Aantal reviews 20

Hoe zijn uw ervaringen met Sarenza?

Geef hier een cijfer

Wat is het Telefoonnummer van Sarenza?

Let op! We hebben vastgesteld dat Sarenza telefonisch niet meer bereikbaar is. Sarenza is een van de vele bedrijven die ervoor hebben gekozen om telefonische dienstverlening stop te zetten, een trend die zich naar verwachting in de komende jaren zal voortzetten. U kunt nu alleen via de website van Sarenza contact opnemen met het bedrijf. Bezoek hiervoor deze pagina.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  Gesloten

Waarom Sarenza bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Sarenza telefoonnummer

 2. www.sarenza.nl

Bellen met Sarenza

Heeft u een vraag aan Sarenza over bijvoorbeeld over de status van uw bestelling, over de voorraad van aan artikel of voor advies? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste telefonisch contact opnemen. Het kan best even zoeken zijn nel en gemakkelijk het gezochte telefoonnummer te vinden op hun website . Wij helpen u graag! Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer. Ook vindt u hier overige contactmogelijkheden.

Aan de telefoon staat de klantenservice u na onderstaand welkomstboodschap direct te woord:

"Goedendag en welkom bij Sarenza. De grootste, mooiste en meest waanzinnige online schoenenwinkel. Om u zo snel mogelijk van dienst zijn, vragen wij u vriendelijk om uw ordernummer bij de hand te hebben. Geen paniek als u deze niet heeft druk dan op #."

"Toets uw 8-cijferige ordernummer in na de pieptoon." " Naar aanleiding van kwaliteitsonderzoek kan dit gesprek worden opgenomen. Indien u dit liever niet wilt aarzel dan niet om dit kenbaar te maken aan de medewerker waarmee u zult worden doorverbonden."

Aantal reviews 20

Hoe zijn uw ervaringen met Sarenza?

Geef hier een cijfer

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel. U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Sarenza klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 20 reviews
 by Lin

Waarom kan ik jullie niet telefonisch bereiken, zou wel makkelijker zijn mijn probleem op te lossen.
Geen klantvriendelijke dienst na verkoop,

 by Claus

Hele slechte ervaring met retour. Pakte niet te vinden terwijl alles volgens hun voorwaarden is teruggestuurd. Enigste reactie we gaan het uitzoeken maar er gebeurt niks en mevrouw van klantenservice zegt dat ze niks kan doen. Dus NOOIT Daar iets bestellen.

 by Rudy

Onbetrouwbaar! Pakket 4 weken geleden besteld en nog niet aangekomen. Geen contact mogelijk met de klantendienst. Zal mijn geld kwijt zijn. Nooit meer!

 by Laszlo

schoenen gekocht en correct teruggestuurd, nog geen geld terug gezien , al verscheidene mails gestuurd zonder reactie, een echte schande en nooit koop ik daar nog iets .

 by Nathalie

Zelf 1 ster is nog teveel.Heb 2 paar laarzen besteld, rekenen 2 paar aan en krijg maar 1 paar toegestuurd. Wil dan retourneren ,maar lukt niet om een retourlabel uit te printen. Meermaals een mail gestuurd maar antwoorden niet.Bellen lukt ook niet.

 by Moni

Telefonisch niet te bereiken, als de schoenen wil terugsturen moet ik een bon afprinten, maar daar komt telkens mijn eigen adres op. Andere firma’s sturen een bon voor terugzending mee. Nooit meer Sarenza! Ik kocht nochtans al veel…

 by Anoniem

Zijn telefonisch niet bereikbaar

 by Danny

Telefonisch en per mail niet bereikbaar!!!

Slecht zaken doen!!

 by Sanny

Prima service!

 by Mko

Kutbedrijf

 by Peters

kutbedrijf niet te bereiken geven geen antwoord op de mail

 by Ilona

Wat een kutbedrijf. Jesus mina totaal NIET TE BEREIKEN. Pakketje spoorloos en geen respons op meerdere mailtjes. Ik ga kassa maar eens inschakelen. Want wat een prutsers. En dhl doet ook niet wat ze moeten. 2 prutbedrijven die samenwerken. Nou nu hopen dat mijn zoon zijn bestelling ooit og eens krijgt of zijn geld terug.

 by H ligtvoet

Nooit meer

Je kan ze niet bereiken.

 by Marijke

Zijn het oplichters of zo.... Sarenza is onbereikbaar... ik bestel er nooit weer iets

 by Tinne

Mijn bestelling werd een tijd geleden ook zomaar geannuleerd. Na herhaalde een mail te sturen naar de reden waarom, wacht ik nog steeds op een antwoord. Ik krijg wel telkens een mail dat wegens grote drukte ze nog niet op mijn mail hebben kunnen antwoorden...wel raar dat het al bijna 2 maand superdruk is bij hen.

Dan maar telefonisch proberen, maar ik krijg de melding dat het klantennummer niet zou bestaan!

Toch wel raar allemaal...mijn eerste bestelling was geen succes...dan maar terug naar Zalando! :-)

 by Dees

De klantenservice is gesloten!!! Mijn bestelling staat ineens op geannuleerd????

 by katrien

vanuit belgie is het onmogelijk om jullie telefonisch te bereiken!!

Ik wacht al op mijn pakket van 09 juli, als ik jullie per mail contacteer krijg ik mail terug dat jullie het momenteel te druk hebben!! Ik had graag antwoord gekregen !!!!

 by MIRANDA

IK HAD SCHOENEN BESTELD, EN DIE ZIJN AFGELEVERD BIJ 'N DPD PUNT, DIT WAS GEDAAN, MAAR PER ONGELUK OOK WEER DOOR DE CHAUFFEUR MEE TERUG GENOMEN, IK HEB HIER CONTAKT OVER GEHAD MET SARENZA, EN ZE HADDEN HET ZELF AL OPGELOST, EN WAREN AL WEER RETOUR ONDERWEG NAAR MIJ, ALS HET GOED IS KOMEN ZE VANDAAG NOG AAN, IK HOOP HET.

 by nat

zeer slechte ervaring na retourneren na 2 maanden nog niet terugbetaald

onbeleefde service aan de telefoon

moeilijk telefonisch bereikbaar

geen goede service na aankopen

 by nat

ik kan jullie niet telefonisch bereiken

nummer bestaat niet

Welke ervaringen heeft u met Sarenza klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Sarenza zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Sarenza op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Sarenza klantenservice en wordt ook niet gelezen door Sarenza
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )