Aantal reviews 2

Hoe zijn uw ervaringen met Intrum Justitia? Geef hier een cijfer

Telefonisch Contact Intrum Justitia?

Wilt u telefonisch contact opnemen met Intrum Justitia en bent u op zoek naar het telefoonnummer. Wij helpen u graag verder.  Op deze pagina vindt u snel het juiste klantenservice telefoonnummer. Intrum helpt u bij vragen graag snel verder. Op de website vindt u antwoorden op veel gestelde vragen. U kunt op verschillende manieren contact opnemen. Wanneer u telefonisch contact opneemt wordt u na onderstaand welkomstboodschap direct doorverbonden met een medewerker. Tip: Indien u het kenmerk bij de hand heeft kan de medewerker u sneller helpen. Dit nummer staat in de brief die u heeft ontvangen. Voor al uw vragen staat de klantenservice is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.30 - 17.00 uur

Waarom Intrum Justitia bellen?

 1. Voor hulp bij inloggen
 2. Voor het maken van een betalingsregeling
 3. Voor een vraag over een factuur
 4. Als u het niet eens bent met de hoogte van de factuur
 5. U heeft de schuld al betaald en u heeft toch nog een rekening ontvangen
 6. Met een vraag over de incassokosten
 7. Voor het doorgeven van een verhuizing
 8. Voor het doorgeven van een wijziging zoals telefoonnummer of e-mailadres

Contactdetails

 1. Intrum Justitia telefoonnummer

 2. www.intrum.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Intrum Justitia klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 2 reviews
 by bianca

ben al 3 weken bezig om hun telefonisch te bereiken zodat ik de situatie kan toelichten zoals hun zelf ook aangeven op hun site. hang elke keer ruim half uur aan de telefoon en wordt gewoon niet opgenomen. Mail of contactformulier via de site wordt ook niet op terug gereageerd en zo wordt de situatie alleen maar erger terwijl ik het juist wil oplossen.

 by janneke

geen bereik

mijn zoon wil graag een probleem oplossen , maar kan geen contact krijgen, maar intrum wil wel graag een antwoord voor woensdag,mail wordt niet beantwoord, beloven terug te bellen {als je weer belt krijg je een computerstemmetje die zegt dat je terug wordt gebelt} niet dus.WIJ WILLEN GRAAG MEEWERKEN AAN EEN OPLOSSING HELLLLLLP

Welke ervaringen heeft u met Intrum Justitia klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Intrum Justitia zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Intrum Justitia op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Intrum Justitia klantenservice en wordt ook niet gelezen door Intrum Justitia
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )