Aantal reviews 12

Hoe zijn uw ervaringen met Jumbo?

Geef hier een cijfer

Jumbo Klantenservice Contact

Wilt u contact opnemen met Jumbo Klantenservice? Op deze pagina vindt u snel  het telefoonnummer. Naast het telefoonnummer vindt u ook de overige contactmogelijkheden en informatie over de klantenservice, zoals bijvoorbeeld de telefonische openingstijden. Heeft u een vraag aan Jumbo en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. De medewerkers staan u graag te woord. Om het bellen met Jumbo makkelijker te maken, staan hieronder alle opties van het keuzemenu uitgeschreven. Hierdoor kunt u sneller in contact komen met de juiste medewerker.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  08.00 - 20.00 uur

Waarom Jumbo bellen?

 1. klantvragen worden telefonisch vaak het snelt opgelost
 2. voor vragen over de kosten van thuisbezorgen
 3. voor het doorgeven van klachten
 4. voor vragen over de bestelling
 5. voor vragen over inloggen
 6. voor vragen over online bestellen
 7. voor vragen over productvoorraad

Contactdetails

 1. Jumbo telefoonnummer

 2. www.jumbo.com

Het telefonisch keuzemenu

"Welkom bij Jumbo servicecentre. Welke vraag je ook hebt wij gaan je helpen! Was er iets mis met de bestelling? Bijvoorbeeld een ontbrekend of beschadigd product? Dat kun je eenvoudig zelf regelen via de app of via www.jumbo.com/service."

 • Toets 1

  Ben je een zakelijke klant?

  "Beschikt u over een online bestelnummer? Houd dit bij de hand. ( Helaas zijn al onze medewerkers in gesprek. Wij zouden het fijn vinden als u even wilt wachten. ) Wij proberen u zo snel mogelijk te woord te staan."

 • Toets 2

  Heb je vragen over het online winkelen?

  "Beschikt over een online bestelnummer? Houd dit bij de hand. ( Helaas zijn al onze medewerkers in gesprek. Wij zouden het fijn vinden als u even wilt wachten. ) Wij proberen u zo snel mogelijk te woord te staan."

 • Toets 3

  Voor alle andere vragen

  "Beschikt u over een online bestelnummer? Houd dit bij de hand. ( Helaas zijn al onze medewerkers in gesprek. Wij zouden het fijn vinden als u even wilt wachten. ) Wij proberen u zo snel mogelijk te woord te staan."

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 12

Hoe zijn uw ervaringen met Jumbo?

Geef hier een cijfer

Hoe bereikt u Jumbo Klantenservice?

Wilt u iets vragen of regelen dat kan telefonisch of via de website www.jumbo.nl.

Telefoon: Via een 0800-nummer belt u gratis met de supermarkt.

Chat: Bezoek de service-pagina van Jumbo en open de chat rechtsonder in beeld.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan deze pagina.

Over Jumbo

Jumbo wil een fijn en gezond winkelervaring bieden en werkt hierbij samen met zijn medewerkers en partners met oog voor mens, dier en milieu. Jumbo biedt verschillende winkels, online shopping en pickup points, foodmarkten en city-winkels om te voldoen aan de verschillende behoeften van klanten. De foodmarkten hebben alles voor lekker eten en La Place-keukens, een uitgebreid assortiment groente en fruit en lekkers uit de eigen bakkerij. De Jumbo City-winkels zijn gericht op binnenstadbewoners voor dagelijkse en snelle boodschappen. Jumbo streeft ernaar om de klant centraal te stellen en de beste service en producten te bieden.

Jumbo gelooft dat boodschappen doen leuk kan zijn en wil haar klanten dagelijks verrassen met een groot assortiment, de beste service en laagste prijzen. Dit wordt gegarandeerd door de 7 Zekerheden. Jumbo's medewerkers staan altijd klaar om klanten te helpen en via de Jumbo app of in de winkel kun je vragen stellen.

Op deze pagina vindt u alle contactgegevens waaronder het telefoonnummer als u contact wilt opnemen met Jumbo

Makkelijk bellen met een andere Supermarkt?

Bezoek deze overzichtspagina indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Supermarkt. Via deze pagina vindt u snel het telefoonnummer met (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Jumbo klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 12 reviews
 by Louk

Waarom is La Place Spelt rustiek veranderd? Het is niet meer lekker! Kunnen julliede oude samenstelling weer invoeren. Dit isecht jammer! Liever iets duurder dan dit

 by Wonneke

in ik eet al jaren de La Place speltboord van Jumbo in Zoetermeer. Ik ga er vroeg voor uit de veren want ze bakken niet zoveel. Het brood is super lekker. Dat vinden mijn gezinsleden en buurtbewoners ook. Nu heeft Jumbo de samenstelling van het speltbrood sinds kort veranderd. Het is geen schim van wat het was. Wilt u .a.u.b. zo spoedig mogelijk het La Place speltbrood weer volgens het oude receptuur maken.

 by Krmper

Er zijn artikelen die met een flinke achteruitgang te maken hebben. Waaronder brood:Spelt Rustiek. Duidelijk minder granen en luchtiger. Bezuinigen op dit soort producten vind ik schandelijk.Het lijkt op gewoon zacht brood. Is alle stevigheid verloren. Hondevoeren van gerenomeerde merken naar eigen merk. Dik achteruit gegaan. Blikvoer net iets meer dan 3kwart gevuld en de rest vocht. Groenten verpakt zeer goed opletten op rot.ik ben van plan de AH te gaan bezoeken. Jumbo gaat goed merkbaar achteruit.

 by Dekker

Voor het eerst Jumbo (half-om-half) gehakt gekocht. Maar dan de biologische, in de veronderstelling/hoop dat het wel oké zou zijn. Zeer teleurgesteld vanwege de smaak, geur en vetgehalte. Dit laatste zodanig dat het een paar keer moest worden uitgeschept.

 by Bert

Gisteren bij de Jumbo Stede Den Haag staan we buiten te wachten met zo'n 20 personen tot dat de winkel opengaat.om 8,10 wordt er een briefje op het raam gehangen we gaan op 9 uur open. Lekkere service, niet even te woord staan. Maar gewoon een briefje in gebrekkig Nederlands zich er van afbrengen.

 by H.Alders

Jullie zijn niet te bereiken
Ik wilde melden dat er een winkelwagen in het aspergeveld in de speeltuin licht in Berghem

 by jannie

ik heb 9 codes voor die wagens van max verstappen bij elkaar gespaart , nu wil ik thuis bestellen geeft hij aan ongeldige of al gebruikte code . in de winkel kunnen ze er niks aan doen , zeiden we hadden maandag storing , dus bel naar , ik bellen optie nummer 3 , krijg ik prrrrrrrr word ik door verbonden en een engels bandje en werd de verbinding verbroken . vandaag weer terug zei ze als u een mailtje terug krijgt , krijg je nieuwe codes , meer mensen zijn al terug gekomen met de ongeldige codes . maar ik krijg geen antwoord of mail terug dat ik nieuwe codes krijg ,dus ik ben benieuwd of ik op tijd nog kan bestellen

 by ⅞Louis

Slechte service bij de klanten service

 by Smit

Zeer slecht te bereiken ook via contact formulier.
45 minuten aan de telefoon gezeten, daarna nog een keer geprobeerd en weer 30 minuten in de wacht.
Nog steeds geen antwoord.

 by Ine van der Laan

Nog niet. Doe ook geen moeite meer. De bedrijven zijn er niet meer voor ons, wij zijn er voor de bedrijven. En vragen, opmerkingen of wat dies meer zij, geen belangstelling. U kunt een voorgekauwde vraagstelling invullen en daarmee stopt het. En rechtstreekse benadering is uitgesloten. Dat u het weet.

 by Jonna

Altijd ellende met de website. Nu ineens is mijn mandje, een flinke lijst, leeg. Niet meer terug te vinden, alle werk en tijd voor niets

 by dc ham

1 uur aan de lijn gezeten werd opgehangen was iets mis met streepjescode max auto ben nog geen steek verder daar sta je dan als vaste klant

Welke ervaringen heeft u met Jumbo klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Jumbo zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Jumbo op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Jumbo klantenservice en wordt ook niet gelezen door Jumbo
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )