Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Hunkemöller?

Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op met Hunkemöller

Wilt u contact opnemen met de Online-Winkel Hunkemöller? Bijvoorbeeld omdat u een artikel retour wilt sturen of om een klacht door te geven? Dit kan telefonisch of per e-mail. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen met de Hunkemöller klantenservice. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren.

Het telefonisch keuzemenu

Hieronder de meldtekst gevolgd door 3 opties. Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarover uw vraag gaat.

"Vanwege drukte kan het zijn dat u langer in de wacht staat dan normaal, u kunt ons altijd een e-mail sturen. Onze excuses voor het ongemak en hopen op je begrip."

 • Toets 1

  Heeft u een vraag over uw member-card of Passion Points

 • Toets 2

  Heeft u een vraag over de website of naar aanleiding van uw online bestelling die u op de website of in de winkel heeft gedaan

 • Toets 3

  Heeft u een vraag een aankoop die u heeft in een van onze winkels

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Hunkemöller?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Waarom Hunkemöller bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Hunkemöller telefoonnummer

  035-6465412 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.hunkemoller.nl

Meer over Hunkemöller

In 1886 richtte de Duitse immigrant Wilhelm Hunkemöller samen met zijn uit Roermond afkomstige vrouw Josephina Lexis een winkel op dat zich specialiseerde in het maken van korsetten. De eerste winkel opende in Amsterdam, daarna volgden Rotterdam en Utrecht. Sinds 1974 heet het ook daadwerkelijk Hunkemöller en is het overgenomen door Confendex B.V. Eind jaren zeventig kwamen er ook filialen in België bij en tegenwoordig zijn er zo'n 900 winkels verspreid over 25 landen wereldwijd. Inmiddels draagt niemand meer een korset, dus de keten richt zich op modekleding en producten op het gebied van lingerie, ondergoed, beenkleding, nachtkleding en badkleding voor elke vrouw. De verkoop schoot omhoog toen Nederlands model Doutzen Kroes "Brand Ambassador " werd gekroond. Onder de naam Doutzen's Stories worden verschillende collecties uitgebracht. Het hoofdkantoor van Nederland bevindt zich in Hilversum. Ook online is er extreem veel keuze en de klantenservice is goed bereikbaar.

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel. U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Hunkemöller klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Hunkemöller klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Hunkemöller zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Hunkemöller op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Hunkemöller klantenservice en wordt ook niet gelezen door Hunkemöller
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )