BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

ING Bank Telefoonnummer Particulieren

De belangrijkste contactinformatie op één pagina.

Klik en Bel Keuzemenu Nummer:

0906-7171710 (90 ct/min)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 032

en wij verbinden u desgewenst anoniem door.

De kosten gelden voor de gehele gespreksduur.
Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij ING
 • ING klantenservice telefoonnummer:

   020-2288888
 • Gesprekskosten: Lokaal tarief
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.ing.nl
 • Rapportcijfer ING klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met ING klantenservice? Geef hier een cijfer

Bellen naar de ING Bank? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker. Ook vindt u hier overige contactgegevens.


U hoort een welkomstboodschap waarbij u dient in te spreken waarvoor u telefonisch contact opneemt.

Welkom bij ING. Om u zo snel en zo goed mogelijk te helpen, stellen wij je één of enkele vragen. Houd je betaalpas bij de hand. Spreek in 1 korte zin in waarvoor je belt. Zeg bijvoorbeeld; – Ik wil geld overboeken van mijn betaalrekening naar mijn spaarrekening. Ik wil mijn betaalpas blokkeren. Ik wil een kopie van afschrift aanvragen – spreek nu in.

Hierna wordt u met de juiste medewerker doorverbonden.


Telefonische openingstijden klantenservice ING:

Heeft u een vraag aan ING en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan tijdens de openingstijden met de klantenservice. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

Melding vermissing of diefstal buiten telefonische openingstijden.

Indien u buiten telefonische openingstijden belt met ING hoort u een antwoordapparaat met de volgende informatie:

” Op dit moment zijn wij uitsluitend bereikbaar voor het melden van vermissing of diefstal. Voor overige onderwerpen kunt u ons bellen op werkdagen van 08.00 uur  ‘s ochtends tot 21.00 uur ‘s avonds en op zaterdag van 09.00 ‘s ochtends tot 17.00 uur ‘s middags. Voor alle financiële zaken kunt u 24 uur per dag terecht op www.ing.nl. wilt u vermissing of diefstal van uw betaalpas, creditcard of overschrijvingskaarten melden, blijf aan de lijn. U wordt dan automatisch doorverbonden naar onze 24-uurs alarmlijn.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van ING voor meer contactmogelijkheden.


Belangrijke telefoonnummer van ING:

Contact opnemen met ING Alarmlijn? Bezoek deze pagina voor het telefoonnummer en het keuzemenu.


Makkelijk contact opnemen met een andere (spaar-)bank, hypotheekverstrekker, kredietverlener of broker?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere (spaar-)bank, hypotheekverstrekker, kredietverlener of broker. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met ING Bank Telefoonnummer Particulieren

Ik ben al een uur bezig om contact te krijgen en wordt voortdurend in de wacht gezet.ik bel uit het buitenland en dit kost me een vermogen.Dus eigenli

Beoordeeld op:12 01, 2018 door: Diana meekei

Ik ben al een uur bezig om contact te krijgen en wordt voortdurend in de wacht gezet.ik bel uit het buitenland en dit kost me een vermogen.Dus eigenlijk geen een ster.

Ik kreeg heel snel contact met de klantenservice. Ik wilde wat informatie over een machtiging van een rekening van mijn moeder. Eerst kreeg ik inderda

Beoordeeld op:19 04, 2017 door: Baukje

Ik kreeg heel snel contact met de klantenservice. Ik wilde wat informatie over een machtiging van een rekening van mijn moeder. Eerst kreeg ik inderdaad info en stelde ik ca. 4 korte vragen. Daarna werd de persoon ongeduldig en onderbrak mij met de vraag of ik nog meer vragen had, want ik stelde wel veel vragen, ik moest maar op de website kijken. Mijn reactie was boos dat hij daar toch voor was, ik belde toch met de klantenservice. Nou dan mag u nog 1 vraag stellen dan zal ik die nog beantwoorden, was het antwoord.. Nou van mij hoefde niet meer. Wat een slechte service en ronduit onbeschoft

Prima nummer goed geholpen namen ook alle tijd

Beoordeeld op:13 04, 2017 door: Mike

Prima nummer goed geholpen namen ook alle tijd

Pima geholpen goed nummer

Beoordeeld op:13 04, 2017 door: Mike

Pima geholpen goed nummer

Waardeloos, neemt gewoon helemaal niemand op!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!30 minuten in de wacht.

Beoordeeld op:04 01, 2017 door: Hagenouw

Waardeloos, neemt gewoon helemaal niemand op!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30 minuten in de wacht.

Binnen 5 minuten iemand aan de lijn gekregen. Ik had 2 vragen: 1 over mijn creditcard en 1 over mijn debetcard (betaalpas). De persoon had snel de ant

Beoordeeld op:16 12, 2016 door: Mars

Binnen 5 minuten iemand aan de lijn gekregen. Ik had 2 vragen: 1 over mijn creditcard en 1 over mijn debetcard (betaalpas). De persoon had snel de antwoorden op mijn vragen tevoorschijn getoverd en terwijl ze mij informatie gaf over de betaalpas had te tegelijkertijd de info over de creditcard naar voren gehaald.

Waarschijnlijk dat ING het begrip klantenservice beter begint te begrijpen?

Te lang wachten word niet opgenomen.

Beoordeeld op:11 12, 2016 door: john

Te lang wachten word niet opgenomen.

Je krijgt geen mens aan de lijn. "te veel wachtende voor u"

Beoordeeld op:05 12, 2016 door: Henk-Jan

Je krijgt geen mens aan de lijn. "te veel wachtende voor u"

3 maal geprobeerd tel. contact te krijgen gedurende de hele dag.Alleen maar om een telefoonnummer te krijgen van afd. Huizen.En maar bezuinigen en

Beoordeeld op:24 11, 2016 door: P. Nyst

3 maal geprobeerd tel. contact te krijgen gedurende de hele dag.
Alleen maar om een telefoonnummer te krijgen van afd. Huizen.
En maar bezuinigen en de klanten kunnen stikken.

Daar er iets mis is gegaan met mijn credit-card, wilde ik de ING even informeren hoe e.e.a. kon ontstaan.Op de eerste plaat moet ik echt constateren

Beoordeeld op:22 11, 2016 door: J.S. Andringa

Daar er iets mis is gegaan met mijn credit-card, wilde ik de ING even informeren hoe e.e.a. kon ontstaan.
Op de eerste plaat moet ik echt constateren, dat de beide dames, die ik aan de lijn heb gehad, weinig tot niets van een credit-card weten. Na deargumenten van hen aangehoord te hebben en ik hen probeerde duidelijk te maken, kwamen beiden er niet meer uit. De eerste mevrouw gooide zelfs de hoorn op de haak. De uitleg over een reservering, waar de definitieve belasting van de mijn credit-card 10 dagen later plaatsvond, was het onmogelijk om de dames aan het verstand te krijgen, dat dit wel eens met de koerswijziging te maken zou kunnen hebben. (Het was n.m. een betaling in USD).

35 minuten in de wacht, voor een hypotheekvraag. Echt niet meer van deze tijd....

Beoordeeld op:04 10, 2016 door: Laura

35 minuten in de wacht, voor een hypotheekvraag. Echt niet meer van deze tijd....

Zeer lange wachttijd en gerpobeerd een mail te sturen; lukt ook niet.

Beoordeeld op:30 09, 2016 door: Z.A.Eijk

Zeer lange wachttijd en gerpobeerd een mail te sturen; lukt ook niet.

Uitstekend geholpen op heel vriendelijke wijze. Top service.

Beoordeeld op:24 07, 2016 door: Aart

Uitstekend geholpen op heel vriendelijke wijze. Top service.

IK HEB OP ZONDAG EEN VRAAG OVER EEN ONTBREKENDE CREDITCARD MAAR NA 10 MINUTEN WACHTEN IS ER NOG NIEMAND DIE MIJ TEWOORD KAN STAAN

Beoordeeld op:17 07, 2016 door: A.C.D

IK HEB OP ZONDAG EEN VRAAG OVER EEN ONTBREKENDE CREDITCARD MAAR NA 10 MINUTEN WACHTEN IS ER NOG NIEMAND DIE MIJ TEWOORD KAN STAAN

Het ergste is dat de ING medewerkers totaal ondeskundig zijn. Bij de aflossing van een hypotheek heb ik keer op keer verkeerde informatie gekregen. Da

Beoordeeld op:02 07, 2016 door: Jan Bartels

Het ergste is dat de ING medewerkers totaal ondeskundig zijn. Bij de aflossing van een hypotheek heb ik keer op keer verkeerde informatie gekregen. Dat proberen ze dan met een bloemetje af te doen. Volgens mij is het er een grote puinhoop. Mijn advies: zoek een andere bank en bespaar je een hoop ellende.

Deze gebruiker heeft geen toelichting gegeven

Beoordeeld op:29 06, 2016 door: mc ockersen

Deze gebruiker heeft geen toelichting gegeven

wordt niet opgenomen. Waardeloos !

Beoordeeld op:23 06, 2016 door: kees smit

wordt niet opgenomen. Waardeloos !

Waardeloos echt, totaal onbereikbaar. Niet meer van deze tijd, andere banken hebben dit stukken beter voor elkaar. En dan krijg je ook nog eens een ho

Beoordeeld op:23 06, 2016 door: T. Hoper

Waardeloos echt, totaal onbereikbaar. Niet meer van deze tijd, andere banken hebben dit stukken beter voor elkaar. En dan krijg je ook nog eens een hoogst onvriendelijke dame aan de lijn. Voor mij reden te heroverwegen of ik wil wisselen van bank.

Ik heb net 4x gebeld, maar ik krijg geen gehoor..word niet verstaan aan de andere kant van de lijn!!

Beoordeeld op:22 06, 2016 door: Tineke

Ik heb net 4x gebeld, maar ik krijg geen gehoor..word niet verstaan aan de andere kant van de lijn!!

totaal onbereikbaar

Beoordeeld op:20 06, 2016 door: kees

totaal onbereikbaar

Lang wachten en je wordt niet geholpen!

Beoordeeld op:20 06, 2016 door: S. ABOULFETH

Lang wachten en je wordt niet geholpen!

Bellen naar ing hypotheken is idd een ramp, heel erg lang in de wacht en steeds het zelfde : u wordt zo spoedig mogelijk geholpen !!Ben nu al twee d

Beoordeeld op:31 05, 2016 door: nicky

Bellen naar ing hypotheken is idd een ramp, heel erg lang in de wacht en steeds het zelfde : u wordt zo spoedig mogelijk geholpen !!
Ben nu al twee dagen aan het proberen om er door te komen en meer dan 10 min. In de wacht, ik geef het op

Voor een hypotheekvraag zit ik nu één uur en tien minuten in de wacht. "Een ogenblik geduld alstublieft, u wordt zo spoedig mogelijk geholpen" is ui

Beoordeeld op:30 03, 2016 door: Wil

Voor een hypotheekvraag zit ik nu één uur en tien minuten in de wacht. "Een ogenblik geduld alstublieft, u wordt zo spoedig mogelijk geholpen" is uiterst klantonvriendelijk. Geef gewoon aan hoeveel wachtenden er nog zijn zodat er een keus kan worden gemaakt om de verbinding aan te houden of af te breken.

Deze gebruiker heeft geen toelichting gegeven

Beoordeeld op:21 02, 2016 door: A.khatib

Deze gebruiker heeft geen toelichting gegeven

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.8 5.0 24 24 Ik ben al een uur bezig om contact te krijgen en wordt voortdurend in de wacht gezet.ik bel uit het buitenland en dit kost me een vermogen.Dus eigenlijk geen een ster.

Welke ervaringen heeft u met ING Bank Telefoonnummer Particulieren?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij ING Bank Telefoonnummer Particulieren zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met ING Bank Telefoonnummer Particulieren op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar ING Bank Telefoonnummer Particulieren en wordt ook niet gelezen door ING Bank Telefoonnummer Particulieren

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.