Aantal reviews 103

Hoe zijn uw ervaringen met GLS?

Geef hier een cijfer

Telefonisch Contact met GLS

Heeft u een vraag aan GLS Klantenservice? Bijvoorbeeld over een verzonden pakket 0f over het bericht dat de bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Veel bedrijven verstoppen tegenwoordig het servicenummer op hun website. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Kunt u het van deze pakketdienst telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u het snel. Ook vindt overige contactgegevens indien u op een andere manier contact wenst op te nemen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.30 uur

Waarom GLS bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. GLS telefoonnummer

 2. www.gls.nl

Bellen met de Klantenservice

Wilt u bijvoorbeeld weten hoe laat uw pakket wordt bezorgd, hoe u uw pakket kunt volgen of wilt u een klacht doorgeven? De medewerkers van de pakketdienst helpen u graag verder bij al uw vragen en opmerkingen.

Wanneer u belt op het servicenummer wordt u na onderstaand welkomstboodschap direct doorverbonden met de eerstvolgende beschikbare medewerker:

"De wachttijden zijn momenteel langer dan u van ons gewend bent. Houdt u uw track&tracenummer bij de hand? Wij willen u er graag op wijzen dat u ons kunt mailen of het contactformulier op de website kunt invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren."

Aantal reviews 103

Hoe zijn uw ervaringen met GLS?

Geef hier een cijfer

Direct antwoord op uw vraag

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven menu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten"

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met GLS klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 103 reviews
 by Marloes

nog nooit meegemaakt dit, wordt verkeerd bezorgd maar omdat het aangenomen was kunnen ze het niet ophalen om naar de juiste persoon te brengen. slechte service

 by cindy

zeer slechte service

 by Islam

Slechte service, mijn pakketje verloren, vinden zij niet.

 by Van hoorde k

Weet iemand hoe gls werkt of andere courier

 by Bolt

Pakketje niet geleverd kan nu voor iets betalen wat ik niet heb

 by 7

Typisch kastje en de muur verhaal. Niet thuiscode werkt niet, geeft melding dat er iets mis is. QR code ook geen resultaat. Blijkt het zonder bericht aan ons, het bij de buren afgegeven te zijn. Komen zij het niet brengen, is het nergens te traceren!

 by thomas

geen service,
telefonisch niet bereikbaar, paketten niet geleverd.
geen respons op mail

grt,
Thomas

 by CNB

Lokaal niet te bereiken. Zogenaamd afgegeven en niemand weet waar. Via info geen reactie

 by Nellen

Slechte service

 by B.Feijsman

Volgens de bezorgdienst zou mijn pakketje gisteren 8 Sept. 14:39 aan mij geleverd zijn .getekend
door Henk. Who the F....K is Henk ? Waar is mijn pakketje gebleven ???? Bij Henk natuurlijk.!!!!!!!

 by Margo

Ook mijn pakketje is niet binnen gekomen. Zou volgens de track en trace wel gebeurd zijn. Echt niet. Ik was gewoon thuis

 by leo

Nummers niet bereikbaar, en via de website kan je niet aangeven dat je er niet zal zijn en het ergens anders kan worden afgeleverd, zoals bij de professionale bezorgdiensten

 by smet patrick

kloten firma een dikke 0 haal ze van de markt AUB
dieven zijn het.
twee keer gebeld om op een bandje te komen dat zegt dat personeel van thuis uit werkt en je mail moet sturen maar je krijgt gewoon geen antwoord dus ze zijn gewoonweg niet te bereiken en ik heb mijn pakje nog altijd niet.volgens hun wel geleverd .ofwel is de bezorger een dief of wel de firma GLS.
en aan de reviews te zien ??? ben ik zeker niet de enige bedrogen persoon
elke dag zal ik een review schrijven tot ik antwoord heb gekregen

 by Albers

Zeer slecht, help desk o bereikbaar, pakket zitten we al 2 dagen op te wachten maar wij zijn onbereikbaar volgens GLS, KANSLOOS

 by pabi

Waardeloos !! Melding dat pakket werd geleverd om 18u34. Ik checkte onmiddellijk want ik was thuis. Geen pakket te bespeuren. Onmiddellijk melding via contactformulier om 18u40. Geen reactie , geen actie en telefonisch niet te bereiken. Onbegrijpelijk en totaal onprofessioneel voor een koerierdienst.

 by Deijkers

Eindeloos in de wacht en vervolgens wordt de verbinding verbroken. Onduidelijke site. Ik wil een klacht doen vanwege het feit dat de bezorger meer dan een uur te vroeg aan de deur kwam en niet de moeite nam even aan te kloppen. Belachelijk. Wederom een slechte ervaring met GLS.

 by Koole

Eerst onaangekondigd een briefje dat men geweest is en na een gekozen tijdstip een paar uur eerder een briefje in de bus, en niemand thuis. En nu wordt pakket teruggestuurd. Lekker verdienmodel, maar ik zat er 2 uur voor in de auto. Klantenservice onbereikbaar. 👍

 by Syanah

Vreselijk
Ik zou de 30ste augustus mijn pakje moeten hebben gekregen we zijn nu 2september en nog niks binne

 by De Koning

De service van GLS is waardeloos, twee keer werd mijn pakket op een ander adres geleverd, notabene in een hele andere straat!!! Schandalig!!!!

 by De Wit

Wat een flut bedrijf ,zit al 2 dagen te wachten op pakketje en maar track tracedingen blijven sturen , en niks ontvangen , schandalig .

 by F.R.

Pakket schijnt bezorgs te zijn en nog erger...getekend.....alleen er was niemand thuis en dus ook niets gekregen. Geen pakket! Daarbij niemand te bereiken, om te huilen.

 by Nurul

Why the GLS costumer service number doesn't work ? my parcel said already delivered but i got none. if it's to the neighbor why didn't mention it?

 by Steef

Niet te bereiken, en dat voor 1 euro per gesprek, tevens geen reactie op e-mail

 by 0

Heel.slecht

 by Axelle

Is geen sterren waardig, mijn pakket zou 24/08 toekomen maar tot heden nog niks ontvangen (01/09).
Op de app kan je jammer genoeg niet traceren waar hij zich bevindt en of er al een postbode mee op weg is, het is schandalig en totaal geen service naar een klant toe en dan nog maar te zwijgen over de klantendienst die je helemaal niet kan bereiken en je gesprek gewoon afwimpelt door ik te haken.

Pagina 1 van 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met GLS klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij GLS zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met GLS op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar GLS klantenservice en wordt ook niet gelezen door GLS
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )