Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Borger-Odoorn?

Geef hier een cijfer

Snel contact met de Gemeente Borger-Odoorn?

Wilt u snel contact met de Gemeente Borger-Odoorn? Dan kunt u doorgaans het beste bellen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag verder. Op deze pagina vindt u snel het juiste informatienummer van het gemeentehuis. Het Klantcontactcentrum van de Gemeente Borger-Odoorn is van maandag tot en met vrijdag van 08.30-16.30 uur telefonisch bereikbaar. U hoort bij het bellen de volgende meldtekst;

“Welkom bij 140591. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” (Spreek de naam in ) “U wordt doorverbonden”. “Welkom bij de Gemeente Borger-Odoorn. Al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen.”

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 16.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 16.30 uur

Waarom Gemeente Borger-Odoorn bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Borger-Odoorn telefoonnummer

 2. www.borger-odoorn.nl

Meer Contactmogelijkheden

Vanuit het buitenland is de Gemeente Borger-Odoorn bereikbaar op nummer: +31591535353 Voor dringende zaken, zoals geboorte- of overlijdensaangifte of calamiteiten kunt u buiten openingstijden het calamiteitennummer bellen op: 06-53729453. E-mail adres: gemeente@borger-odoorn.nl Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de contactpagina van de gemeente

Contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Borger-Odoorn klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Borger-Odoorn klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Borger-Odoorn zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Borger-Odoorn op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Borger-Odoorn klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Borger-Odoorn
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )