Aantal reviews 28

Hoe zijn uw ervaringen met Tel Sell?

Geef hier een cijfer

Bellen naar Tel Sell?

Wilt u van de klantenservice van Tel Sell bellen en kunt u het telefoonnummer niet vinden? Veel bedrijven verstoppen tegenwoordig het servicenummer op hun website. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag.

Het telefonisch keuzemenu

"Hartelijk welkom bij Tel Sell, part of mediashop."

 • Toets 1

  Belt u ons om een bestelling te plaatsen

 • Toets 2

  Belt u voor onze klantenservice

 • Geen keuze

  Wanneer u geen keuze maakt wordt u doorverbonden naar onze bestel lijn.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 28

Hoe zijn uw ervaringen met Tel Sell?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  10.00 - 16.00 uur

 • Dinsdag

  10.00 - 16.00 uur

 • Woensdag

  10.00 - 16.00 uur

 • Donderdag

  10.00 - 16.00 uur

 • Vrijdag

  10.00 - 16.00 uur

Waarom Tel Sell bellen

 1. voor een vraag over de status reeds geplaatste bestelling
 2. voor een vraag met betrekking tot een product dat u retour wilt sturen of reeds retour gestuurd heeft
 3. voor een vraag over een betaling, een aanmaning of een retour betaling

Contactdetails

 1. Tel Sell telefoonnummer

  0800-2400024 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.telsell.com

Contact met een andere online-winkel?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Online Winkels“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Tel Sell klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 28 reviews
door: Siegfried gstreinKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik wil mjj bedanken voor de snelle afhandeling van mijn teruggestuurt hetelucht apparaat voor onkruid bedankt

door: HansKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik moet voldoen aan betalings- verplichtingen en daar heb ik geen moeite mee, maar in plaats van een Ideal mogelijkheid moet ik geld overmaken aan een Duitse bank, veel gedoe voor iemand die niet zo goed weg weet met de computer.Men kan er vanuit gaan dat dit ook meteen mijn laatste bestelling is geweest !!!

door: johan lourenssenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Op 25-01-2020 een aankoop gedaan van 99.60 euro,op 31-01-2020 betaald..Van alles geprobeerd via de~telefoon-e-mail-klantenservice etc.ik kom niet in contact.Roep hierbij alle slachtoffers op om gezamenlijk naar ALMERE te gaan en naar een t.v.programma om dit te stoppen een ware oplichterij van telsell,wie doet er mee?????!!!!!!

door: FatihaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zeer slecht ervaring!

Heb betaald krijg nu Sleen maar herinnering

Ben het zat!!!

door: AkrausKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Heb betaald en krijg nu aleen maar heringen voor te betalen heb gebeld was in orde en nog sturen ze herinneringen ik ben niet gek nu willen ze de deurwaarder sturen

door: D.HommersomKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Reeds betaald,en krijg steeds aanmaningen ..Betaald aan Mediashop Benelux BV.

door: EmilyKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zeer slechte ervaring 2 x betaald voor 1 product en me geld niet terug ontvangen. Kreeg zelfs een 3e rekening. Gebeld daarheen spreke ze enkel Duits. Naar weke mak over en weer nog me geld niet terug. Bestel nooit meer wat!!!!!

door: A.W. OdingaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Hopen maar dat alle klagers hun revisie hier opnieuw gaan bekijken, want de oplossing voor jullie problemen ligt bij de consumenten klachten lijn. Even googelen, invullen, en na drie dagen was het voor mij geregeld.;-)

door: A.W. OdingaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Heb 1 nog via tel Dell website de op de tv aangeprezen Heather besteld, maar als ik deze klachten allemaal lees ben ik dus ca 40 € armer geworden, want leveringsdatum is al verstreken. Kunnen de gedupeerden niet beter een gezamenlijke actie voeren? Het lijkt mij ook dat wellicht niet iedereen hier reageert. Sta open voor ideeën, en ben benieuwd naar reacties op deze pagina. VR Gr Adriaan

door: MartinKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Heb het zelfde probleem,ga met een half uurtje naar Almere en kijken wat ze te vertellen hebben,met de auto uit lelystad naar almere is vlugger dan dat je anderhalve uur aan de telefoon hangt,is het misschien een idee om met degen die problemen hebben,allemaal naar almere is een leuke reclame voor tel sell als het in de krant komt,ik hoor het wel.

Succes allemaal met de corrupte firma.

door: HenriëtteKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

2 augustus pakket retour gestuurd, nog geen geld terug ontvangen.

Op mail wordt niet gereageerd. Slecht!!!!!!!!!!!

door: jc van de beldKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

ik heb bij tel sell wat gekocht voor haren van je kleding en bank weg te halen.

we hebben het op 3-8-2018 betaald maar we krijgen elke keer weer een mail dat het niet is betaald is door fine trade GmbH maar wel van me rekening afgehouden ze kunnen het niet vinden ik heb een gevoel dat ze niet goed kijken daar.

maar ik koop daar bij tel sell niets meer zijn een stelletje oplichters in mijn ogen ik hoop dat niemand daar meer koopt je komt in problemen met betalen je moet bij de bank het aan vragen voor te betalen ,daar moet je ook nog aan je bank nbetalen om de iban nummer te veranderen.

door: A.Vogelenzang de JongKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

ik heb 4 augustus 2018 een bestelling teruggestuurd en er zat een formulier bij voor het terugstorten,mijn rekeningnummer opgeschreven en het is nu 28 augustus en heb mijn geld 59.95 euro nog niet terug.Als je belt kun je de hele dag blijven hangen want je krijgt niemand aan de lijn,ikWIL mijn GELD TERUG!!!!!!!Wie lost dit op!!!!! Zoniet dan maak ik er werk van via een tv programma!!Onthoud dit goed!!

door: weijenbergKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

heb mijn aircooler al een maand geleden terug gestuurd omdat hij lekte .heb nog steeds mij geld niet terug gekregen .reageren ook niet op mail

door: Van der slootKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik heb twee maanden geleden een airco besteld doos niet geopend terug gestuurd .tot op heden geen geld terug gezien ,en moest retour zelf betalen .nooit meer ik denk dat mijn geld niet meer komt bellen wordt niet opgenomen

door: TuanKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

TellSell ie bezig met oplichters praktijken ofzo, overal op het internet lees ik van berichten van klanten die geen geld terug krijgen of het duurt super lang, geen reacties op email, telefoon wordt niet opgenomen, wachtlijn wordt echt uren terwijl ze zeggen dat je de eerst volgende bent... kort op SLECHTE ZAAK DUS NOOIT MEER WAT BESTELLEN BIJ TELLSELL!Ook ik heb besteld via bol.com bij tellsell en heb bol.com hierover geinformeerd, 4 weken geleden retourgestuurd en zelf moeten betalen voor de kosten (belachelijk) en tot op heden geen geld terug (60 euro + 7 euro retour = 67 euro zomaar kwijt... stelletje oplichters daaro).Zal even zorgen dat niemand in mijn netwerk iets koopt bij TELLSELL, kansloos

door: l.peperkampKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wij hadden een aircooler besteld maar vanwege het lawaai weer terug gestuurd. Het pakket is op 1 aug aangekomen in Almere , ik moest ook verzendkosten betalen. Tot op heden geen geld terug, het gratis nummer word niet opgenomen!

Service....niet dus. Wat nu?

door: ellyKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

ik vergeet te vertellen dat zij een gratis tel.nr.hebben 08002400024 maar helaas nemen ze daar ook niet op je blijft dagen de 1 wachtende.

door: MinquelKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Na 2 weken wachten nogsteeds mn geld niet terug heb een product besteld voor 60 euro product voldeed niet aan mijn eisen dus ik wil mijn geld terug want heb de retourkosten en alles betaald voor jullie dus wees dankbaar dus kan ik mijn geld terug hebben bij voorbaat dank heb 2 keer een mail gestuurd en kreeg geen reactie terug

door: vicKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

oplichters

door: vicKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

slechte service: ik wil iets retour aanmelden: via de mail meerdere keren geen reactie. Via de telefoon: blijf in de wacht staan. Waardeloze club

door: Volkert M.E.Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Een apparaat besteld, dag later geannuleerd...te laat. Bezorger had al geleverd. Door lichamelijke ongemakken is het apparaat, zo bleek na advies fysio, totaal niet geschikt voor mijn handicap. Gebeld met klantenservice en gezegd dat ik niet 30 kilo kan sjouwen en de juffrouw was zo lief PostNL de opdracht te geven het bij mij thuis weg te halen, hetgeen binnen een paar dagen gebeurde... nu word. Ik door een firma Fine Trade uit Oostenrijk gemaand te betalen, tot vervelens aan toe. Paar maal gemaild, maar ze blijven aan de gang. Telsell niet te pakk3n te krijgen per telefoon, dan maar mailen, maar nee ook geen reactie. WAT NU NOG?? Het lijkt wel oplichting! Geen reclame TelSell, in het geheel niet. Ik verwacht hierop evht snel een actie!!

door: EstherKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Na terugzending van een NIET werkend product... nog steeds al weken wachtend op mijn geld. Meer dan schandalig hoe ze mensen laten wachten op hun geld. Maar om dan contact met ze te krijgen!!! Via telefoon of mail. Vergeet het maar. Ze zijn NIET BEREIKBAAR ??

door: a sterkenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wil heel graag U mijn 49 euro terug stort op mij bank

Heb jullie ook meteen betaald zelfs de retour kosten

dat was in Juni word het nu eens geen tijd dat U ook zo vriendelijk

bent om mijn geld terug te geven ppff

door: a sterken feeburgKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zou heel graag mijn geld terug ..begin Juni iets gekocht voor m,n dochter helaas had ze zelf al 1 gekocht dus die van mij retour wat ik ook al moest betalen...maar nu wil ik mijn 49 euro terug heb ook maar AOW dus kan het goed gebruiken..dus stuuur nou eens op heb al veel mails gestuurd

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Tel Sell klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Tel Sell zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Tel Sell op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Tel Sell klantenservice en wordt ook niet gelezen door Tel Sell
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )