Aantal reviews 141

Hoe zijn uw ervaringen met IKEA?

Geef hier een cijfer

Contact met IKEA Klantenservice?

Heeft u een vraag aan IKEA en wilt u contact opnemen? De klantenservice van IKEA helpt u graag verder bij vragen over een product, bij vragen rondom bestellingen zoals betalingen en leveringen en retourzendingen. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste bellen. Kunt u het telefoonnummer niet snel vinden op de website www.ikea.com? Dit kan kloppen. Steeds meer bedrijven verstoppen namelijk het telefoonnummer van de klantendienst op hun website om zo klanten eerst aan te sturen op selfservice.

Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u meteen het juiste IKEA klantenservice nummer. Als u belt krijgt u een keuzemenu te horen. Alle opties van dit menu vindt u hieronder in een handig overzicht. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag. Hierdoor krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn en heeft u sneller antwoord op uw vraag. Om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren kunnen gesprekken worden opgenomen. Op deze pagina vindt u verder ook overige contactmogelijkheden en informatie over de klantenservice.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Zondag

  10.00 - 17.00 uur

Waarom IKEA bellen?

 1. Als u vragen heeft over uw bestelling of deze wilt wijzigen
 2. Voor hulp of advies bij het kopen of in elkaar zetten van uw product
 3. Voor vragen over onze Home Smart producten
 4. Voor vragen over IKEA-Family
 5. Voor informatie over de openingstijden
 6. Voor informatie over de maatregelen
 7. Als u persoonlijk contact prefereert
 8. Voor vragen over productvoorraad

Contactdetails

 1. IKEA telefoonnummer

 2. www.ikea.com

Het telefonisch keuzemenu

U hoort een meldtekst met veel informatie. Na de meldtekst krijgt u een keuzemenu en wordt u doorverbonden met een medewerker.

"Welkom bij Ikea. Bij Ikea respecteren en beschermen we je privacy. OP ikea.nl vindt je ons privacybeleid en lees je wat we met je gegevens doen. Onze winkels zijn weer geopend, kijk voor meer informatie op de website. Op dit moment is er veel vraag naar keukenplan afspraken, waardoor ze snel vol zitten.  Kijk op de websitevoor de actuele plan mogelijkheden. Mocht je hier geen opties zien, houd dan de website in de gaten en probeer het op een later moment nog eens. Voor nu kunnen we je over het plannen van keukens  niet telefonisch verder mee helpen.Wist je dat je ook met ons kan chatten. Ga naar ikea.nl/klantenservice en klik rechtsonder in je scherm op het chat-icon. Op deze pagina vindt je ook alle antwoorden op de veelgestelde vragen.

Voor Nederlands kies 1. For english press 2.

Let op! Tijdens dit gesprek worden je gegevens vastgelegd voor trainings- en klantenservice doeleinden. Je kan voor veel gestelde vragen of het opzoeken van je bezorgtijd ook terecht op onze website www.ikea.nl/klantenservice. Voor Nederlands kies 1. For english press 2.

 • Toets 1

  Ben je een Zakelijke klant

 • Toets 2

  Voor hulp over voorraad informatie en openingstijden

  • 1

   Voor voorraad informatie

  • 2

   Voor openingstijden

  • 3

   Voor informatie over ons retourbeleid

  • 4

   Voor het volgen van je bestelling

  • 5

   Voor informatie over bezorgkosten

 • Toets 3

  Voor hulp bij aankoop van een product en algemeen informatie

  • 1

   Voor vragen over keukenproducten en services

  • 2

   Voor vragen over onze andere producten

  • 3

   Voor overige vrage

  • #

   om terug te keren naar het hoofdmenu

  • *

   om de keuzes nogmaals te horen

 • Toets 4

  Voor vragen over de levering montage of garantie van je aankoop en informatie over ons retourbeleid

  • 1

   Voor vragen over onze keukenproducten

  • 2

   Voor vragen over de levering van je aankoop

  • 3

   Voor technische ondersteuning van onze slimme elektronica, zoals verlichting of speakers

  • 4

   Voor informatie over ons retourbeleid

  • 5

   Voor vragen over onze overige producten

  • #

   om terug te keren naar het hoofdmenu

  • *

   om de keuzes nogmaals te horen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 141

Hoe zijn uw ervaringen met IKEA?

Geef hier een cijfer

Meer over de contactmogelijkheden

Ook bij IKEA staat goede service hoog in het vaandel. Voor hulp en advies helpt de klantenservice u dan ook graag snel verder op weg. Zo vindt u op de website  gemakkelijk en snel antwoorden op veel gestelde vragen. Alle hulponderwerpen worden uitgelicht. Zo vindt u snel wat u zoekt. Komt u er onverhoopt niet uit of wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag zijn er verschillende contactmogelijkheden. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet:

Telefoon: Via 050-7111267  is de klantendienst goed bereikbaar. Verblijft u momenteel in het buitenland bel dan:  0031-7111267 of 0031-503168772

Chat: U kunt u vragen ook stellen aan de virtuele assistent.

Social Media: Facebook & Twitter Bent u benieuwd naar de meest actuele voorraad- en winkelinformatie. Kijk dan op de website. Het telefonisch reserveren van producten is helaas niet mogelijk.

Meer over IKEA

Het Zweedse bedrijf IKEA dat in 1948 is opgericht door de 17-jarige Ingvar Kamprad, is uitgegroeid tot een van de grootste keten zelfbedieningswarenhuizen van de wereld. Op dit moment zijn er wereldwijd 433 vestigingen verdeeld over vijf continenten. In Nederland staan er dertien, waaronder grote steden zoals Amsterdam, Eindhoven Utrecht en Groningen. Het hoofdkantoor in gevestig te Delft. ( Inter IKEA Systems B.V.Olof Palmestraat 1, 2616 LN Delft). Aan de hand van show-modellen kan de klant zelf zijn item ophalen uit het magazijnen en thuis zelf in elkaar zetten. Door middel van dit concept is de klant goedkoper uit, is het devies van IKEA. Veel Nederlanders gaan voor hun plezier winkelen. De kinderen kunnen spelen in Småland terwijl ouders winkelen, daarna kan ergoedkoop Zweeds gegeten worden in het lopend- buffet-restaurant.

Contact met een andere online-winkel?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Online Winkels“. U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van diverse webwinkels in Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met IKEA klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 141 reviews
 by AK

Slecht geholpen, geen inlevingsvermogen en klantonvriendelijk.
Een goed voorbeeld van hoe het bergaf gaat bij Ikea.
En dan is de reactie: Het is moeilijk goed personeel te vinden.
Dat is tegenwoordig het standaard antwoord als er iets niet goed gaat.

 by Daniël

Sluit mij volledig aan bij de vorige reactie. Wat een puinhoop bij Ikea, nooit verwacht dat het zo erg gesteld is bij ze in het helpen van de klant, staat in schril contrast met een winkelbezoek. Maar twee keer nadenken voordat je grote aankopen doet bij Ikea en er problemen ontstaan met het product/service.

 by Rikkert

Slechte hulp via de telefoon. Ikea: Het ligt aan de klant en niet aan de Ikea.

 by Johan

Zeer slecht en onbeschoft geholpen met onjuiste informatie

 by P.van Eldijk

Slecht! Zondag 24.7 meer dan 30 minuten aan de telefoon gewacht toen ik Ikea Delft belde. Er werd niet opgenomen.

 by Carla Beens de Ruiter

Onmogelijk om contact te krijgen! Om een simpele vraag te stellen over een artikel dat al heel lang niet meer verkrijgbaar is!
ZEER klantonvriendelijk!

 by Marina

Gewoon niet te bereiken

 by LOUISETTE

het zou al mooi zijn als ik al contact kon krijgen!

 by Katarina

I have recently bought a product in ikea and there was a part missing. I tried to call the customer service and it’s impossible to call anywhere or send an email. Now will need to go to the shop where I bought the product from which is not in my city. IKEA’s customer service is very customer unfriendly. Never again. Luckily there are other companies with similar prices and better customer service

 by Lara Stemmerik

Knop met annuleer bestelling niet te vinden in oder, tevens niet te bereiken telefonisch via chat of via facebook. Echt idioot.

 by geke

super slecht bereikbaar, belachelijk!!!!!

 by Luc Mannaert

Absoluut niet tevreden over de Klantendienst. Het ergste is echter dat ik hier alleen maar negatieve reacties lees maar dat Ikea hier niets mee doet. Neem nu de keukengaranties. Ze geven doorgaans 5 jaar garantie op de meubelen maar als je na een paar jaar een front dient te vervangen is de kleur niet meer verkrijgbaar. Makkelijk om lange garantie te geven als je om de paar jaar je assortiment vernieuwt ...

 by Karin Hardon

Ik ben al 35 minuten aan het wachten. Schandalig

 by EEEBBB

een dikke 0

 by Gait

Waardeloze service, Ikea heeft letterlijk schijt aan zijn klanten. Nul sterren waard.

 by magda

Super slecht te bereiken. Bestelde artikelen worden niet bezorgd

 by Fam M

Slecht

 by mih

wachten zonder hulp

 by Marieke

niet te bereiken

 by Birgit

klantenservice niet te bereiken, zelf.nr. moeizaam te vinden.

mail voor bezorging, deze word NIET gedaanten vervolg mail mat een nieuwe mail voor de bezorging blijft uit..

kortom PUINZOOI!!!

 by Wietske

Ik probeer de hele dag al contact op te nemen met de ikea, maar de lijn wordt steeds verbroken omdat het te druk is. De chatbot zegt dat we moeten telefoneren. Top service!

 by Tom Cosyns

De Ikea webshop moet dringend afgesloten worden, niets is in orde en niemand is te bereiken. Onwaardig voor zo een bedrijf. Een emails adres nergens te vinden, chat staat niet aan en de telefoon nemen ze niet op.Hoe dit allemaal kan is onbegrijpelijk. Onze bestelling is totaal niet in orde en online staat op geleverd, onderdelen ontbreken ... Contact opnemen moet Ikea kan niet, er zit maar een ding op naar toe rijden. Als we binnen mogen in de zaak ??? Een bende pruster en amateurs zijn het

 by M Toet

Zeer slecht bereikbare klantenservice

 by Gudrun

Ik wacht al bijna 6 weken , heb zelf al 2 weken geleden een trek en tracé code ontvangen en daarna niets meer. Alles is betaald, maar je kan niemand bereiken een schande voor zo een bedrijf. Dat bedrijf is niet eens 1 ster ward.

 by Nicole

Op geen enkele manier contact te krijgen. Wacht al zes weken

Pagina 1 van 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met IKEA klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij IKEA zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met IKEA op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar IKEA klantenservice en wordt ook niet gelezen door IKEA
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )