Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met HP Online Store? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van HP Support?

Heeft u hulp nodig voor een aangeschaft product van HP en wilt u hiervoor telefonische ondersteuning krijgen? HP heeft hiervoor een support service beschikbaar. Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u het telefoonnummer. Dit nummer wordt ook gebruikt als u een product wilt bestellen, maar u als optie 2 kiest uit het menu dan wordt u doorverbonden naar de afdeling ondersteuning en support. Via dit nummer kunt u ook advies krijgen over de aankoop van een HP product.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.30 uur

Waarom HP Online Store bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. HP Online Store telefoonnummer

 2. www.hp.com

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Als u telefonisch contact opneemt krijgt u een kort keuzemenu te horen. Wij hebben deze opties hieronder uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Hierdoor hoeft u niet het hele bandje af te luisteren en heeft u sneller contact met de juiste medewerker.

Meldtekst die u eerst te horen krijgt: " Welkom bij HP Online Store. Voor vragen over een bestaande bestelling zie hp.nl/klantenservice. Indien u graag een advies ontvangt over een product of service blijf dan aan de lijn."

 • Toets 1

  Voor verkoop

 • Toets 2

  Voor technische ondersteuning

 • Toets 3

  Voor vragen over een bestaande bestelling

 • Toets 4

  Voor instant ink

 • Toets 5

  Voor zakelijke klanten

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met HP Online Store? Geef hier een cijfer

Wat is HP Support

HP heeft een speciale afdeling genaamd HP Support, die zich richt op het bieden van technische ondersteuning en oplossingen voor problemen met HP-producten. HP Support biedt verschillende soorten ondersteuning, waaronder uitgebreide telefonische ondersteuning, online chat, community forums en een online kennisbank.

Klanten kunnen contact opnemen met HP Support als ze problemen hebben met hun HP-producten, vragen hebben over productkenmerken of -functies, of hulp nodig hebben bij het instellen of configureren van hun apparaten. HP Support biedt ook oplossingen voor problemen met software, zoals drivers en firmware-updates, evenals probleemoplossingstools voor hardwareproblemen.

HP Support is een belangrijk onderdeel van de algemene dienstverlening en klantenservice van HP, en het toont hun toewijding aan klanttevredenheid en het bieden van hoogwaardige producten en services.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met HP Online Store klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by A.F.M. van der Kraan

Op donderdag 26 januari tel. contact opgenomen i.v.m. installatie Nieuw gekochte HP Printer. zou dezelfde dag worden terug gebeld. IS NIET GEBEURD. Zeer slechte service. Casenummer 5099126622

Welke ervaringen heeft u met HP Online Store klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij HP Online Store zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met HP Online Store op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar HP Online Store klantenservice en wordt ook niet gelezen door HP Online Store
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )