Aantal reviews 35

Hoe zijn uw ervaringen met Postcodeloterij?

Geef hier een cijfer

Postcode Loterij Telefoonnummer

Heeft u een vraag aan De Nationale Postcode Loterij en wilt u snel antwoord op uw vraag? Dan kunt u doorgaans het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag.  Op deze pagina bij contactdetails vindt u snel het telefoonnummer van de Postcode Loterij. Via het 088-netnummer is de klantenservice makkelijk en snel bereikbaar. Als u belt krijgt u een krijgt u keuzemenu te horen. De opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. Via een vaste lijn zijn belkosten gelijk aan bellen naar een vast nummer. Met een mobiele telefoon betaalt u hetzelfde als voor het bellen naar een vast nummer.

Het telefonisch keuzemenu

Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarover uw vraag gaat.

"Welkom bij de Nationale Postcodeloterij. Voor service- en trainingsdoeleinden kan dit gesprek worden opgenomen. Om u goed van dienst te kunnen zijn, vragen wij u een keuze te maken uit de volgende 3 mogelijkheden."

 • Toets 1

  Telefonisch contact met een andere loterij?

 • Toets 2

  Voor vragen over uw gewonnen prijs

 • Toets 3

  Voor overige vragen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 35

Hoe zijn uw ervaringen met Postcodeloterij?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 16.00 uur

Waarom Postcodeloterij bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Postcodeloterij telefoonnummer

  088-0201010 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.postcodeloterij.nl

Postcode Loterij Opzeggen

Voor het opzeggen van uw deelname kunt u eenvoudig telefonisch contact opnemen. Kies de eerste optie uit het keuzemenu. De telefoniste helpt u vervolgens snel verder. Het kan wel zijn dat u toch wordt overgehaald om niet op te zeggen en daarmee goede doelen te blijven steunen. Houd u hier rekening mee wanneer u besluit telefonisch op te zeggen.

Meer info over de Nationale Postcodeloterij

De Nationale Postcodeloterij is een loterij waar geld te verdienen valt en waarbij goede doelen geholpen worden. In 1989 liepen 100.000 basisschoolkinderen rond kerst langs de deuren om postcodeloten te verkopen. Er werden 300.000 machtigingen van tien gulden verkocht. Dat betekende dat er een bedrag van rond de drie miljoen euro naar het goede doel Vluchtelingenwerk ging. Kortom, het was een daverend succes en in de jaren die volgden werden de prijzen hoger en kwamen er steeds meer goede doelen bij. Ook televisie ging een grote rol spelen door middel van grote shows . De Straatprijs is met ruim 25 jaar de langstlopende prijs van de Postcode Loterij.

Op de website kunt u loten kopen, de uitslagen zien. U vindt daarnaast  een uitgebreide lijst met goede doelen die gesteund worden. De klantenservice is van maandag tot en per telefoon. Chatten kan op werkdagen. Verder kunt u via een contactformulier op www. postcodeloterij.nl uw vragen stellen, een wijziging doorgeven of om bijvoorbeeld op te zeggen.

Telefonisch contact met een andere loterij?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Loterijen.” U vindt hier de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Postcodeloterij klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 35 reviews
door: Mevr R BakkerKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik speel al jaren mee met de postcodeloterij Tot op heden geen klachten Ik ben op leefijd en neem zo nu en dan even tijd om op mijn tablet een spel te spelen Nooit een probleem totdat ik mee wilde spelen met deal or no deal Alles was in orde gemaakt door mijn kleindochter Account aangemaakt wachtwoord ingevuld maar nee hoor devolgende dag kwam ik er niet door Gisteren een aardige man aan de telefoon alles weer ingesteld maar niets hoor Vandaag weer gebeld een vrouw aan de telefoon en die zegt dat je het spel allen met een computer kunt spelen Ik heb een tablet waar ik alles mee doe allerlei spellen Dus geen Deal or no Deal Belachelijk, te gek voor woorden.

door: WagenaarKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Hoe kan het dat altijd de prijzen vallen in Zuid-Holland en Brabant is de computer daar op ingesteld noord Holland d zit er niet vaak bij net als de eilanden,jammer

door: BroekeKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Waarom krijg ik nooit meer mijn bingo kaarten ik heb daar toch recht op heb de laaste drie keer niet mee kunnen spelen omdat ik geen kaarten heb ontvangen ook niet op mijnlaptop

door: Cahty van BergenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

je mag mag maar een keer per maand afschrijven niet twee keer in november is er twee keer afgeschreven

door: DijkstraKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik blijf maar bellen en jullie zijn niet te reiken. Net als verleden weer geen bon van duurzaam gekregen. Wel reclame majen vua media masr o wee de bonnen zijn summier. Waar blijven de bonnen kom op maar wel van onze het bedrag afschrijven als het zo door gaat zeg ik het op.

door: ArendKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Waar blijven mijn bingo kaarten heb nog steeds niets ontvangen voor vanavond 18 maart wel betalen maar geen kaarten. Niet echt netjes.

door: OPLICHTERIJJJJJKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

OPLICHTERRSSS,GELD VOOR NIKS VERSPILLEN.

door: labaraqueKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

de postcode stopt bij iedereen een kookboek in de bus ruim de helft daarvan verdwijnt volgens mij in de kliko wie word daar nu beter van

de organisatie mmisschien in ieder geval niet de goede doelen

dus stop daar mee

door: Van meegen2883055Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Druk bezig zijn jullie op tv met Bingo loterij ik doe al mee vanaf jullie gingen bestaan nooit iets gewonnen ik doe mee met drie loten al die jaren MAAR BLIJVEN MIJN BINGOKAARTEN? Wel elke maand betalen en nu ook nog geen kaarten ontvangen?graag alsnog

door: JessicaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Vanaf 2013 ging ik mee spelen hadden eerst 1 toen nam ik, er 2 lot aan ging met nog lot dus was het 3 loten had er er een bij gepakt had veel droom wensen voor onze gezin maar langzaam ging mijn dromen niet waar dus heb ik alle drie loten stop gezet en speel nu met 1 lot mee heb meerdere malen met postcodeloterij contact gehad wat me heel erg opviel dat een medewerker van postcodeloterij zijde mijn familie in heerlen hebben ook eens een straatprijs gewonen alle mensen van overheid het goed naar kijken want ik heb steeds een vermoeden dat alle grote prijzen boven limburg vallen ik denk dat geld valt bij de familie van postcodeloterij medewerkers en notaris want ik kom uit Heerlen heb dit moment alleen snoepgoed gewonnen en geld alle instantie moet het gaan onderzoeken AUB ik vind dat postcodeloterij ook naar acher standen mensen komen en niet naardig mensen wat al stinkerte rijk zijn en eerlijk blijven met geld en overal gesprijde met geld niet alleen in noorden moet ook een in Limburg komen

door: Paul VerheggenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Waarom worden die loten ieder jaar duurder? 12,50, 12,75 en nu 13 eur. Is dat een ongepaste inflatie correctie?

Ik heb t terug laten storten, maar 2 dagen later is t weer van mn rekening geplunderd.

door: Opzeggen LoterijKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

De Postcode Loterij bestaat bij de gratie van de spelers. En dat je dan goede doelen steunt gebruiken ze tegen je. Je kan goede doelen veel beter direct steunen. Nu zijn de doelen ook nog afhankelijk van de willekeur van het strooigeld van de NPL. Plus dat minder dan de helft naar die doelen gaat.Gewoon opzeggen en anderen ook aansporen om op te zeggen. Ga gewoon lekker met je vrienden en familie sparen voor een mooie ervaring.Makkelijk opzeggen doe je bij! https://www.sepastop.eu/nl-nl/loterij/nationale-postcode-loterij/ ! Dit is een online opzegservice die ik laatst heb getest werkt perfect!

door: Janny HallinkKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik wil ook online een adreswijziging doorgeven

door: PaulinaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Damn...

Wil je opzeggen gewoon omdat je wil opzeggen..

Proberen ze je op iedere manier toch een aanbieding te doen..

ALS IK BEL OM OP TE ZEGGEN EN WIL IK OPZEGGEN..

Als ik twijfel was ik wel gebleven..

Flikker op met je aanbiedingen en doe wat ik je vraag

door: EddieKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

En dan valt hij een keer op je postcode en komen ze naar je woonplaats met een tv ploeg en gaston en de truck......En dan gaan ze een bingo spelen met als prijs een kleine tent,een reiskoffer en een fiets......En die gaston maar schreeuwen winnen doe je bij...........beetje jammer postcodeloterij

door: andreKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

oplichterij. maar geen instantie die in wil grijpen

door: dommieKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

zij , van de pc loterij, kunnen er ruim van leven en wij maar storten. ziet de ombutsman dit niet?????

door: AnjaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

De website is zo opgesteld dat het heel moeilijk is om een lot op te zeggen. Bovendien heeft regelmatig die site problemen. Ook op je eigen site -na inloggen- is geen link naar loten opzeggen. Ik begrijp dat ze bij de NPL graag willen dat je mee blijft doen, maar dit is oneerlijk!

door: KatjaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Mijn vader doet al jaren en jaren mee, wat zou het toch mooi zijn als hij eens iets zou winnen. Hij is bijna 70 en al zoveel verdriet meegemaakt ook zijn vrouw verloren terwijl ze zo graag samen oud wilde worden. Nu dan die tonnen prijzen zijn ze in zijn postcode gebied maar niet met aw. En ik zag dat er ook een kluisbox op 12 maart is. Dan is hij ook nog eens jarig wat zou dat toch mooi zijn. 5251 AW nou ik zal duimen voor mijn pappie.

door: DelsnkKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Nationale postcode loterij denken allen maar aan geldUitschot heeft na tientallen malen dan wij bericht hadden gestuurd incl overlijdensadvertentie nog de onbeschoft heid om na ruim 2 jaar nog steeds geadresseerde post te sturen naar mensen die al ruim 2 jaar in n URN zittengewoon uitschot anders kan ik er niets van maken

door: klootzakKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

PURE GELD UITZUIGERS!

door: MarionKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Je hoeft geen bingo te spelen hoor want de prijs staat al vast! Allemaal doorgestoken kaart... Knap dat winston heel nederland door kan reizen om op dat winnende adres op tijd te zijn live in de uitzending!!!!

Knap hoor

door: MarionKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Je hoeft geen bingo te spelen hoor want de prijs staat al vast! Allemaal doorgestoken kaart... Knap dat winston heel nederland door kan reizen om op dat winnende adres op tijd te zijn live in de uitzending!!!!

Knap hoor

door: mev d haanKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

ben 3 jaar lid geweest en nooit iets gewonnen dus afzeggen krijg ik een mailtje die ik moet bellen en word er gezegt dat ik een kado mag uitkiezen omdat ik lid ben geweest nou ik zeg wat ik wil nu 3 maanden verder maar nog geen cadeau ontvangen bvd postcodeloterij

door: Riet de VosKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat een gezeik zeg,de man in kwestie aan de lijn ratelt maar door en luistert niet.Vraag doodleuk of ik mag bellen van mijn man om op te zeggen!!!!Die is gek,ik ben de wettelijke echtgenote en al 38 jaar getrouwd met mijn man.Waar haalt ie het lef vandaan!!!Na al meerdere malen aangegeven niets meer te willen ontvangen blijven ze je maar lastig vallen per telefoon en post.SCHIJTZIEK worden we er van,en we willen nooit meer iets met de postcodeloterij te maken hebben!!!!

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Postcodeloterij klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Postcodeloterij zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Postcodeloterij op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Postcodeloterij klantenservice en wordt ook niet gelezen door Postcodeloterij
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )