Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Keukenhof?

Geef hier een cijfer

Keukenhof bellen?

Wilt u telefonisch contact opnemen met Keukenhof en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u meteen het juiste telefoonnummer. Keukenhof is op dit moment gesloten.  De klantenservice staat u telefonisch meteen te woord. U wordt na de volgende ingesproken meldtekst met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden; “Goedendag. Toets 1 voor Nederlands, press 2 for English. Welkom bij bloemententoonstelling Keukenhof. Voor algemene informatie, tarieven en rolstoelreserveringen verwijzen wij u naar onze website www.keukenhof.nl. U wordt nu doorverbonden met de elefoniste. Indien u belt buiten de openingstijden van de bloemententoonstelling krijgt u de volgende boodschap te horen; “Welkom, bloemententoonstelling Keukenhof is nu gesloten. U wordt doorverbonden met onze telefoniste.”

Waarom Keukenhof bellen?

  1. Direct antwoord op al uw vragen
  2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
  3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
  4. Als u persoonlijk contact prefereert
  5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
  6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

  1. www.keukenhof.nl

Bezoekadres: Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse Bezoek de  website van Keukenhof voor meer contactmogelijkheden, zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp.

Contact met een ander recreatiepark?

Bezoek onze overzichtspagina “Recreatieparken” voor het telefoonnummer en overige contactinformatie.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Keukenhof klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Keukenhof klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Keukenhof zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Keukenhof op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Keukenhof klantenservice en wordt ook niet gelezen door Keukenhof
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )