Aantal reviews 4

Hoe zijn uw ervaringen met H&M?

Geef hier een cijfer

Telefonisch contact met H&M

Wilt u telefonisch contact opnemen met H&M Online en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Het telefoonnummer van H&M is misschien niet gemakkelijk te vinden op hun eigen website, maar bij ons kunt u snel en eenvoudig het telefoonnummer van H&M vinden. Zo kunt u snel en efficiënt uw vragen stellen of problemen oplossen, zonder te hoeven zoeken. Daarnaast hebben wij om het bellen met Hennes en Mauritz makkelijker te maken, alle opties het telefonisch keuzemenu uitgeschreven. Zodat u sneller in contact kan komen met de juiste medewerker. Verder vindt u op deze pagina overige contactmogelijkheden van deze (online-)winkel.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Zondag

  09.00 - 13.00 uur

Waarom H&M bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. H&M telefoonnummer

 2. www2.hm.com

Snel door het telefonisch Keuzemenu

U hoort eerst onderstaand welkomstboodschap:

"Welkom bij de H&M klantenservice. Om er voor te zorgen dat we je met de juiste medewerker doorverbinden, willen wij graag weten waar je vragen over gaat.

 • Toets 1

  als je contact met ons opneemt vanwege een betaling

  • 1

   Als je vraag gaat over een Klarna betaling gaat. Waarna wij je doorverbinden met de klantenservice van Klarna.

  • Geen keuze

   Voor andere vragen over betalingen kun je aan de lijn blijven

 • Geen keuze

  Voor andere vragen kun je aan de lijn blijven

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 4

Hoe zijn uw ervaringen met H&M?

Geef hier een cijfer

Zo kunt u H&M Klantenservice bereiken

De H&M Klantenservice Teams helpt u graag snel verder bij vragen over bijvoorbeeld de levering van een product, betaling en retourzendingen. Zij helpen u ook met advies bij het bestellen van een product. Voor antwoorden op veelgestelde vragen kunt u terecht op de website. Wilt u toch persoonlijk contact dan zijn er de volgende contactmogelijkheden: We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet.

Telefoon: Via een 0900-nummer is de klantenservice makkelijk bereikbaar. De medewerkers zitten voor u klaar om u telefonisch van dienst te zijn. U  profiteert van ruime openingstijden want ook in het weekend is telefonisch contact mogelijk.

Chatten: De virtual Assistant helpt u snel met het vinden van antwoorden op veelgestelde vragen. Komt u er samen niet uit dan kunt doorverbonden worden met een live chat agent tijdens de reguliere openingstijden.

Social Media: Vragen en klachten kunt u ook stellen via Twitter, Facebook en Instagram

Live Chat is op onderstaande tijden mogelijk:

 • Maandag tot en met vrijdag: van 8:00 uur tot 21:00 uur
 • Zaterdag en Zondag van 9:00 uur tot 17:00 uur

Waarom nemen klanten contact op met H&M?

Er zijn diverse redenen waarom klanten contact zoeken met H&M. Een van de belangrijkste redenen is om vragen te stellen over producten, zoals beschikbaarheid, maat, prijs en kwaliteit. Klanten kunnen ook contact opnemen voor hulp bij het plaatsen van een bestelling, het volgen van een bestelling of het retourneren van een product. Andere redenen waarom klanten contact opnemen met Hennes & Mauritz, zijn het oplossen van problemen met een eerdere aankoop, het aanvragen van een klantenservice of het verkrijgen van informatie over een specifieke dienst. Ook klanten die willen weten of er een winkel in de buurt is of de openingstijden willen weten kunnen terecht bij de klantenservice. Daarnaast kan de klantenservice van H&M ook informatie geven over actuele aanbiedingen, promoties en evenementen. Ook vragen over duurzaamheid of de circulaire economie kunt u bij de klantenservice stellen. Kortom, H&M doet er er alles aan om ervoor te zorgen dat hun klanten zo snel en efficiënt mogelijk geholpen worden.

Over H&M

Nadat de Zweed Erling Persson in 1947 in New York zag dat winkels daar kleding in grote hoeveelheden verkochten tegen lage prijzen, begon hij zo'n zelfde winkel in Zweden en noemde het Hennes, wat " van haar " betekent. Het concept sloeg aan in Zweden en al snel kocht hij er een winkelketen bij met de naam Mauritz Widforss, een outdoor-, jacht- en herenconfectiewinkel. Hennes & Mauritz was geboren, maar dan zonder de jacht- en outdoor-kleding. H&M is wereldwijd bekend geworden als een winkel met toegankelijke kleding voor jong en oud. Zo biedt het bedrijf trendy en betaalbare mode voor het hele gezin, met een brede selectie van kleding, schoenen en accessoires. Door de jaren heen heeft Hennes & Mauritz veel gastontwerpers gebruikt voor haar collecties. Altijd was de samenwerking een doorslaand succes en gaf minder bedeelden de kans ook eens een duur merk aan te schaffen. Inmiddels zijn er meer dan 5000 filialen wereldwijd, het hoofdkantoor is in Stockholm, Zweden. Zowel in de winkels als online shopt men voor ( sport- en bad)kleding, beddengoed en tegenwoordig ook voor huishoudelijke artikelen. De laatste jaren richt H&M zich ook sterk op verduurzaming van haar producten.

H&M heeft ook een klantenservice waar klanten terecht kunnen voor hulp bij bestellingen, retouren en vragen over producten. Het bedrijf biedt ook een gratis retourservice voor online aankopen en een gratis verzendingsdienst voor bestellingen boven een bepaald bedrag.

Makkelijk bellen met een andere online winkel?

Bezoek hiervoor deze overzichtspagina. U vindt hier snel  telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu van diverse online winkels in Nederland

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met H&M klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 4 reviews
 by Jill

Ik wil graag weten of ik een item zie ik met een Giftcard heb gekocht bij de h&m ook al inwisselen voor gewoon geld dus gewoon Cash kan dat

 by Boos

Pakket betaald maar nooit ontvangen. Slechte klanten service.

 by yvonne

slechte servive constant telefonisch 30 in de wachtrij

 by Maru

Ik kreeg snel een medewerkster aan de lijn. En werd goed geholpen.

Welke ervaringen heeft u met H&M klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij H&M zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met H&M op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar H&M klantenservice en wordt ook niet gelezen door H&M
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )