Telefonisch Contact met GLS

Heeft u een vraag aan GLS Klantenservice? Bijvoorbeeld over een verzonden pakket 0f over het bericht dat de bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Veel bedrijven verstoppen tegenwoordig het servicenummer op hun website. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Kunt u het van deze pakketdienst telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u het snel. Ook vindt overige contactgegevens indien u op een andere manier contact wenst op te nemen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.30 uur

GLS contact klantenservice
icon-globe
icon-tel

GLS telefoonnummer

088-5503750uw gebruikelijke belkosten

Bellen met de Klantenservice

Wilt u bijvoorbeeld weten hoe laat uw pakket wordt bezorgd, hoe u uw pakket kunt volgen of wilt u een klacht doorgeven? De medewerkers van de pakketdienst helpen u graag verder bij al uw vragen en opmerkingen.

Wanneer u belt op het servicenummer wordt u na onderstaand welkomstboodschap direct doorverbonden met de eerstvolgende beschikbare medewerker:

"De wachttijden zijn momenteel langer dan u van ons gewend bent. Houdt u uw track&tracenummer bij de hand? Wij willen u er graag op wijzen dat u ons kunt mailen of het contactformulier op de website kunt invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren."

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met GLS?

Geef hier een cijfer

Direct antwoord op uw vraag

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven menu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten"

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met GLS klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met GLS klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij GLS zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met GLS op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar GLS klantenservice en wordt ook niet gelezen door GLS
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )