Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met Greenchoice? Geef hier een cijfer

Greenchoice Contact?

Heeft u een vraag aan Greenchoice en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag dan kunt u doorgaans het beste bellen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag verder. Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u snel het juiste telefoonnummer van de Klantenservice. Daarnaast vindt u hier ook overige contactgegevens van deze energieleverancier. Wilt u uw meterstanden doorgeven? Dit kan telefonisch maar dit kunt u ook eenvoudig zelf regelen via uw online-dossier. Ga hiervoor naar www.chreenchoice.nl om in te loggen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 15.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 15.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 15.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 15.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 15.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 15.00 uur

Waarom Greenchoice bellen?

 1. Voor het doorgeven van meterstanden
 2. Voor vragen over een factuur of betaling
 3. Voor het aanpassen van gegevens
 4. Om u aan te melden als nieuwe klant
 5. Voor het verlengen van uw energiecontract
 6. Voor het annuleren of opzeggen

Contactdetails

 1. Greenchoice telefoonnummer

 2. www.greenchoice.nl

Bellen met Greenchoice

De klantenservice staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. Bij het bellen hoort u de volgende boodschap met belangrijke actuele informatie:

"Goedendag, welkom bij Greenchoice.Voor veel klanten stijgt per 1 januari het termijnbedrag. Ook als je een vast contract hebt. Naast de komt van het prijsplafond stijgen er namelijk andere onderdelen van de energierekening, zoals de BTW, de energiebelasting en de netbeheerder kosten. Momenteel zijn onze wachttijden langer dan je van ons gewend bent. Op www.greenchoice.nl/contactopties vindt je al onze contactopties. Wil je jouw termijnbedrag aanpassen. Kijk dan op mijngreenchoice jouw online omgeveving. Wist je dat op www.greenchoice/klantenservice het antwoord kan vinden op bijna al je vragen. Liever telefonisch contact? TOETS 1."

Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met Greenchoice? Geef hier een cijfer

Greenchoice Bereikbaarheid

U kunt Greenchoice bereiken via de klantenservice, die dagelijks beschikbaar is via telefoon, e-mail of chat. Ook kunt u terecht op de website van de energieleverancier voor meer informatie over de diensten en producten van de energieleverancier, of om online een contract af te sluiten. Nog geen klant en bent u op zoek naar een duurzame en betrouwbare energieleverancier? Kies dan voor Greenchoice en neem contact op voor meer informatie. De energieleverancier biedt een ruim aanbod aan duurzame energieoplossingen, waaronder groene stroom en gas, en is altijd bereikbaar voor al uw vragen. Zoek je naar een energieleverancier die aan je verwachtingen voldoet? Neem dan contact op met Greenchoice.

Over Greenchoice

Greenchoice is een energieleverancier die zich richt op duurzame energiebronnen zoals zon, wind en water. Het bedrijf is opgericht in 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de Nederlandse markt voor groene stroom en gas. Dit energiebedrijf biedt zowel particuliere als zakelijke klanten de mogelijkheid om te kiezen voor duurzame energie, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Greenchoice levert een aantal diensten aan haar klanten. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld terecht voor het afsluiten van een energiecontract, het aanvragen van een nieuwe gas- of elektriciteitsaansluiting of het opwekken van eigen energie met zonnepanelen. Ook biedt het bedrijf haar klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan de "groene stroomcircuit", waarbij zij via een app op de hoogte gehouden worden van de hoeveelheid groene stroom die zij hebben opgewekt en wat dit betekent voor het milieu.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Greenchoice. Dit kan via het telefoonnummer dat hierboven vermeld staat of via de chatfunctie op de website. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@greenchoice.nl of een bezoek brengen aan een van de servicepunten van Greenchoice.

Contact met een andere Energieleverancier?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van een andere energieleverancier? Bezoek hiervoor onze overzichtspagina “Energieleveranciers 

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Greenchoice klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
 by slagmolen

krijg na halfuur wachten pas iemand aan de telefoon niet goed

 by Merel

Onbereikbaar, uren in wachtrij, regelmatig verbinding verbroken

 by Jan

Ben al jaren lid van Greenchoise, uitstekende ervaringen mee.

Afschrijvingen zijn altijd 6e of 7e van dse maand, geld terug de 10e

Je wordt vriendelijke te woord gestaan

Aanrader

Welke ervaringen heeft u met Greenchoice klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Greenchoice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Greenchoice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Greenchoice klantenservice en wordt ook niet gelezen door Greenchoice
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )