Aantal reviews 49

Hoe zijn uw ervaringen met ING?

Geef hier een cijfer

Contact opnemen met ING Klantenservice

Zoekt u het nummer van ING Bank? Wij helpen u graag.  Op deze pagina vindt u juiste ING telefoonnummer. Als u telefonisch contact opneemt met de bankkrijgt u een keuzemenu met spraakherkenning. Zo moet u eerst inspreken waarover u belt voordat u wordt doorverbonden. Hieronder staat precies beschreven hoe dit werkt. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Houdt u uw rekeningnummer bij de hand de medewerker kan u dan nog sneller helpen. Wilt u op een andere manier contact opnemen? Op deze pagina vindt u naast het algemene telefoonnummer ook overige contactgegevens.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom ING bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. ING telefoonnummer

 2. www.ing.nl

Het telefonisch keuzemenu met spraakherkenning

U hoort een welkomstboodschap waarbij u dient in te spreken waarvoor u belt.

"Welkom bij ING. Voor Nederlands kies 1, For English press 2.

 

 • Toets 1

  Ben je klant? Of bel je namens een klant?

  Houd je betaalpas bij de hand. Spreek in 1 korte zin in waarvoor je belt. Spreek altijd het product in waarover je belt en wat je daarmee wilt doen. Bijvoorbeeld; " Ik wil een creditcard aanvragen " Spreek nu in. Hierna wordt u met de juiste medewerker doorverbonden.

  Extra voorbeelden: "Ik wil een rekening openen" "of Ik wil geld overboeken van mijn betaalrekening naar mijn spaarrekening."of " Ik wil mijn betaalpas blokkeren."of " Ik wil een kopie van afschrift aanvragen"

 • Toets 2

  Ben je geen klant

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 49

Hoe zijn uw ervaringen met ING?

Geef hier een cijfer

Contact Buiten Openingstijden

Wilt u een melding vermissing of diefstal buiten telefonische openingstijden doen? Dat kan. Wanneer u buiten telefonische openingstijden belt hoort u een antwoordapparaat met de volgende informatie:

" Op dit moment zijn wij uitsluitend bereikbaar voor het melden van vermissing of diefstal. Voor overige onderwerpen kunt u ons bellen op werkdagen van 08.00 uur  's ochtends tot 21.00 uur 's avonds en op zaterdag van 09.00 's ochtends tot 17.00 uur 's middags. Voor alle financiële zaken kunt u 24 uur per dag terecht op www.ing.nl. Wilt u vermissing of diefstal van uw betaalpas, creditcard of overschrijvingskaarten melden, blijf aan de lijn. U wordt dan automatisch doorverbonden naar onze 24-uurs alarmlijn."

Contact opnemen met ING Alarmlijn? Bezoek dan deze pagina voor het telefoonnummer en het keuzemenu.

Meer over de Contactmogelijkheden

Op de website van de bank vindt u diverse contactmogelijkheden. Om het voor u makkelijk te maken, hebben we ze hieronder op een rijtje gezet.

Telefoon: Heeft u een vraag aan ING en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag? ING klantenservice is via een 020-netnummer is makkelijk en snel bereikbaar voor al uw bankzaken. U vindt dit nummer hierboven in het grijze blok. Een 020-netnummer is een regionaal netnummer dat geldt voor de regio Amsterdam. U betaalt uw gebruikelijke belkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van uw provider. Wilt u precies weten wat de kosten zijn? Kijkt u dan in uw overeenkomst met uw provider, daar staan alle kosten vermeld.

ING Hypotheek Contact: 020-2288888

Welke diensten levert de ING-Bank?

ING is een van de grootste banken van Nederland en biedt een ruim aanbod aan financiële diensten, zoals betaalrekeningen, leningen, verzekeringen, beleggingen en hypotheken. De bank werd opgericht in 1991, na de fusie van de Nationale-Nederlanden Bank en de NMB Postbank. Sindsdien is ING uitgegroeid tot een van de toonaangevende banken in Nederland en is het ook actief in andere landen in Europa en daarbuiten.

Op de website van ING vindt u alle informatie over de diensten van de bank, tarieven en voorwaarden. Uiteraard kunt u hiervoor ook contact opnemen met de klantenservice of als u hulp nodig hebt bij het gebruik van de financiële diensten van ING.

De bank in 2021 een omzet behaald van meer dan 10 miljard euro en heeft het meer dan 50.000 medewerkers in dienst. Ook ING is net als vele andere organisaties actief in het verduurzamen van haar financiële diensten en heeft verschillende maatregelen getroffen om haar CO2-uitstoot te verminderen.

Wat kan de klantenservice voor mij betekenen?

De klantenservice van ING is ingericht om klanten te helpen bij vragen of problemen die ze hebben met de financiële diensten van ING. De klantenservice is bereikbaar via telefoon, online via de website, en heeft als doel om klanten zo snel mogelijk te helpen met hun vragen of problemen. De medewerkers van de klantenservice van ING zijn opgeleid om klanten te helpen met alle vragen die ze hebben over de diensten van ING, van informatie over tarieven en voorwaarden tot hulp bij het gebruik van de online bankomgeving van ING.

De klantenservice is ook gericht op het oplossen van problemen die klanten ervaren met hun financiële diensten.

Contact met een andere bank?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Banken“.  U vindt hier de belangrijkste contactinformatie inclusief  telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met ING klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 49 reviews
 by M.A. Sijbrandij

Slechte service. Via telefoon niet te bereiken. Vraag over nieuw gebruikersnaam en wacht woord niet beantwoord. Moet eerst INLOGGEN OP DE APP. Dit kan dus niet omdat ik nog steeds geen nieuw gebruikersnaam en wachtwoord heb ontvangen. Ik kan dus ook niet bij mijn saldo komen. En mijn betalingen nakijken of regelen.

 by Ivana Knezevic

Waardeloos

 by Jules vonken

1 ster is helaas nog te veel voor dit bedrijf. Rekening openen op mobiel is onmogelijk omdat de handelingen niet overeenkomen.

 by Koerts

1 is teveel. Ik ben al 2 maanden bezig ing te bereiken. Onmogelijk! Ik betaal voor 2e rekeninghouder, maar krijg geen betaalpas en creditcard. Zeer, zeer slechte 'service' en bank!

 by M. Koulij

Erg!!
Heel erg slecht bereikbaar!!!
Bizar voor woorden!

 by Leon Silvertand

Om mijn creditcard te activeren ben ik 4 uur bezig. Een simpel ding zoals dd maand en geboortejaar werken niet. Bel je de klantenservice kom in een "slang" terecht.
Diep, diep treurig. Ik overweeg ernstig mijn bankdiensten na 40 jaar op te zeggen.

 by Liesbeth

Zeer correct snel antwoord op mijn vragen

 by tj dondorp

slecht zoals alle overheid/semioverheid belasting maand lang een uur aan de lijn namen niet op;abn met 5 man earuit geooit omdat je niet mag vloeken terwijl dat volgend de wet wel mag ik stond niet in de computer had geen rekening dus naar het juridisch loket en had geld 2 abn rekeningwen op ing staan maar zoals het ernu uit ziet wardeloos moet ik budapest almere terug scanner vernieuwen activeren Verplichten middels het scherm voor me wachtwoord ernieuwen en alsgevolgdaarvan/meteendaaropvolgend vraagt de reeds geactiveerde scanner opnieuw geactiveerd te worden en het likjkt erop dat ik daarvoor terug nederland moet gaan komen Ikbeschoùw semi overheid dus als semi crimineel vloeken mag niet bij abn maar ze mogwen wel moreel illegaal legaal je rekening in beslag nemen als je niet tijdig reageert zo begreep ik geld dat voor alle banken die zijn te beschouwen als legale dieven net als deurwaarders enn politie 50 word 100 euro na 10 dagen nog niet betaald word 100 euro 250 euro en als je de bank de rnte niet betaald/kanbetalen pakken ze alles van je af Ze staan 100% tegenovergesteld het gebod van mozus Niuu moet ik mogelijk nederland terug komen pomdat de scanner weigert en word ik door ing voor aap gezet met hun advies inteloggen en dat kan nu juist net omdat hun stomzinnig advies heb opgwevolgd mijn pasword te --moeten verandern---eist de scanner meteen daarop oom de activeringscode terwijl je die normaal maar een keer alleen in het begin na het verkregen te hebben activeren moet zo begreep ING u breekt me de nek met uw gedwongen advies mijn pASWOORD TE VERANDERN waardoor de scanner ---nu onterecht--nu opnieuw om de activerings-code vraagt

 by wil raasveld

op zeggen bankrekening

 by ton van rossum

slechte service word van de ene afdeling naar de andere afdeling door verbonden en niemand weet wat hij/zij moet doen tenslotte iemand gesproken en die wist het ook niet

 by michelle

Niet eens een ster waardig. Maar..... men geeft een telefoonnummer. Dus 1 ster. Gewoonweg waardeloos. Je belt niet voor niets, maar je krijgt alleen maar: al onze medewerkers zijn op dit moment in gesprek, blijft u wachten, dan wordt u z.s.m. geholpen. Tja.... dat al 5x zo´n slordige 20 minuten per keer gewacht. WAARDELOOS!

 by tom leys

zeer slechte service !!!
als je al als antwoord krijgt "ik zit hier tot 5 uur hoor, doet u maar...."
dan wee je het wel zeker

 by Tilly

Kreeg voorheen automatisch op tijd een nieuwe betaalpas .Lastig als
je dit nu zelf in de gaten moet houden en niet meer kan betalen.

 by Kortis

Waardeloos

 by frank endert

ik wil geld opnemem van spaar rekening wat is een slechte sevice is dat

 by Ingrid

Zeer zeer zeer slechte dienstverlening

 by hans

Ik ben geen klant bij ING, ik wilde informatie over het openen van een rekening.(Ik zit in een wat uitzonderlijke situatie, de standaard informatie is niet toereikend) Maar contact leggen blijkt niet mogelijk. Telefonisch contact kan alleen als je al klant bent. Chatten ook. Een compleet nieuwe dimensie aan het begrip dienstverlening. Afijn, de ambitie om klant te worden is me al vergaan, dus het geeft niet meer.

 by J Van Hoof

Dat ene sterretje is er nog één te veel. Het klantencontact is bij andere banken veel beter geregeld. We overwegen overstap.

 by Peris

Geen ster waard, niet bereikbaar via de telefoon en hele onbeschofte medewerkster van de fraudehelpdesk gesproken. Ik zal nooit zaken doen met deze bank

 by Loesje

Ik belde vanuit Curacao en had meteen contact in 3 minuten was alles geregeld.
Service was heel goed

 by j.m.p.van bergen van bergen

Slechte ervaring met uw bank ,computer kon overschrijving van oranje rekening naar betaal rekening niet lezen maar een overschrijving van betaal naar oranje rekening in hetzelfde handschrift wel graag een verklaring hier voor.

 by Mia

moeilijk een juist nummer te vinden om contact op te nemen en dus niet (snel) bereikbaar voor het beantwoorden van je vragen. Ook de kantoren zijn slecht toegankelijk.

 by Els Van Vooren

Geen kontakt met ING mogelijk. Servive 0,0.

 by ruddy

ik kan geen 0 geven, slechtste service ooit

 by veen

Waardeloos maar denk dat dit gewoon een pagina is die achterloopt en deze vergeten zijn van het net te halen

als je een rekening hebt bij de ing en ja gaat naar ing.nl dan ga je naar cont en bel je het nummer klaar als het niet gaat bel je het nummer dat je moet hebben als je een pas bent verloren dan ben je niet bij de goede persoon maar schakelen je gelijk door en je hebt geen wacht rij happaaaaaaaaaaaa

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met ING klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij ING zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met ING op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar ING klantenservice en wordt ook niet gelezen door ING
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )