Aantal reviews 32

Hoe zijn uw ervaringen met ING?

Geef hier een cijfer

Contact opnemen met ING Klantenservice

Zoekt u het nummer van ING Bank? Wij helpen u graag.  Op deze pagina vindt u juiste ING telefoonnummer. Als u telefonisch contact opneemt met de bankkrijgt u een keuzemenu met spraakherkenning. Zo moet u eerst inspreken waarover u belt voordat u wordt doorverbonden. Hieronder staat precies beschreven hoe dit werkt. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Houdt u uw rekeningnummer bij de hand de medewerker kan u dan nog sneller helpen. Wilt u op een andere manier contact opnemen? Op deze pagina vindt u naast het algemene telefoonnummer ook overige contactgegevens.


icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom ING bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. ING telefoonnummer

  020-2288888 (Lokaal tarief)
 2. www.ing.nl

Het telefonisch keuzemenu met spraakherkenning

U hoort een welkomstboodschap waarbij u dient in te spreken waarvoor u belt.

"Welkom bij ING. Voor Nederlands kies 1, For English press 2. Om u zo snel en zo goed mogelijk te helpen, stellen wij je één of enkele vragen. Houd je betaalpas bij de hand. Spreek in 1 korte zin in waarvoor je belt. Spreek altijd het product in waarover je belt en wat je daarmee wilt doen. Bijvoorbeeld; " Ik wil een betaalrekening openen" Spreek nu in. Hierna wordt u met de juiste medewerker doorverbonden.

Extra voorbeelden: "Ik wil geld overboeken van mijn betaalrekening naar mijn spaarrekening."" Ik wil mijn betaalpas blokkeren."" Ik wil een kopie van afschrift aanvragen"

Aantal reviews 32

Hoe zijn uw ervaringen met ING?

Geef hier een cijfer

Contact Buiten Openingstijden

Wilt u een melding vermissing of diefstal buiten telefonische openingstijden doen? Dat kan. Wanneer u buiten telefonische openingstijden belt hoort u een antwoordapparaat met de volgende informatie:

" Op dit moment zijn wij uitsluitend bereikbaar voor het melden van vermissing of diefstal. Voor overige onderwerpen kunt u ons bellen op werkdagen van 08.00 uur  's ochtends tot 21.00 uur 's avonds en op zaterdag van 09.00 's ochtends tot 17.00 uur 's middags. Voor alle financiële zaken kunt u 24 uur per dag terecht op www.ing.nl. Wilt u vermissing of diefstal van uw betaalpas, creditcard of overschrijvingskaarten melden, blijf aan de lijn. U wordt dan automatisch doorverbonden naar onze 24-uurs alarmlijn."

Contact opnemen met ING Alarmlijn? Bezoek dan deze pagina voor het telefoonnummer en het keuzemenu.

Meer over de Contactmogelijkheden

Op de website van de bank vindt u diverse contactmogelijkheden. Om het voor u makkelijk te maken, hebben we ze hieronder op een rijtje gezet.

Telefoon: Heeft u een vraag aan ING en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag? ING klantenservice is via een 020-netnummer is makkelijk en snel bereikbaar voor al uw bankzaken. Een 020-netnummer is een regionaal netnummer dat geldt voor de regio Amsterdam. U betaalt uw gebruikelijke belkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van uw provider. Wilt u precies weten wat de kosten zijn? Kijkt u dan in uw overeenkomst met uw provider, daar staan alle kosten vermeld.

ING Hypotheek Contact: 020-2288888

Contact met een andere bank?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Banken“.  U vindt hier de belangrijkste contactinformatie inclusief  telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met ING klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 32 reviews
 by J Van Hoof

Dat ene sterretje is er nog één te veel. Het klantencontact is bij andere banken veel beter geregeld. We overwegen overstap.

 by Peris

Geen ster waard, niet bereikbaar via de telefoon en hele onbeschofte medewerkster van de fraudehelpdesk gesproken. Ik zal nooit zaken doen met deze bank

 by Loesje

Ik belde vanuit Curacao en had meteen contact in 3 minuten was alles geregeld.
Service was heel goed

 by j.m.p.van bergen van bergen

Slechte ervaring met uw bank ,computer kon overschrijving van oranje rekening naar betaal rekening niet lezen maar een overschrijving van betaal naar oranje rekening in hetzelfde handschrift wel graag een verklaring hier voor.

 by Mia

moeilijk een juist nummer te vinden om contact op te nemen en dus niet (snel) bereikbaar voor het beantwoorden van je vragen. Ook de kantoren zijn slecht toegankelijk.

 by Els Van Vooren

Geen kontakt met ING mogelijk. Servive 0,0.

 by ruddy

ik kan geen 0 geven, slechtste service ooit

 by veen

Waardeloos maar denk dat dit gewoon een pagina is die achterloopt en deze vergeten zijn van het net te halen

als je een rekening hebt bij de ing en ja gaat naar ing.nl dan ga je naar cont en bel je het nummer klaar als het niet gaat bel je het nummer dat je moet hebben als je een pas bent verloren dan ben je niet bij de goede persoon maar schakelen je gelijk door en je hebt geen wacht rij happaaaaaaaaaaaa

 by Diana meekei

Ik ben al een uur bezig om contact te krijgen en wordt voortdurend in de wacht gezet.ik bel uit het buitenland en dit kost me een vermogen.Dus eigenlijk geen een ster.

 by Baukje

Ik kreeg heel snel contact met de klantenservice. Ik wilde wat informatie over een machtiging van een rekening van mijn moeder. Eerst kreeg ik inderdaad info en stelde ik ca. 4 korte vragen. Daarna werd de persoon ongeduldig en onderbrak mij met de vraag of ik nog meer vragen had, want ik stelde wel veel vragen, ik moest maar op de website kijken. Mijn reactie was boos dat hij daar toch voor was, ik belde toch met de klantenservice. Nou dan mag u nog 1 vraag stellen dan zal ik die nog beantwoorden, was het antwoord.. Nou van mij hoefde niet meer. Wat een slechte service en ronduit onbeschoft

 by Mike

Prima nummer goed geholpen namen ook alle tijd

 by Mike

Pima geholpen goed nummer

 by Hagenouw

Waardeloos, neemt gewoon helemaal niemand op!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30 minuten in de wacht.

 by Mars

Binnen 5 minuten iemand aan de lijn gekregen. Ik had 2 vragen: 1 over mijn creditcard en 1 over mijn debetcard (betaalpas). De persoon had snel de antwoorden op mijn vragen tevoorschijn getoverd en terwijl ze mij informatie gaf over de betaalpas had te tegelijkertijd de info over de creditcard naar voren gehaald.Waarschijnlijk dat ING het begrip klantenservice beter begint te begrijpen?

 by john

Te lang wachten word niet opgenomen.

 by Henk-Jan

Je krijgt geen mens aan de lijn. "te veel wachtende voor u"

 by P. Nyst

3 maal geprobeerd tel. contact te krijgen gedurende de hele dag.

Alleen maar om een telefoonnummer te krijgen van afd. Huizen.

En maar bezuinigen en de klanten kunnen stikken.

 by J.S. Andringa

Daar er iets mis is gegaan met mijn credit-card, wilde ik de ING even informeren hoe e.e.a. kon ontstaan.

Op de eerste plaat moet ik echt constateren, dat de beide dames, die ik aan de lijn heb gehad, weinig tot niets van een credit-card weten. Na deargumenten van hen aangehoord te hebben en ik hen probeerde duidelijk te maken, kwamen beiden er niet meer uit. De eerste mevrouw gooide zelfs de hoorn op de haak. De uitleg over een reservering, waar de definitieve belasting van de mijn credit-card 10 dagen later plaatsvond, was het onmogelijk om de dames aan het verstand te krijgen, dat dit wel eens met de koerswijziging te maken zou kunnen hebben. (Het was n.m. een betaling in USD).

 by Laura

35 minuten in de wacht, voor een hypotheekvraag. Echt niet meer van deze tijd....

 by Z.A.Eijk

Zeer lange wachttijd en gerpobeerd een mail te sturen; lukt ook niet.

 by Aart

Uitstekend geholpen op heel vriendelijke wijze. Top service.

 by A.C.D

IK HEB OP ZONDAG EEN VRAAG OVER EEN ONTBREKENDE CREDITCARD MAAR NA 10 MINUTEN WACHTEN IS ER NOG NIEMAND DIE MIJ TEWOORD KAN STAAN

 by Jan Bartels

Het ergste is dat de ING medewerkers totaal ondeskundig zijn. Bij de aflossing van een hypotheek heb ik keer op keer verkeerde informatie gekregen. Dat proberen ze dan met een bloemetje af te doen. Volgens mij is het er een grote puinhoop. Mijn advies: zoek een andere bank en bespaar je een hoop ellende.

 by mc ockersen

 by kees smit

wordt niet opgenomen. Waardeloos !

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met ING klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij ING zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met ING op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar ING klantenservice en wordt ook niet gelezen door ING
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )