Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Helden van NU? Geef hier een cijfer

Contact met Helden van NU?

Heeft u een vraag aan de Klantenservice van Helden Van Nu? Bijvoorbeeld over bijvoorbeeld uw factuur, de status van uw bestellingt of over telefonie, en wilt u hiervoor contact opnemen?  Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met de klantenservice. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste Helden van Nu bellen. Bent u op zoek naar het telefoonnummer maar kunt u deze niet makkelijk vinden op het internet of op de website van de provider? Wij helpen u graag. Op deze pagina onder het kopje ‘contactdetails’ vindt u meteen het juiste Helden Van Nu telefoonnummer. Verder vindt u op deze pagina overige contactmogelijkheden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Helden van NU bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Helden van NU telefoonnummer

 2. www.heldenvannu.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen met Mango hoort u eerst de volgende meldtekst met informatie gevolg door een aantal opties.

"Hallo, welkom bij Helden van Nu. Dit gesprek wordt opgenomen. We kunnen de opname gebruiken voor trainingsdoeleinden, onderzoek en om onze afspraken terug te luisteren.

 • Toets 1

  Voor Support

 • Toets 2

  Voor Verkoop

 • Toets 3

  Voor Administratie

 • Toets 4

  Voor overige vragen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Helden van NU? Geef hier een cijfer

Wat zijn de contactmogelijkheden van Helden van Nu Klantenservice

Bij vragen helpt de klantenservice van helden van Nu u natuurlijk graag snel verder. Antwoorden op veel gestelde vragen vindt u op de klantenservice pagina. Voordat u contact opneemt kunt u kijken of uw vraag al eerder is gesteld en beantwoord. Komt u er onverhoopt niet uit of wilt u liever persoonlijk contact, dan kunt u telefonisch contact opnemen via bovenstaand 088-telefoonnummer. ( zie onder het kopje contactdetails in het grijze blok). U betaalt voor het bellen met dit service nummer uw gebruikelijke belkosten. Ook kunt u een chat starten via de website van Helden van Nu. Als laatste kunt u uw vraag ook mailen naar info@heldenvannu.nl.

De klantenservice kortom telefonisch, per mail en via de chat bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Over Helden Van NU

Helden Van Nu is een bedrijf dat zich specialiseert in zakelijk internet en telecomoplossingen voor het MKB. Ze leggen de nadruk op betrouwbaarheid en continuïteit, met unieke back-up-verbindingen om ervoor te zorgen dat de internetverbinding nooit uitvalt. Ze richten zich op verschillende sectoren, zoals winkels, kantoren, scholen, en adviesbureaus, en streven naar optimale kwaliteit en betaalbare telefonie. Het bedrijf belooft een persoonlijke benadering zonder ingewikkelde werkprocessen. Helden Van Nu biedt ook 24/7 monitoring en ondersteuning om de continuïteit te waarborgen. Kortom, ze staan bekend om hun altijd beschikbare internetverbindingen, focus op klanttevredenheid en geavanceerde technologieoplossingen.

Klantenservice bij Helden van Nu

Helden van Nu streeft naar klanttevredenheid en heeft een toegewijde klantenservice die altijd klaarstaat om vragen te beantwoorden en assistentie te bieden. Wilt u contact opnemen met de klantenservice? Op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer en overige contactmogelijkheden.

Contact met een andere Internetprovider?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina internetproviders. Hier vindt u van diverse internetproviders van Nederland heel eenvoudig alle contactgegevens zoals telefoonnummers samen met de telefonische keuzemenu'.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Helden van NU klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Helden van NU klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Helden van NU zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Helden van NU op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Helden van NU klantenservice en wordt ook niet gelezen door Helden van NU
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )