jullie en heb het nog steeds niet ontvangen het duurt nu al 5 wekenals jullie geld moeten ontvangen dan zijn jullie er

Beoordeeld op:16 10, 2017 door: bronkhorst

ik krijg nog steeds geld van jullie en heb het nog steeds niet ontvangen het duurt nu al 5 weken
als jullie geld moeten ontvangen dan zijn jullie er vroeg bij anders wordt je afgesloten
ik wil mijn geld zo spoedig mogelijk op mijn rekening
het is een grote kutzooi bij jullie

zeer slechte klantafhandeling: moet alice voor 1 oktober verwijderen uit mijn accountinfo van windows mail maar er staat NIET aangegeven hoe dat moet

Beoordeeld op:25 09, 2017 door: rene.grw@alice.nl

zeer slechte klantafhandeling: moet alice voor 1 oktober verwijderen uit mijn accountinfo van windows mail maar er staat NIET aangegeven hoe dat moet plaats vinden . !!!!!!!! Vraag : welke info moet er voor tele2 nu komen !!!!!!!??? . OP de ontvangen mail hierover per 19 september staat alleen de verwijzingnaar vragen kijk op http tele2.nl/klamntenservice/thui /alice -mail /voor meer informatie maar de benodigd informatie is DAAR NIET OP TE VINDEN BRRRRRRRRRR
Ben doof en kan u niet bellen: heb geen hulp van anderen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu nog maar weinig tijd om verwijdering alice en aansluiting op tele2 te realiseren !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cijfer 1 voor niet verleende goede service !!!!!

Waarom duurt het altijd zolang bij jullie met de telefoon .ik heb factuur betaald .graag weer internet gr Vincentbeunk

Beoordeeld op:19 09, 2017 door: Vincentbeunk

Waarom duurt het altijd zolang bij jullie met de telefoon .ik heb factuur betaald .graag weer internet gr Vincentbeunk

Ik ga ook weg bij jullie naar jaren ben ik nu slecht vehandeld en is ook een klacht weg

Beoordeeld op:26 03, 2017 door: holtman

Ik ga ook weg bij jullie naar jaren ben ik nu slecht vehandeld en is ook een klacht weg

na 8 maanden nog geen telefoon aansluiting,,door een fout van tele 2 zelf tot op heden altijd netjes betaald ,,dus geen achterstanden,,nderwerp,te

Beoordeeld op:02 12, 2016 door: a.a. dierks

na 8 maanden nog geen telefoon aansluiting,,door een fout van tele 2 zelf tot op heden altijd netjes betaald ,,dus geen achterstanden,,

nderwerp,telefoonlijn herstellen.
binnen 10 werkdagen.

goede dag hierbij wil ik het volgende onder u aandacht brengen.
ik ben nu vanaf september afgesloten met mijn mobiel nummer ,,0640545918,,
reden hievan is dat ze bij tele2 een fout hebben gemaakt over een afkoopsom van een laptop.
intern bij tele2 is gebleken dat ze daar een fout hebben gemaakt en dat er e van ons uit nooit
een vraag is geweest voor en afkoopsom gevolg is wel dat ze nu ook het mobiel nummer hebbn afgesloten
zonder mij daarvan ook maar op de hoogte te brengen !!!
terwijl deze altijd is betaald zo ook voor de laptop.dit is onstaan door een bestaand abbonement te verlengen
met de keus op een laptop voor onderweg en geen nieuwe mobiel !!!

ik stel daarom hierbij en termijn van 10 dagen na dagtekening om dit op corekte wijzen op te lossen
mocht het e.e.a. niet voor de gestelde termijn klaar zijn zal er een kontrakt ontbinding plaats vinden
geheel voor mij zonder verdere kosten !!!!

ps, uit de coronspondentie met u wekelijks blijkt dat ze bij tele2 te diemen er tot nu toe niets aan gedaan hebben
om het voornoemde te herstellen c.q. in behandeling te nemen hier over is nu al z,n 18 keer met tele2 kontakt geweest
zonder verder resultaat.,,ten tijde van dit bericht aan u was/is er nog niets verandert,,

LeukMeer reacties weergeven
ReactieDelen
Chronologisch
Reacties

Tele2 Nederland Hey Frank! Wat bedoel je precies met de afkoopsom van een laptop? Wij hebben geen abonnementen met dual sim o.i.d. Kan je me misschien iets meer duidelijkheid geven? ^Birgit
Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 12:27

Frank Schijven ja hoor zes maanden een bestaand abbonement verlengt en i.p.v. een nieuwe mobiel kon je een laptop nemen voor buiten de deur met TWEE KAARTJES zo gezegt zo gedaan alle maanden netjes betaalt hier aan € 25,- tot wij een brief mochten ontvangen van tele ...Meer bekijken
Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 12:45

Tele2 Nederland Hoi Frank, was jouw bestaand abonnnement een mobiel abonnement of een thuisabonnement? En wie heeft je dit aangeboden? Is dat via Tele2 gegaan? En zou je in een privébericht je adresgegevens, klantnummer en je geboortedatum willen sturen. Dan kijk ik even mee. Groetjes, Marlene
Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 13:38 · Bewerkt


Schrijf een antwoord...


Frank Schijven ik zal je later als ik thuis ben de gegevens sturen mvg frank
Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 14:00

Tele2 Nederland Dus de actie verlengen met een laptop kwam dus vanuit Ritel? En had Ritel een fout gemaakt? En komt de afkoopsom komt van Ritel of van Tele2? Ik zie je gegevens graag tegemoet. Groetjes, Marlene
Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 15:05

Schrijf een antwoord...


Frank Schijven via ritel 4706-gp 21 dhr dierks bestaand abb, voor mobiel
Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 14:28

Frank Schijven nee van tele2 via tele 2 kijk al vast maar onder pc 4706-gp hnr 21 de naam is dhr dierks.
Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 15:36

Tele2 Nederland Hey Frank! Kun je ons een privéberichtje sturen met daarin je NAW-gegevens, klantnummer en/of geboortedatum? Deze gegevens hebben we nodig om info over je op te kunnen zoeken. ^Birgit
Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 16:17


Schrijf een antwoord...
Frank Schijven de pb heeft u al van mij gehad anders even via e.mail fschijven@ziggo.nl gaat mss wat makelijker
Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 16:27

Tele2 Nederland Hoi Frank, wij gebruiken als afdeling geen e-mailadres, dus dat gaat niet lukken. Om je goed te kunnen helpen ontvang ik graag je klantnummer. ^Maarten
Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 17:22


Schrijf een antwoord...
Frank Schijven het word steets mooier met tele2 nu krijgen we vandaag een brief van tele2 met daarin een nieuwe simkaart iets dat we nooit besteld hebben zou op 21-11-2016 aangevraagd zijn door dhr dierks
Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 17:53

Tele2 Nederland Hoi Frank, ben je er nog uitgekomen met de klantenservice? Zo niet, dan kijken we graag nog even mee. Helaas hebben we onvoldoende gegevens om dat te mogen doen. Graag ontvangen we nog een woonplaats en straatnaam in een privebericht. Groetjes, Lies
Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 19:38
Meer reacties weergeven

Schrijf een antwoord...


Frank Schijven zit daar nu al weer 45 min voor aan de telefoon met tele 2 en niemand weet van iets ,,geblokeerd maar wel een abbonement kunnen afsluiten raar heel raar,,
Vind ik leuk · Beantwoorden · 23 november om 18:16

Frank Schijven hoi dennis,,nou we zijn benieuwt hoe ver je komt en dat dat voor vanavond opgelost is na ruim 5 maanden.. voor wat het nieuwe abbonement aan gaat van gisteren dat is opgelost na ruim 1.5 uur aan de telefoon gisteren avond nu de rest nog zoals in het eerste bericht maar daar voor wensen wij jou voor vandaag veel sucses met dat volk daar in DIEMEN mvg frank en lisa.
Vind ik leuk · Beantwoorden · 24 november om 9:52

Frank Schijven onderstaand bericht mogen wij via een pb bericht ontvangen niks pb gewoon open en eerlijk zijn tele 2 en gewoon vertellen hoe het in elkaar steekt en jezelf niet gaan verschuilen achter 2x € 39,- omdat wij ,,niet,, gaan betalen voor iets wat we niet kunnen gebruiken ,,door een interne fout van tele 2,, en niets anders dan dat oke !!!!
Vind ik leuk · Beantwoorden · 24 november om 14:37

Frank Schijven zojuist maar weer eens 50 min, aan de tel,gehangen met tele2 voor de zoveelste keer het bovenstaand bericht dat wij mochten ontvangen klopt geen hout van word ook zojuist door tele 2 bevestigt hoe kan dat ???? maar we gaan gewoon verder pffffffff mvg frank en lisa.
Vind ik leuk · Beantwoorden · 24 november om 14:40

Tele2 Nederland Hoi Frank (en Lisa!). Wij zijn helemaal voor openheid en moedigen een discussie op onze wall aan. Bij nader inzien vinden we het echter toch een erg slecht idee om privacygevoelige informatie te verstrekken aan jou terwijl je niet de houder van dit abo...Meer bekijken
Vind ik leuk · Beantwoorden · 24 november om 16:37 · Bewerkt

Frank Schijven nou laat je goed bedoelde voorstellen maar zitten,, want waarom geen reactie op mijn vorige post van het telefoon gesprek van heden middag wederom met tele 2 en waarom weet jij dan niet wat daar in afgesproken is ??? we horen ook jullie via faceboek al...Meer bekijken
Vind ik leuk · Beantwoorden · 24 november om 17:10

Tele2 Nederland We gaan het gesprek graag met je verder Frank, alleen doen we dit liever even privé ivm de privé gegevens en dat het niet verstandig is om die openbaar neer te zetten. Stuur je ons even een privé berichtje?
Groetjes, Esther
Vind ik leuk · Beantwoorden · 24 november om 19:36

Schrijf een antwoord...


Frank Schijven dank je wel voor de reactie maar wij zetten er hier een streep onder want ook door al jullie berichten, door o.a. nu wel 6 verschilende personen van tele2 zijn we nog geen steek verder want ook jullie kunnen blijkbaar niets uithalen, dat het tot een oplossing komt om een fout van tele2 op te lossen.
Vind ik leuk · Beantwoorden · 24 november om 19:44

Tele2 Nederland Hoi Frank, wij doen ons best en op dit moment werken er verschillende afdelingen aan de problemen. Er zal dan ook snel contact telefonisch contact opgenomen gaan worden, ik zie dat er twee contacttelefoonnummers genoteerd zijn op 23 november 2016. Wij hopen dat alles snel helemaal en goed wordt afgerond!

Groetjes, Maris

Ik heb het helemaal gehad met Tele2. Mijn telefoon is al 7 weken afgesloten ondanks de betalingen die zijn gedaan. De wachttijd om met klantenservice

Beoordeeld op:31 10, 2016 door: iwez

Ik heb het helemaal gehad met Tele2. Mijn telefoon is al 7 weken afgesloten ondanks de betalingen die zijn gedaan. De wachttijd om met klantenservice in contact te komen is absurd lang. Alleen de kosten die ik al heb gemaakt voor het bellen met Tele2 lopen de pan uit. Ik neem NOOIT meer een abonnement van Tele2!!! Ik adviseer u dan ook hetzelfde te doen.

In het verleden heb ik goede ervaringen gehad met de klantenservice van Tele2, maar nu sta ik lang in de wacht.Misschien is dit tijdelijk.Wat mij

Beoordeeld op:30 09, 2016 door: I. Huzen

In het verleden heb ik goede ervaringen gehad met de klantenservice van Tele2, maar nu sta ik lang in de wacht.
Misschien is dit tijdelijk.
Wat mij vooral stoort, is dat de website niet te bereiken is en zwart wordt. Ik ben verplicht alle cookies te accepteren. Ook die, welke mijn surfgedrag nagaan en advertenties plaatsen. Ik moet ook accepteren, dat de gegevens aan derden worden doorgespeeld.Dit mag Tele2 niet doen. Ik overweeg mijn abonnementen op te zeggen.

Ongelooflijk 40 minuten in de wacht, gelukkig normaal nr. Krijg ik mevrouw Wendy aan de lijn die er helemaal niets van snapt. Vraag naar een oplossing

Beoordeeld op:03 08, 2016 door: Ap

Ongelooflijk 40 minuten in de wacht, gelukkig normaal nr. Krijg ik mevrouw Wendy aan de lijn die er helemaal niets van snapt. Vraag naar een oplossing voor mijn tele2 app. Nou er is denk ik een storing. Of ik morgen terug kan bellen. Niet willen doorverbinden maar puur het volgen van een protocol. Nou snap ik de wachttijden. Ik kon een klachten formulier bla bla. Uiteindelijk via Facebook melding gemaakt en direct antwoord op het probleem gekregen. Na 2 dagen probleem opgelost. Denk toch over te gaan stappen.

Ik vind de service van de helpdesk ver beneden de maat. Ik wacht al sinds november 2016 op een goede weergave van mijn account op de Mijn Tele2 site,

Beoordeeld op:13 07, 2016 door: Bart

Ik vind de service van de helpdesk ver beneden de maat. Ik wacht al sinds november 2016 op een goede weergave van mijn account op de Mijn Tele2 site, maar daar slagen ze maar niet in. Ook de weergave van het aantal belminuten op mijn mobiel lukt maar niet. Eerst ruim 5 minuten gewacht, toen een medewerker die 3 a 4 minuten iets uit moest zoeken, vervolgens doorverbinden met een collega die er meer van wist en toen ik die aan de lijn had moest ik weer van voor af aan beginnen inclusief de procedure van postcode, geboortedatum, etc. Uiteindelijk ruim 20 minuten verder en nog geen steek wijzer over het probleem en de oplossing er voor. O ja, doorgezet naar de orderadministratie en een vewachte doorlooptijd van 15 werkdagen en of ik dan zelf nog een paar keer wil bellen met hoe ver het er mee staat! Dat noem ik klantgerichtheid van -10!

1e keer gebeld en stond Max 5 minuten in de wacht,vind ik opzicht best redelijk.Medewerker was behulpzaam en het probleempje werd verholpen.Dus op

Beoordeeld op:05 07, 2016 door: Jv

1e keer gebeld en stond Max 5 minuten in de wacht,vind ik opzicht best redelijk.
Medewerker was behulpzaam en het probleempje werd verholpen.
Dus opzich heb ik niks te klagen.

Al zoveeel problemen met tele2Waar zal in beginnen!Eerdere niets nagekomen afspraken, slechte communicatie tussen de monteurs slechte klant

Beoordeeld op:23 06, 2016 door: Angela

Al zoveeel problemen met tele2
Waar zal in beginnen!
Eerdere niets nagekomen afspraken, slechte communicatie tussen de monteurs slechte klanten service slechts bereikbaar niet het klachtenformulier in kunnen vullen te vroege opzegging en niet uit fatsoen laten weten dat als mensen een andere provider kiezen en mensen hebben nog minimaal een contract van 6 maanden dat even laten weten!
Nee wel een rekening sturen van meer dan 300.00!
Kortom in een woord SCHANDALIG!

Klantenservice tien keer niets betaal op tijd mensen en dag telaat en ze hebben nog geen in zicht wordt je gelijk af gesloten bel je er heen eerst hal

Beoordeeld op:02 06, 2016 door: m geertsma 2

Klantenservice tien keer niets betaal op tijd mensen en dag telaat en ze hebben nog geen in zicht wordt je gelijk af gesloten bel je er heen eerst half uur in de wacht en ben je op geschoten nee dus ben al op zoek naar een andere ja kost me weer aan sluit kosten bij hun dacht het niet als het 1keer gebuurt oke mijn fout denk ik dan maar iedere maand is wel gek van te worden ????

Hulp ontvangen om mijn wifi modem van kanaal te switchen.Uitstekend! Handleiding ontvangen om het eventueel in de toekomst zelf te kunnen doen.
Beoordeeld op:19 05, 2016 door: Axel

Hulp ontvangen om mijn wifi modem van kanaal te switchen.
Uitstekend!
Handleiding ontvangen om het eventueel in de toekomst zelf te kunnen doen.

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.9 5.0 64 64 Wil u even laten weten ,dat ik zeer tevreden ben over de manier ,waarop ik geholpen ben !Duidelijke en rustige uitleg .Gehopen door Patrick.

Welke ervaringen heeft u met Tele2 Klantenservice Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Tele2 Klantenservice Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Tele2 Klantenservice Telefoonnummer op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Tele2 Klantenservice Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Tele2 Klantenservice Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.