Aantal reviews 43

Hoe zijn uw ervaringen met Dell? Geef hier een cijfer

Contact Dell Support Nederland

Heeft u hulp en ondersteuning nodig van Dell en wilt u contact opnemen? Wij helpen u graag verder. Op deze pagina vindt u snel het juiste Dell telefoonnummer van de helpdesk. Om het bellen met de helpdesk makkelijker te maken hebben wij het telefonisch keuzemenu uitgeschreven.  Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.30 uur

Waarom Dell bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Dell telefoonnummer

 2. www.dell.com

Bellen met Spraakherkenning

Hieronder de welkomstboodschap die u te horen krijgt:

"Welkom bij Dell. For English press 9. Voor kwaiteits- en trainingsdoeleinden kan dit gesprek worden opgenomen. Als u daar bezwaar tegen heeft toets * ( de ster). Als u het nummer weet om doorverbonden te worden toets hekje/#. Anders wat wilt u doen? Zeg bijvoorbeeld " check een bestelling " of  "plaats een nieuwe bestelling " of "krijg technische ondersteuning"  of voor hulp bij een recente aankoop zeg "klantenservice."

De spraakcomputer verbindt u dan automatisch door met de juiste medewerker.

Aantal reviews 43

Hoe zijn uw ervaringen met Dell? Geef hier een cijfer

Contact met een andere online-winkel?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Online Winkels“.  U vindt hier snel van diverse webwinkels in Nederland de contactmogelijkheden inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Dell klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 43 reviews
 by Mark

Dell zijn een beetje een scam-artist. Je kunt ze absoluut niet bereiken voor pre-sales vragen, en hun telefoon nummer hier vertelt je na verloop van tijd dat je naar hun website toe moet.

 by Ron

nog nooit meegemaakt zo een slechte klantenservice.

tot 5 keer achter elkaar werd gewoon de verbinding verbroken na lang wachten.

koop particulier nooit een Dell. de service is verschrikkelijk.

 by Eric Olijdam

Mijn nlaptop doet helemaal niets meer; hij blijft hangen tijdens het opstarten. Na het bellen van het 020 nummer werd ik verbonden met een callcenter ergens in India met een zeer slechte verbining en moest ik mijn probleem in het Engels gaan uitleggen. Terwijl ik mijn verhaal nog aan het doen was stelde de medewerker simpelweg dat ik maar naar een computerwinkel moest gaan om het probleem daar te laten oplossen.In het verleden was mijn ervaring met DELL erg goed en kreeg ik gewoon een Nederlands persoon aan de telefoon die mij toen heel netjes heeft geholpen. Het contrast kan niet groter zijn.

 by Reestmond

Slechte service, lange levertijden voor een desktop. Ze hebben dagen nodig om een simpele vraag te beantwoorden. Ben nu in onderhandeling met HP, dat gaat makkelijker en de pc's zijn goedkoper.

 by bagger

gewoon bagger ze bellen niet terug

 by J.H.

Noch per e-mail, noch telefonisch bereikbaar, Enkel voor zakelijke klanten. Zeer slechte bedrijfsvoering, en onvriendelijk.

 by Delfos

Zelfde probleem als Ben. Besteld en afgeschreven maar geen bevestiging. Ik wil graag een telefoonnummer waar ik iemand te spreken krijg of een mailadres waar ik een bericht in kan zetten zonder een ordernummer te moeten melden want dat heb ik niet gekregen!!!!

 by Ben

Product besteld en via iDeal betaald, maar door technische storing werd de verbinding verbroken. Dus wel betaald maar geen product in de bestellijst en dus ook geen bestelnummer via email ontvangen.

Bel je het servicenummer wordt je eerst door een doolhof van nummers geperst om uiteindelijk te horen dat de service niet beschikbaar is. Hiervoor zelfs meerdere nummers geprobeerd met hetzelfde resultaat. Ook andere opties uit dat geweldige menu geprobeerd maar dan kom je bij technische afdelingen uit en die zetten je doodleuk weer terug op het doolhof. Geweldige service van een ontspoort bedrijf.

Al met al is Dell dus een zeer dubieus bedrijf met een kwalijk en schandelijke instelling.

Ze lijken hierdoor zelfs crimineel te worden.

 by M. Rezathus

Jammer dat je niet een lager cijfer kunt geven. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar, niet per mail en niet om te chatten, Ze zijn helemaal niet bereikbaar. Ik wil een laptop kopen en heb een vraag over de configuratie, maar we gaan maar naar de concurrent.

 by Guido

Probeer al een week te bellen met diverse klantenservice nummers van Dell. Totaal 18 wachturen gehad, geen contact. Ik heb een maand geleden 500,- euro betaald voor een product, maar nooit iets gekregen. Alleen een mail om contact op te nemen met de klantenservice als ik niks ontvang. Dus weg 500 Euro en geen contact!! Ik ga aangifte doen van misleiding/oplichting bij de politie, weet niet wat anders te doen.

 by Chas

Geen contact mogelijk bij klanteservice. Heb diverse telefoonnummers die op het internet vermeld staan gehanteerd, maar krijg geen contact omdat de dienstservice niet meer bestaat. Ook een mail sturen lukt niet omdat gewerkt word met ordernummers. Al met al veel tijd gestoken in het bereiken van Dell Klantenservice en onnodig belkosten gemaakt.

 by Elisabeth

De bereikbaarheid is ver beneden de maat.

Diverse keuzemenu's leiden tot een vriendelijke stem die vertelt dat er niemand bereikbaar is. En dat er een bericht op de site achtergelaten kan worden.

 by Ronald

Het liefst een MIN 5.

Eerst gedurende 35 minuten ( dom van mij) naar een vreselijk muziekje geluisterd.

Opgehangen en toen geprobeerd per mail contact te leggen, geen muziekje, maar mijn bestelnummer (wat op de orderbevestiging staat)werd niet geaccepteerd .

Ik weet niet wat voor soort mensen daar werken, maar een cursus klantvriendelijkheid is daar hard nodig.

Een excuus zou zijn dat er maar een persoon werkt en dat die net naar het toilet was....

 by Gaby van Duijl

Klantenservice van Dell is onbereikbaar. Ik ben hier boos over. In een venster wordt weergegeven: "Wij bieden u een hoogwaardige telefoongids aan. Als u belt naar het telefoonnummer dan zal u een verbinding krijgen met het telefoonnummer van de klantenservice van Dell." NEE DUS! Ik heb de hele lijst afgebeld en niemand aan de lijn kunnen krijgen

 by Sonja

Ik heb Dell net aan de lijn gehad. Wij hadden een laptop besteld en deze was niet meer leverbaar dus geannuleerd ,maar staat nog wel op de website , volgens de mevr aan de telefoon kan ik die gewoon bestellen deze laptop is nu ander gemaakt ben benieuwd ik ga hem weer bestellen

 by demirel

45 minuten bandje aan de lijn en nog geen medewerker. heb het toen maar opgegeven... klantenservice en snelheid van dell zijn dramatisch

 by monikie

Sommige keuzes werken niet meer, omdat deze afdelingen opgeheven zijn.De afdeling technische ondersteuning (keuze 4) werkt wel nog en daar ben ik goed geholpen om nieuwe onderdelen te betellen.

 by SD

Waardeloos, wacht al dagen op een antwoord op mijn mailtje, telefonisch niet beschikbaar, geen wijzigingen in mijn bestel status en geen factuur gegevens. De kwaliteit van de producten zal wel goed zijn, maar met zo'n slechte service zou ik ze niet durven te verkopen.

 by Wendy

Iedereen hier klaagt er over dat ze alleen zakelijk te benaderen zijn.. nou, ik belde ze vandaag zakelijk maar ook voor zakelijke klanten zijn de diensten NIET beschikbaar..

bar en bar slecht dit..

 by Erwin

Heel erg slecht! Niet te bereiken nummer klantenservice. Chatsessie met onfatsoenlijke medewerker (Mohammed) welke zo wordt beëdigd. Medewerker was niet op de hoogte van de aanbiedingen en reageerde niet op de door mij gestelde vragen. Ook de levertijd aangeven op de site 3-5 werkdagen zal standaard worden aangeven. Blijkt minstens 3 weken te zijn.... Dell=mooi product maar ik ga echt verder kijken naar een alternatief. Jammer Dell, gemiste kans!

 by Bram

Ben trouwe klant van Dell. Wil als particulier een opdracht voor een PC plaatsen, maar heb vooraf nog een korte vraag omdat het productaanbod op de website niet duidelijk is....

Krijg geen contact met Dell; noch telefonisch, noch via de chatservice, noch via de email...........

Wil Dell eigenlijk wel orders noteren...

Is Dell eigenlijk geen goede partner voor particulieren?

Is dit marktsegment voor Dell niet interessant? Ik zou zeggen; stap er dan gewoon uit en richt u op dingen waar u mogelijk wel beter in bent......

 by Philip Hermans

Wat een ramp. Bestelde computer en hoor na 14 dagen nog niets. Heb geen mail ontvangen met ordernummer of klantnummer. Wat je ook probeert je hebt die nummers nodig om contact te zoeken. Per telefoon wordt je van het ene nummertje naar het andere verwezen tot je uiteindelijk te horen krijgt dat de dienst niet bereikbaar is. Nooit meer Dell!!

 by Kimberly

Dell heeft mij heel netjes en vriendelijk geholpen. Perongeluk verkeerde afdeling gebeld en werd netjes doorverbonden. Mevrouw heeft mij alles duidelijk uitgelegd en nu weet ik er meer van. Ze zette mij ook even in de wacht en daarna heeft ze mij weer netjes toegesproken.Vond het erg netjes!

 by eLJay

De afgelopen dagen meermaals tussen 9:00 en 17:00 geprobeerd contact te krijgen met de verkoopafdeling. Elke keer blijkt aan het einde van het selectieproces dat de dienst niet beschikbaar is terwijl de site toch echt aangeeft dat het binnen die tijdsspanne bereikbaar zou moeten zijn.

 by Delmer

Vandaag contact proberen te krijgen, maar dat kan alleen via een chat en dat wil ik niet omdat ik een paar specifieke technische vragen heb,.

Ook wil ik wat dingen anders en/of wijzigen zo als mijn grafische kaart en het geheugen.

Verder zit ik niet te wachten op allerlei advertenties van dell (met kleine letters ze zijn echt zielig )en hun derde partijen.

Wel jammer dit zou onze derde dell worden.

Neem wel wat anders.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Dell klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Dell zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Dell op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Dell klantenservice en wordt ook niet gelezen door Dell
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )