Aantal reviews 69

Hoe zijn uw ervaringen met Cheaptickets?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Cheaptickets.nl ?

Beste bezoeker/bezoekster van Keuzemenu. Wij hebben geconstateerd dat telefonisch contact Cheaptickets momenteel niet mogelijk is.

Heeft u een vraag aan Cheaptickets bijvoorbeeld over een gemaakte boeking en kunt u het telefoonnummer niet vinden? Bedrijven verstoppen steeds vaker het telefoonnummer op hun website. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer van Cheaptickets!

Wanneer u belt hoort u een welkomstboodschap gevolgd door een kort keuzemenu. De opties vindt u hieronder. Houdt u uw boekingsnummer bij de hand, de telefonisten kunnen u dan sneller helpen.

Het telefonisch keuzemenu

"Welkom bij Cheaptickets. Alle informatie over je geboekte reis vind je op onze webiste in Mijn Reis, van bagage tot je reisdocumenten. Log eenvoudig in met je boekingsnummer en ontdek alle voordelen. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden."

 • Toets 1

  Voor vragen over bagage en online in checken kies 1

 • Toets 2

  Voor overige vragen kies 2

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 69

Hoe zijn uw ervaringen met Cheaptickets?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 24.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 24.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 24.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 24.00 uur

 • Zondag

  10.00 - 15.00 uur

Waarom Cheaptickets bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Cheaptickets telefoonnummer

  020-2621734 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.cheaptickets.nl

Heeft u problemen met uw boeking? In geval van zeer urgente problemen met uw boeking kunt u Cheaptickets bereiken op het noodnummer dat vermeld staat op uw boekingsbevestiging of E-ticket.

Contact met een andere boekingssite?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina Reisbureaus & Boekingssites. Hier vindt u snel alle contactmogelijkheden waaronder de telefoonnummers van diverse boekingssites.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Cheaptickets klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 69 reviews
door: MariëlleKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

15 nov. 2019 vluchten geboekt naar Edinburgh. Heen met KLM en terug met Easy Jet. 928,16 euro betaald voor zes tickets. Kosten van de tickets van Easy Jets, 269,94 euro zijn terugbetaald maar de tickets van KLM, 669,94 nog steeds niet! 30 Juni na vele email eindelijk de belofte gekregen dat binnen 3 dagen het geld zo zijn gestort. Maar helaas nog steeds niets binnen en zijn we ondertussen weer 3 maanden verder. Via de chat van cheaptickets zou het nu tussen nu en volgende week moeten worden gestort. Ik vertrouw ze voor geen meter. Ze zijn niet te bereiken en je ontvangt alleen maar standaard mails terug.
Nooit meer boeken bij Cheaptickets!!!!!!!

door: PaulKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wie haalt Cheap Tickets van de markt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ook vorig jaar zo’n gelazerd met ze gehad en nu zijn ze weer niet bereikbaar, terwijl je ze hard nodig had bij het inchecken op de luchthaven.
Bah!, bah!, om op deze manier, (hoogstwaarschijnlijk), hopen geld te moeten verdienen.
Ik roep medewerkers op om eens te kijken bij wat voor een bedrijf ze werkzaam zijn. Ik zou mij kapot generen, als anderen zouden horen waar ik werk.

door: DirkKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Slechte contact mogelijkheden die ik heb meegemaakt! Ben mn geld kwijt hierdoor

door: J. van WijkKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Op 16/8/21 tickets geboekt Transavia return Rdam-Malaga. Bevestigd met boekingen onscreen. Bevestiging per email en van luchtvaartmaatschappij heen en terug vlucht geheel andere vluchten. En geen telefoon of email voor service. Chatbot is niet eens een chatbot, omdat er alleen maar vaste keuzemogelijkheden zijn - zonder antwoord op vragen. Volstrekt onacceptabel.
Ook niet zo best dat Transavia dit soort boeven als agent accepteert en handhaaft.

door: Abdelkader bounourKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

En dikke 0000 klante service is helemaal klote ik heb voor juni en ticket geboekt naar marokko met verzeking ben nou al vanaf 10 juni bezig om en asntwoord te krijgen hrb mail gestuurt met chat is het ook niets krijgt geen anteoord vsn cheap tickets wil graag mijn geld terug boek hier nooit meer

door: AcKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Hele slechte bedrijf een stel oplichters zijn het wacht nu al 5 maanden op mijn terug betaling van mijn annulering nooit meer boeken bij dit bedrijf vreselijke organisatie

door: AlaminKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik wacht al een week op terug betaling zeeer slechte bedrijf bellen werkt niet alleen via schat

door: SanderKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Niet berijdbaar nooit meer bij dit bedrijf boeken!!!!

door: iKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

slechtste service ooit

door: PeterKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

No service! You can pay for a ticket but if Cheaptickets choose strange changes to your flight schedules based on the airline changes, you are on your own!!! No "live" people to speak to, just chat bots, on Messenger as well. Phone line is down, they are "sorry". The airlines understand but send me back to the agent to make the needed changes, but this agent is just a computer with pre-programed answers. Stay away from this company!

door: Ed DanielKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat een slechte service. Ik wacht vanaf juni ‘20 al op mijn terugbetaling. Ook een mail of de vraag voor begrip kan er niet af. Alleen maar automatische reply’s.

Zeer onprofessioneel en zeker niet klant vriendelijk.

door: HeyleboschKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zeer slechte service. Telefoonnummer klopt
Antwoord sporadisch en volledig naast de kwestie.
Herboeken onmogelijk

door: MiaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Heel erg slechte firma. Geen antwoord op mail, niet bereikbaar via telefoon. dit kan toch niet in Nederland

Veel frustraties. A.U.B BOEK NOOIT VIA CHEAPTICKETS!!!

Cheaptickers is gewoon oplichter bedrijf.

Voor Gods liefde: A.U.B BOEK NOOIT TICKETS VIA CHEAPTICKETS!!!

door: Anky vd HeijdenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Een dikke nul voor cheaptickets. In november 2019 retourtickets Amsterdam/Bergen gekocht voor 3 personen. De retourvlucht zou in mei plaatsvinden. Geen enkele mogelijkheid om contact te maken, niet telefonisch, niet via mail, chat, messenger etc.

KLM zegt dat ik het via Cheaptickets moet regelen. Is dus niet mogelijk. Van de Geschillen-commissie Reizen werd ook niet wijzer. Wat een frustratie. Ik boek nooit meer via cheap tickets. Wat een waardeloze organisatie.

door: FJMKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

In februari terugvlucht Madrid geboekt voor 17 april via cheaptickets. De heenvlucht , 4 april was geannuleerd en is nu netjes terug betaald door Transavia. Voor de terugvlucht heb ik vouchers gekregen, die ik zelf op aanraden van Cheaptickets moest aanvragen bij KLM . Nu ik mijn geld terug wil, word ik van het kastje naar de muur gestuurd. KLM zegt dat ik bij Cheaptickets moet zijn. Cheaptickets zegt dat zij niets kunnen doen en verwijzen me naar KLM.

Conclusie: NOOIT meer boeken via tussenpersonen en misschien met zijn allen een proces aanspannen tegen deze organisatie.

door: ReneKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

rapportcijfer een hele grote 0. Helaas kan ik die niet geven. .Diverse keren telefonisch contact gezocht en diverse mails verstuurd ivm geboekte reis voor 2 personen naar Boedapest in mei 2020. Tot op heden nog geen enkele reactie gehad. ronduit SCHANDALIG en RESPECTLOOS. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf bestaansrecht heeft,

door: RenateKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Telefoonnummer niet bereikbaar, op de chat wordt niet gereageerd, geen mailadres. Kortom: op geen enkele manier contact te krijgen. Geld kwijt, helaas. Had ik vooraf maar even gekeken naar de opmerkingen van andere klanten bij cheaptickets, dan was ik wijzer geweest en had ik niet geboekt.

door: Carl StevensKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Dringend vlucht proberen te boeken. Telkens de opmerking dat betaling werd geblokkeerd. Dan maar een andere bankkaart geprobeerd met hetzelfde resultaat. Uiteindelijk hebben we onze ticket bij een anders provider besteld en dan lukte het wel. Nu heeft Cheaptickets toch 2 maal de het geld van mijn rekening gehaald 800€ in totaal. Probeer nu maar eens contact op te nemen om het te laten rechtzetten. Telefoon werkt niet, chatbox werkt niet en een bericht versturen lijkt ook niet te werken want krijg geen bevestiging terwijl wel aangeduid was. Als ik alle onderstaande klachten zie lijkt het wel pure oplichterij.

door: GalinAKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Heel slecht !! Antwoord van een Robot. In Amerika is inreisverbod, ik kan geen informatie te kregen over mijn reis en wat kan ik nu doen mijn geld 700 € kwijt ? Geen antwoord? Verschrikkelijk telefoon doet het niet , het is gewoon oplichterij

door: Jan vanKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Tel niet bereikbaar ?

door: AnnetteKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat een onzin dit zeg!

Vliegticket is niet volledig uitbetaald terwijl ze dat beloofd hebben. Ik moet contact opnemen met Transavia. Transavia zegt via de app weer op hun beurt dat ik bij cheaptickets moet zijn maar cheaptickets kan ik met geen mogelijkheid bereiken. Wat nu?

door: Raymond BalisKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Geen beoordeling waardig.

Ben in hetzelfde geval als vorige beoordelaars en ga mijn frustratie doorgeven aan Testaankoop.

door: KJLKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Mailtje gestuurd, nooit een antwoord gekregen, vervolgens weer een mail gestuurd en daar ook geen antwoord opgekregen.

Zwaar ondermaatse klantenservice

Misschien met radar en dergelijke in contact komen

door: van der HoutKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wat een oplichters! Vier tickets via Cheap Tickets geboekt, zonder ons te laten weten was dit doodleuk geannuleerd. Bij het online inchecken zagen we namelijk dat de vlucht (maatschappij: Euro Wings) niet meer bestond. Euro Wings verwijst ons naar Cheap Tickets. Cheap Tickets is TOTAAL ONBEREIKBAAR, Euro Wings haalt haar schouders hier over op. Wat is de volgende stap? Iemand tips?

door: KutKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Helemaal kut

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Cheaptickets klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Cheaptickets zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Cheaptickets op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Cheaptickets klantenservice en wordt ook niet gelezen door Cheaptickets
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )