Op zoek naar het Telefoonnummer van Stichting Kennemer Wonen? Op deze pagina vindt u snel het klantenservice telefoonnummer.

Welkomstboodschap:

Welkom bij Kennemer Wonen. Wist u dat u 24 uur per dag via www.kennemerwonen.nl veel van uw huurderszaak kunt regelen? Zoals een reparatieverzoek indienen, uw huursaldo bekijken, of zelfs uw huur opzeggen. Wilt u liever persoonlijk contact blijft u dan aan de lijn. U wordt te woord gestaan zodra een van onze medewerkers beschikbaar is. Een ogenblik geduld alstublieft.”


Openingstijden klantenservice Stichting Kennemer Wonen :

De klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur – 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

Spoedreparaties:

Voor spoedreparaties is de klantservice van Kennemer Wonen 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. U wordt buiten openingstijden doorverbonden met de Meldcentrale.


U kunt Kennemer Wonen een e-mail sturen naar: info@kennemerwonen.nl


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze pagina voor meer contactmogelijkheden met Kennemer Wonen


Makkelijk contact opnemen met een andere woningcorporatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere woningcorporatie . U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Stichting Kennemer Wonen?

Geef hier een cijfer
icon-tel

Stichting Kennemer Wonen telefoonnummer

072-8222888uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Stichting Kennemer Wonen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Stichting Kennemer Wonen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Stichting Kennemer Wonen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Stichting Kennemer Wonen op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Stichting Kennemer Wonen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Stichting Kennemer Wonen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )