Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Hotels.com? Geef hier een cijfer

Hoe kunt u contact met Hotels.com opnemen?

Heeft u en vraag aan de klantenservice van Hotels.com bijvoorbeeld over een gemaakte boeking of over het aanmaken van een account? Voor snel contact kunt u doorgaans het beste bellen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Keuzemenu.info help u graag. Hieronder vindt u direct het juiste telefoonnummer van de klantenservice.  Deze is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  10.00 - 19.00 uur

 • Dinsdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Woensdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Donderdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Vrijdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Zondag

  10.00 - 19.00 uur

Waarom Hotels.com bellen?

 1. Voor vragen over het aanmaken van een Hotels.com account
 2. Voor vragen over inloggen
 3. Voor vragen over actuele aanbiedingen en kortingen
 4. Voor vragen over het lidmaatschap
 5. Voor vragen over een betaling
 6. Voor het annuleren of wijzigen van een boeking
 7. Voor vragen over toeristenbelasting
 8. Voor vragen over hotels en vakantiewoningen

Contactdetails

 1. Hotels.com telefoonnummer

 2. www.hotels.com

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Als u belt met het Hotels.com krijgt u een kort telefonisch keuzemenu te horen. De opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. Hierdoor weet u vooraf  welke optie het beste past bij uw vraag. Een service van Keuzemenu.info.

'" Dank u voor het bellen met Hotels.com. Als u wilt dat wij u in het Nederlands te woord staan toets 1. For English Press 2." Vervolg:" U heeft nu de keuze uit 2 mogelijkheden."

 • Toets 1

  Druk op 1 als u al een boeking hebt

  "Voer het boekingsbevestigingsnummer of uw telefoonnummer in met inbegrip van het netnummer gevolgd door een hekje zodat 'ik' uw reisgegevens kan opvragen."

 • Toets 2

  Druk op 2 voor een nieuwe reservering

  ( "We ondervinden op dit moment technische problemen en kunnen uw telefoontje momenteel niet aannemen. Wij werken hard aan een oplossing om onze diensten weer te hervatten. U kunt nog steeds reserveringen verrichten, uw reisroute bekijken en antwoorden op vaak gestelde vragen krijgen door op onze website www.hotels.com te bezoeken.")

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Hotels.com? Geef hier een cijfer

Over de Meest Voorkomende Onderwerpen waarvoor Hotels.com wordt Gecontacteerd

Wanneer een klant contact opneemt met Hotels.com, blijkt dat bepaalde onderwerpen vaker voorkomen dan andere. Hieronder enkele onderwerpen uitgelicht:

 • De klant raadpleegt vaak Hotels.com voor begeleiding bij het aanmaken en beheren van hun account. Hierbij wordt hulp geboden bij het oplossen van eventuele inlogproblemen en het verkrijgen van toegang tot persoonlijke gegevens.
 • Vaak wordt er telefonisch contact opgenomen voor informatie over de nieuwste deals en exclusieve kortingen die Hotels.com aanbiedt. Daarnaast streeft Hotels.com ernaar de klant te informeren over de voordelen van het Hotels.com-lidmaatschap en hoe optimaal hiervan gebruik te maken.
 •  Een veelvoorkomend onderwerp van contact is begeleiding bij het wijzigen of annuleren van bestaande boekingen. Hierbij wordt stapsgewijze ondersteuning geboden, inclusief hulp bij betalingsgerelateerde vragen en facturatie.
 • De klant benadert Hotels.com regelmatig voor informatie over toeristenbelasting en ondersteuning bij het vinden van de perfecte accommodatie.

Wilt u telefonisch contact opnemen? Hierboven in het grijze blok vindt u het telefoonnummer samen met de opties van het keuzemenu.

Op zoek naar de contactmogelijheden van Hotels.com?

Voor zover ons bekend is, is Hotels.com alleen telefonisch bereikbaar via bovenstaand 020-telefoonnummer. Bekijk voor meer informatie de klantenservice pagina op de website van Hotels.com

Makkelijk contact opnemen met een andere boekingssite?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina. Via deze pagina vindt u eenvoudig telefoonnummers van diverse boekingssites.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Hotels.com klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Hotels.com klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Hotels.com zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Hotels.com op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Hotels.com klantenservice en wordt ook niet gelezen door Hotels.com
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )