Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met ICI Paris XL? Geef hier een cijfer

Hoe bereik ik de klantenservice van ICI Paris XL?

Heeft u een vraag aan ICI Paris XL, bijvoorbeeld over een bestelling of over een retourzending?  U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice; telefonisch, via de chat en via social mediakanalen. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag. Hieronder op deze pagina onder het kopje “contactdetails’ vindt u direct het juiste telefoonnummer met de openingtijden. Aan de telefoon wordt u snel te woord gestaan door een medewerker.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Zondag

  09.00 - 18.00 uur

Waarom ICI Paris XL bellen?

 1. Voor hulp bij het plaatsen van een bestelling
 2. Voor vragen over de levering van een bestelling
 3. Voor Retourneren en ruilen van producten
 4. Voor Betalingsproblemen
 5. Voor vragen over producten, merken en assortiment
 6. Voor het doorgeven van klachten en opmerkingen over de service van ICI Paris XL
 7. Voor vragen over de Beauty member Card

Contactdetails

 1. ICI Paris XL telefoonnummer

 2. www.iciparisxl.nl

Wat kan de klantenservice van ICI Paris XL voor u beteken

CI Paris XL is een bekende webwinkel die gespecialiseerd is in parfum, cosmetica en huidverzorging. De webwinkel heeft een breed assortiment van meer dan 13.000 producten van meer dan 600 merken, waaronder bekende merken als Chanel, Dior, Estée Lauder en Clinique. De klantenservice van ICI Paris XL biedt ondersteuning bij diverse onderwerpen.

Zoals u hierboven kunt lezen is de klantenservice op verschillende  manieren bereikbaar. Naast telefonisch kunt u tijdens openingstijden online chatten met een medewerker. Hier wordt u supersnel geholpen. Ook kunt u uw vraag stellen via Twitter en Facebook.

Verder vindt u op de website van de parfumerie antwoorden op veel gestelde vragen. Zo vindt u veel informatie over bijvoorbeeld betalen, retouren, bezorgen , het volgen van een pakket en over het wijzigen van gegevens in uw account.

Contact met een andere online-winkel?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel. U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met ICI Paris XL klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by Tonia

Ik ben niet te vreden zaandam ik wilden een parfum kopen het was uit verkocht ik wilden het in mij plaats kopen ze zee binnen één dag heb jij het binnen want het was voor één verjaardag .wel een bevestiging mailtje gehad sat de oder snel ver stuurt zal worden heellaas nog niks gehoord. Ik probeerde mijn geld terug te krijgen malen bellen al PAAR DAGEN. OP FACEBOOK EN MILA chat geen reacties. Echt schandalig dit .79,70 weg .dit is valse verkoop in ici paris in zaandam. Nu dat bestelling hoef ok niet meer. Boos ben ik oplichters,
Zijn het

Welke ervaringen heeft u met ICI Paris XL klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij ICI Paris XL zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met ICI Paris XL op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar ICI Paris XL klantenservice en wordt ook niet gelezen door ICI Paris XL
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )