Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met GVB?

Geef hier een cijfer

Contact met het GVB?

Heeft u een vraag  aan het GVB en wilt u hiervoor contact opnemen? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van GVB Klantenservice. Bij het bellen met het openbaarvervoerbedrijf wordt u na een ingesproken tekst direct doorverbinden met een medewerker. Er wordt namelijk geen gebruik meer gemaakt van een telefonisch keuzemenu. U de volgende mededeling: “Welkom bij de klantenservice van de GVB. De klantenservice werkt momenteel vanuit huis. De wachttijden aan de telefoon kunnen dan ook langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt uw vraag ook stellen via WhatsApp of Twitter. Veel informatie en de gegevens van onze socialmediakanalen vindt u op onze website www.gvb.nl/klantentenservice. Heeft u geen mogelijkheid om ons online te bereiken blijft u dan aan de lijn. Een ogenblik alstublieft. Wij zoeken nu naar een beschikbare medewerker.”  Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden.

Tip “Bent u iets verloren? Kijkt u dan de eerstvolgende werkdag na 14.00 uur op de website www.gvb.nl. Alle gevonden voorwerpen worden getoond bij klantenservice onder het kopje ” Verloren voorwerpen”. En heeft u een actuele vraag over reisinformatie bel dan het telefoonnummer 0900-9292. Of ga naar www.9292.nl.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 19.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 19.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 19.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 19.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 19.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 19.00 uur

Waarom GVB bellen?

 1. Voor verloren of gevonden voorwerpen
 2. Voor vragen over uw OV Chipkaart
 3. Voor vragen over de wijzigingen in het particuliere abonnementssysteem

Contactdetails

 1. GVB telefoonnummer

 2. www.gvb.nl

Meer contactmogelijkheden

Voor meer contactmogelijkheden bezoek de website van het vervoersbedrijf.

Contact met een andere vervoersbedrijf?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina "Openbaar Vervoer". U vindt hier de belangrijkste contactinformatie inclusief  telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met GVB klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met GVB klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij GVB zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met GVB op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar GVB klantenservice en wordt ook niet gelezen door GVB
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )