Aantal reviews 63

Hoe zijn uw ervaringen met ING? Geef hier een cijfer

Telefonisch contact opnemen met ING Klantenservice?

Heeft u een vraag aan ING Bank en bent u hiervoor op zoek naar het nummer? Het is niet altijd eenvoudig om snel het juiste telefoonnummer te vinden op het internet. Wij helpen u graag.  Hieronder op deze pagina vindt u direct juiste ING telefoonnummer voor particulieren. Als u telefonisch contact opneemt met de bank krijgt u een keuzemenu met spraakherkenning. Zo moet u eerst inspreken waarover u belt voordat u wordt doorverbonden met de juiste medewerker. Het kan handig zijn om hierop voor te bereiden. Hieronder staat precies beschreven hoe dit werkt. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Houdt u uw rekeningnummer bij de hand de medewerker kan u dan nog sneller helpen. Wilt u op een andere manier contact opnemen? Op deze pagina vindt u naast het algemene telefoonnummer ook overige contactgegevens.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom ING bellen?

 1. U belt met vragen over de ING App
 2. U belt omdat u problemen heeft met inloggen op Mijn ING
 3. Voor het doorgegeven van een wijziging
 4. Voor het openen van een betaalrekening
 5. Voor hulp bij het aanpassen van een limiet
 6. Voor het blokkeren van uw betaalpas
 7. Voor het doorgeven van een overlijden

Contactdetails

 1. ING telefoonnummer

 2. www.ing.nl

Het telefonisch keuzemenu met spraakherkenning

U hoort een welkomstboodschap waarbij u dient in te spreken waarvoor u belt.

"Welkom bij ING. (Het is momenteel erg druk, antwoord op de meest gestelde vragen zijn snel en gemakkelijk terug te vinden op Mijn ING of in de ING app.") Voor Nederlands kies 1, For English press 2.

 

 • Toets 1

  Ben je klant? Of bel je namens een klant?

  Snel geholpen worden? Voor de meeste vragen kun je ook met ons chatten in de app. Spreek in 1 korte zin in waarvoor je belt en ik check of we je via chat verder kunnen helpen. Spreek altijd het product in waarover je belt en wat je daarmee wilt doen. Bijvoorbeeld; " Ik wil een creditcard aanvragen " Spreek nu in.

  Extra voorbeelden: "Ik wil een rekening openen" "of Ik wil geld overboeken van mijn betaalrekening naar mijn spaarrekening."of " Ik wil mijn betaalpas blokkeren."of " Ik wil een kopie van afschrift aanvragen"

 • Toets 2

  Ben je geen klant

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 63

Hoe zijn uw ervaringen met ING? Geef hier een cijfer

Contact ING Bank Buiten Openingstijden

Wilt u een melding vermissing of diefstal buiten telefonische openingstijden doen? Dat kan. Wanneer u buiten telefonische openingstijden belt, kunt u vermissing of diefstal van uw betaalpas, creditcard of overschrijvingskaarten melden. U krijgt, voordat u een medewerker aan de lijn krijgt eerst algemene informatie te horen. Hierna wordt u doorverbonden met een medewerker bij wie u een melding kunt maken.

Direct contact opnemen met ING Alarmlijn? Bezoek dan deze pagina voor het telefoonnummer en het keuzemenu.

Wat zijn de Contactmogelijkheden van ING?

U kunt op verschillende manieren contact opnemen. U vindt ze op de website van de bank, maar om het voor u makkelijk te maken hebben we de contactmogelijkheden hieronder op een rijtje gezet.

Telefoon: Heeft u een vraag aan ING en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag? ING klantenservice is via een 020-netnummer is makkelijk en snel bereikbaar voor al uw bankzaken. U vindt dit nummer hierboven in het grijze blok.

Andere nummers van diverse afdelingen;

ING Hypotheek Telefoonnummer: 020-2288888

ING Hoofdkantoor, Antwoordnummer 6135, 8900 VC Leeuwarden

Welke diensten levert de ING-Bank?

ING is een van de grootste banken van Nederland en biedt een ruim aanbod aan financiële diensten, zoals betaalrekeningen, leningen, verzekeringen, beleggingen en hypotheken. De bank werd opgericht in 1991, na de fusie van de Nationale-Nederlanden Bank en de NMB Postbank. Sindsdien is ING uitgegroeid tot een van de toonaangevende banken in Nederland en is het ook actief in andere landen in Europa en daarbuiten. Op de website van ING vindt u alle informatie over de diensten van de bank, tarieven en voorwaarden. Uiteraard kunt u hiervoor ook contact opnemen met de klantenservice of als u hulp nodig hebt bij het gebruik van de financiële diensten van ING.

Wat kan de klantenservice voor u betekenen?

De klantenservice van ING is ingericht om klanten te helpen bij vragen of problemen die ze hebben met de financiële diensten van ING. De klantenservice is bereikbaar via telefoon, online via de website, en heeft als doel om klanten zo snel mogelijk te helpen met hun vragen of problemen.

Contact met een andere bank?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Banken“.  U vindt hier de belangrijkste contactinformatie inclusief  telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met ING klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 63 reviews
 by Udaya

Amper bereikbaar! Als je wil bellen moet je je aanmelden in de app, zelfs als je hebt aangeduidt dat je je inloggegevens kwijt bent.
Om onnozel van te worden!

 by Gilles

Slecht tot zeer slecht.
Ing is alleen op zoek naar een klant en wil deze niet helpen!

 by F.R.G. WESTON

Deze service is echt verschrikkelijk. We hebben meer dan een week gewacht op ons nieuwe tijdelijke wachtwoord en gebruikersnaam en toen werd mij gevraagd een nieuwe gebruikersnaam te maken, wat ik deed door de aanbevelingen nauwgezet op te volgen die werden voorgesteld. Ik probeerde een reeks verschillende wachtwoorden te gebruiken, maar niets werkte en toen ik ze belde, zeiden ze dat ze niets konden doen, omdat mijn vrouw de ziekte van Alzheimer heeft en haar mobiel niet kan gebruiken, ik haar als echtgenoot niet mocht helpen!

 by Mattie

Slechte service. Via telefoon niet te bereiken. Vraag over nieuw gebruikersnaam en wacht woord niet beantwoord. Moet eerst INLOGGEN OP DE APP. dit lukt me dus niet omdat ik nog steeds geen nieuw gebruikersnaam en wachtwoord heb ontvangen. Ik kan dus ook niet bij mijn saldo komen. En mijn betalingen nakijken of regelen. slechte service is dit

 by jabn bekkers

ik ga naar sns bank die is bereikbaar

 by H.G. Scholten

Ik sta al 2 weken te wachten op de enveloppen, ik heb maandag j.l. gebeld we zouden deze ontvangen op 11 juli j.l. en het is 2 dagen later en nog niets ontvangen. Een hele slechte zaak van jullie.

 by Akooij

Pas verlopen heb hier geen bericht van ontvangen sta in de supermarkt kan myn boodschappen niet afrekenen normaal kryg je rulm van tevoren bericht dat je pas byna is verlopen nee dus lukt niet via de site van ing een nieuwe pas aan te vragen via de klantenservice krijg je alleen keuze menu kan je kiezen tussen 1/9 kryg niemand aan de Lyn na de riedel 1/9 word de verbinding verbroken zeer slechte service

 by G.Fischer

Ben al dagen bezig om mijn rekening bij InG op te zeggen lukt mij niet

 by Mil

0/10. Zijn hier nog menselijke stemmen aanwezig?????????

 by Niekamp

Super slecht

 by Yvonne

Je kunt bellen als je niet wilt appe. Ik bel omdat ik dat persoonlijk prettiger vindt. Na de vele keuze menu's waar dan mijn vraag niet bij zit en inmiddels minuten verder bent, ben ik nog steeds niet geholpen. Jammer genoeg is de ING bank niet meer in mijn plaats en moet ik er voor reizen. Ik mis het persoonlijke contact. Doormiddel van een gesprek face to face krijg je veel meer persoonlijk advies.

 by Hendrik

Mijn vrouw opgenomen in ziekenhuis is verplicht naar bank te gaan om haar internet bankieren te resetten. BELACHELIJK!!!

 by Willeke Krijgsman

Super slecht. Krijg geen telefonische verbinding met de klantenservice wegens onvoorziene omstandigheden. Wat is dit?????? Zo ga je blijkbaar dus om met je klanten in 2023 ....... Super triest!

 by steven

Als het herstellen van de inlogfunctie de helpdekmedewerker te lang duurt doet hij gewoon of de website eea gaat oplossen en verbreekt het contact . Alsof er voor niets hulp wordt gevraagd .

 by M.A. Sijbrandij

Slechte service. Via telefoon niet te bereiken. Vraag over nieuw gebruikersnaam en wacht woord niet beantwoord. Moet eerst INLOGGEN OP DE APP. Dit kan dus niet omdat ik nog steeds geen nieuw gebruikersnaam en wachtwoord heb ontvangen. Ik kan dus ook niet bij mijn saldo komen. En mijn betalingen nakijken of regelen.

 by Ivana Knezevic

Waardeloos

 by Jules vonken

1 ster is helaas nog te veel voor dit bedrijf. Rekening openen op mobiel is onmogelijk omdat de handelingen niet overeenkomen.

 by Koerts

1 is teveel. Ik ben al 2 maanden bezig ing te bereiken. Onmogelijk! Ik betaal voor 2e rekeninghouder, maar krijg geen betaalpas en creditcard. Zeer, zeer slechte 'service' en bank!

 by M. Koulij

Erg!!
Heel erg slecht bereikbaar!!!
Bizar voor woorden!

 by Leon Silvertand

Om mijn creditcard te activeren ben ik 4 uur bezig. Een simpel ding zoals dd maand en geboortejaar werken niet. Bel je de klantenservice kom in een "slang" terecht.
Diep, diep treurig. Ik overweeg ernstig mijn bankdiensten na 40 jaar op te zeggen.

 by Liesbeth

Zeer correct snel antwoord op mijn vragen

 by tj dondorp

slecht zoals alle overheid/semioverheid belasting maand lang een uur aan de lijn namen niet op;abn met 5 man earuit geooit omdat je niet mag vloeken terwijl dat volgend de wet wel mag ik stond niet in de computer had geen rekening dus naar het juridisch loket en had geld 2 abn rekeningwen op ing staan maar zoals het ernu uit ziet wardeloos moet ik budapest almere terug scanner vernieuwen activeren Verplichten middels het scherm voor me wachtwoord ernieuwen en alsgevolgdaarvan/meteendaaropvolgend vraagt de reeds geactiveerde scanner opnieuw geactiveerd te worden en het likjkt erop dat ik daarvoor terug nederland moet gaan komen Ikbeschoùw semi overheid dus als semi crimineel vloeken mag niet bij abn maar ze mogwen wel moreel illegaal legaal je rekening in beslag nemen als je niet tijdig reageert zo begreep ik geld dat voor alle banken die zijn te beschouwen als legale dieven net als deurwaarders enn politie 50 word 100 euro na 10 dagen nog niet betaald word 100 euro 250 euro en als je de bank de rnte niet betaald/kanbetalen pakken ze alles van je af Ze staan 100% tegenovergesteld het gebod van mozus Niuu moet ik mogelijk nederland terug komen pomdat de scanner weigert en word ik door ing voor aap gezet met hun advies inteloggen en dat kan nu juist net omdat hun stomzinnig advies heb opgwevolgd mijn pasword te --moeten verandern---eist de scanner meteen daarop oom de activeringscode terwijl je die normaal maar een keer alleen in het begin na het verkregen te hebben activeren moet zo begreep ING u breekt me de nek met uw gedwongen advies mijn pASWOORD TE VERANDERN waardoor de scanner ---nu onterecht--nu opnieuw om de activerings-code vraagt

 by wil raasveld

op zeggen bankrekening

 by ton van rossum

slechte service word van de ene afdeling naar de andere afdeling door verbonden en niemand weet wat hij/zij moet doen tenslotte iemand gesproken en die wist het ook niet

 by michelle

Niet eens een ster waardig. Maar..... men geeft een telefoonnummer. Dus 1 ster. Gewoonweg waardeloos. Je belt niet voor niets, maar je krijgt alleen maar: al onze medewerkers zijn op dit moment in gesprek, blijft u wachten, dan wordt u z.s.m. geholpen. Tja.... dat al 5x zo´n slordige 20 minuten per keer gewacht. WAARDELOOS!

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met ING klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij ING zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met ING op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar ING klantenservice en wordt ook niet gelezen door ING
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )