Aantal reviews 30

Hoe zijn uw ervaringen met HEMA? Geef hier een cijfer

Contact Hema Klantenservice

Heeft u een vraag aan Hema, bijvoorbeeld over uw bestelling, en wilt u contact opnemen met de klantenservice? Op deze pagina vindt u alle snel contactmogelijkheden. Wilt u snel antwoord op uw vraag? Dan kunt u doorgaans het beste telefonisch contact opnemen. Om het bellen met de Hema makkelijker te maken, wij het keuzemenu uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag.  Houdt u uw ordernummer bij de hand. Dan kan de medewerker u sneller helpen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 21.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 21.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 18.00 uur

Waarom HEMA bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. HEMA telefoonnummer

 2. www.hema.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij HEMA consumentenservice. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitscontrole en trainingsdoeleinden.

Om te blijven verbeteren doen wij een telefonisch klanttevredenheidsonderzoek. Wilt u hieraan deelnemen? Toets 1 voor ja, Toets 2 voor nee."

 • Toets 1

  Heb je een vraag over HEMA fotoproducten

  Vragen over de snelservice kun je stellen bij de winkel waar je jouw bestelling laat afleveren. Alle telefoonnummers van onze vestigingen vind je op www.hema.nl.

  • 1

   Heb je een vraag over de Hema Foto Taart

  • 2

   Voor alle andere fotovragen

  • 9

   Om terug te keren naar het hoofdmenu

 • Toets 2

  Heb je een vraag over HEMA winkels, het winkelassortiment of online bestellingen

 • Toets 3

  Heb je een vraag over de Meer HEMA Klantenpas

 • Toets 4

  Heb je een vraag over HEMA verzekeringen

  • 1

   Heb je een vraag over de HEMA Zorgverzekering

  • 2

   Heeft u een vraag over een HEMA Schadeverzekering

 • Toets 5

  Heb je een vraag over Hema prepaid beltegoed

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 30

Hoe zijn uw ervaringen met HEMA? Geef hier een cijfer

Meer info over de contactmogelijkheden

Telefoon:  Heeft u een vraag aan de HEMA?  De klantenservice is zes dagen per week telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer staat hierboven in  het grijze blok vermeld. De medewerker staat u graag te woord met vragen en klachten over een product of dienstverlening.

Social Media. Uw vragen kunt u ook stellen via Facebook en Twitter. Uw vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Meer over HEMA

Over vijf jaar bestaat de HEMA al 100 jaar. Elke Nederlander kent de HEMA, maar niet iedereen weet dat HEMA een afkorting is van Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. In 1926 is het opgericht door de Amsterdammers Arthur Isaac en Leo Meyer. Ze vonden dat er ook een warenhuis moest komen waar gewoon Nederlands gesproken werd in plaats van Frans en dat gericht was op het gewone arbeidersgezin. De Bijenkorf zorgde voor financiële steun voor deze dochteronderneming en het was een schot in de roos. Zelfs rijke mensen maakten er gebruik van omdat de producten zo goed, degelijk en betrouwbaar waren. De producten hebben nu nog steeds een herkenbare uitstraling en HEMA heeft haar diensten uitgebreid. Zo is er al jaren een fotoservice, een webwinkel en worden er zelfs verzekeringen verkocht. Tegenwoordig bestaan er zo'n 800 vestigingen in 9 landen, de meesten in en rondom Nederland met het hoofdkantoor in Amsterdam, maar er is ook zelfs een HEMA in Mexico! Elk jaar is er een HEMA design- wedstrijd waar veel jong talent aan meedoet.

Snel in Contact met een andere Online Winkel?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Online Winkels“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met HEMA klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 30 reviews
 by Louise

Ik probeer al weken een woonverzekering af te sluiten. Je kan ze niet bellen, mail wordt niet beantwoord. Geen bevestiging aanvraag.Geen enkele response behalve digitale juf die geen antwoord kan geven. Ik ga een andere verzekerings maatschappij nemen die klantvriendelijker is en makkelijker bereikbaar.

 by denise

wordt gewoon nergens opgenomen, ook staat er op de website dat je kunt chatten en dit kan zelfs niet. echt slechte zaak voor zo'n grote winkel.

 by Els

heb een falafelsalade gekocht bij de hema(niet op de prijs gelet)moest ik voor 300gram salade en 5 balletjes falafel 5,50 euro betalen!!!!!schande was no vies ook. dacht hema lekker en betaalbaar maar nee.!echt heel erg.

 by Anton

Ik heb een klantenkaart en was jarig. De HEMA stelt dan een gratis tompouce in het vooruitzicht. Maar wat een service; bij het HEMA restaurant geen gratis poes. Die moest ik zelf (met mijn rolstoel) maar eerst bij de gebakafdeling ophalen. Geef mij nog meer van zulke presentjes.

 by Kris

ik probeer al een jaar mijn kerstpakket cadeaukaart van de blokkade of te krijgen... geen reactie op mail, geen telefonisch contact, zelfs niet via een mail adres welke op de site van thuiswinkel.org staat vermeld.Een hele hele hele slechte klantenservice, als je daar al over kunt spreken.Ik geef niet op al duurt het nog een jaar maar het geld wat geblokkeerd staat op de kaart zal ik ooit eens uitgeven! Cijfer geven is verplicht vandaar slechts 1 ster. Vind de klantenservice het bestaan niet een waard.

Bovenstaande tekst gekopieerd,heb nl precies hetzelfde cadeaukaart van mijn kerstpakket bestaat niet, nr is namelijk nooit verkocht. Een jaar aan het soebatten geweest. Laatste medewerker was zeer vriendelijk en zou het uitzoeken, 2 maal belooft terug te bellen echter geen reactie Ze heette Laura, achternaam werd natuurlijk niet verstrekt. Vandaag wederom gesproken wist niet eens meer waar het over ging en belde nu netjes terug, kaart is niet verkocht en staat geen geld op. Uitgelopen op een woordenwisseling dat het makkelijk verdienen is voor de hema op deze manier. Hoezo u heeft toch niets er staat toch geen geld op hoezo dan is er toch niets? Als klap op de vuurpijl gaf ze maar mijn werkgever de schuld, die heeft er geen geld op gestort?? hoe kan een werkgever op een niet verkochte niet eens bestaande kaart geld storten? Ik heb gevraagd wat dit voor een achterlijke situatie is. Reageert deze Laura dat ik zelf een achterlijk wijf ben en verbreekt de verbinding. Zeer beroerde onbeschofte service en de medewerkers. Komen de afspraken niet na. Verkochte goederen moeten gewoon deugdelijk zijn.

 by T.Desaunois.

Graag wil ik de medewerkster van de Hema in Lochem even in het zonnetje zetten. Zij hebben mij geweldig goed en vriendelijk geholpen.gisteren. Een dikke pluim daarvoor. Vriendelojk groet.Thea Desaunois.

 by uyfit

kutd5tc jlhv

 by Groot

niets kopen meer bij Hema!!!zeer slechte service reageren niet en uren aan de lijn !!!heb oud gebak gekregen !!! in filiaal haarlem

zomerfruit taartje was geheel verlept en niet meer te serveren na 12 uur koelkast daar ging het verjaardagsfeestje gebak !!!

hema schaam jezelf !!!!

 by Olaf

Klacht ingediend over een e-ticket. Vaak gebeld, aardige mevrouw. Maar ze kon me niet meer helpen dan zeggen dat ik de klacht moet indienen via mail. Had het gevoel dat ze me wel wou helpen maar niet mocht. Op internet staat dat er binnen 14 dgn antwoord is. Na 3 weken nogmaals gemaild en iets later gebeld. Was niks bekend bij hun van mijn mail (zeggen ze). Heb niet het gevoel dat ze serieus een klacht proberen op te lossen. Of uberhaupt naar kijken. Dus ik zal iedereen afraden om wat te bestellen van de ticketlijn van de Hema

 by Tessa

Erg slecht die hema foto klanten"service".

Eerst een verkeerd product leveren en vervolgens niet reageren op een klacht. Wat een bagger

 by Wilma Nauta

26 februari 2016 gebeld met klantenservice. Eenmaal iemand aan de telefoon , zou ik worden doorverbonden met de juiste afdeling. Het ging over de fotoservice die Hema gewijzigd heeft, zonder er bij na te denken wat dat voor veel klanten betekent. Helaas kwam ik weer in het keuzemenu terecht en om 10 voor 5 bleek de klantenservice ineens gesloten.

 by de Jong

Gebeld omdat ik geen bevestigingsmail van mijn bestelling had binnen gekregen op de mail. Binnen een minuut werd ik vriendelijk geholpen en was het antwoord dat er een storing was. Ze heeft het voor me nagekeken en ik heb netjes antwoord gekregen op mijn vragen. Snelle top service!

 by Bert te Loo

Vandaag voor het eerst bij Hema in Amersfoort haring gekocht en gegeten.

4 stuks voor 4 euro.

Na veel teleurstellingen op de markt en bij visspeciaalzaken

eindelijk een goede haring, stevig, goed van kleur en zoutgehalte.

Ik kom gauw weer langs, ga zo door !!!

 by klijn

De Hema is gewoon niet telefonisch te bereiken

Op mail reageren ze ook niet, of ze begrijpen de mail niet.

Totaal waardeloos, alleen ergernis.

 by maria

hele ochtend zijn tel. alle ?? of 1? medewerker(s) in gesprek. loopt aardig op, goede bijverdienste voor Hema?

waardeloze losse foto bestelsite loopt steeds vast.. bij pogingen weer aan de gang te komen voegt die alle 570 foto's toe van de map!! weer uren werk. Ik baal, is zo klantonvriendelijk

 by chamelle

ik probeer al een jaar mijn kerstpakket cadeaukaart van de blokkade of te krijgen... geen reactie op mail, geen telefonisch contact, zelfs niet via een mail adres welke op de site van thuiswinkel.org staat vermeld.Een hele hele hele slechte klantenservice, als je daar al over kunt spreken.Ik geef niet op al duurt het nog een jaar maar het geld wat geblokkeerd staat op de kaart zal ik ooit eens uitgeven!

 by Jantine

Waardeloze klantenservice. Na een uur in de wacht te staan, nog steeds geen medewerker aan de lijn. Na drie pogingen, nog steeds niet de goede afdeling te pakken. En als je een maila stuurt krijg je na 14(!) dagen reactie. Dat kan echt niet meer in 2014.

 by Arie

Waardeloos, krijg ik een boete van RDW van 330 euro omdat Hema mijn verzekering zonder dit ons mede te delen heeft stopgezet. En natuurlijk zijn ze niet te bereiken en moet je een mail sturen en krijg je binnen 2 werkdagen antwoord. Belachelijke klantenservice.

Niet doen: verzekeren via Hema, je krijgt nooit persoonlijk contact alleen via de mail!!!

 by jan sluis

Waardeloos, heb een vraag over verzekeringen, maar werd van kastje naar muurtje gestuurd , eindelijk werd ik door verwezen naar. .. website, hahaha

 by Ineke

al 37 minuten met HEMA-fotoalbum "klantenservice" aan de lijn; al onze medewerkers zijn in gesprek... enz : de bekende riedel; en dat noemen ze service !! Hoe lang zou het nog duren ????

 by Arnold Hoeflaak

Ik krijg brieven dat ik moet betalen voor verzekeringen die ik niet heb afgesloten. Nu ben ik geroyeerd en sta op een zwarte lijst als wanbetaler. Je kan alleen maar mailen, heel slim want ik had de telefoniste afgekafferd door de telefoon. Als ik hier hinder van ga ondervinden ga ik procederen. Kut hemaArnold Hoeflaak

 by niet van toepassing

Hema bied voor 17,50 een dagkaartje aan voor de trein.

Mijn vriend gaat die kopen (betaald met pinpas)

komt er na aankoop achter dat onderaan in kleine lettertjes (i.p.v. bovenaan vetgedrukt) staat dat het een E-ticket betreft

iets wat je moet activeren en printen, mooi we hebben geen printer (hoe we t in zijn werk moeten laten gaan is ons een raadsel) teruggeven kan niet en ook al had dat wel gekund dat geld zou dan terug moeten op de bank (het was immers gepind) en niet contant.

Bovendien zit er in een print bij mijn weten geen chipje en DUS zie ik niet hoe je daarmee kunt reizen maar goed dat zal dan wel aan mij liggen.

Bij bellen naar de klantenservice met deze klacht houdt de klantenservice bij hoog en laag vol dat het WEL een kaartje is (en na lang aandringen mijnerzijds zegt ze dan ja dat is normaal dat je dat moet printen)

Sorry maar ik kan dat niet normaal vinden.

 by Nick

Slecht slecht slecht slecht slecht!cijfer: -1In eerste in stantie lijkt het sympathiek dat je niet naar een duur 0900 nummer belt, maar je komt bedrogen uit, want er komt niemand aan de lijn.Nog nooit z'n slechte klantenservice meegemaakt!!

 by anoniem

ik heb een klacht over de hema in zeist zoals de rookworsten liggen hier in een bak iedereen zit er aan met hun vingers aan ik vind dit niet kunnen voor mijn geen rookworst meer van de hema heb de klantenservice gebeld en heb ruim een uur aan de telefoon gezeten ik vind het een trieste zaak dat de hema zo met hun klanten omgaan en zeer slecht te bereiken is waardeloos die hele hema een cijfer 1

 by Ron

Vandaag op 31 januari 2014 geprobeerd deze consumentenSERVICE (!!) te bereiken over een dubbele iDeal afboeking. Deze klacht heb ik al op 22 november via de site gemeld. Ik heb daarna een ontvangstbevestiging gekregen met de mededeling dat binnen enkele dagen zou worden gereageerd. Daarna nooit meer iets vernomen! Nu dus telefonisch geprobeerd. Na 10 minuten vergeefs wachten keerde ik weer terug naar het keuzemenu om vervolgens weer opnieuw in de wacht te worden gezet!

Na in totaal 18 minuten maar weer opgehangen. Deze zogenaamde klantenservice presteert dus op allerlei gebied onder de maat.Na in totaal 18 minuten

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met HEMA klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij HEMA zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met HEMA op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar HEMA klantenservice en wordt ook niet gelezen door HEMA
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )