Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Zutphen?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Zutphen?

Heeft u een vraag aan de Gemeente Zutphen en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel het informatienummer van de gemeente. Bij het bellen hoort u eerst een welkomstboodschap waarbij u de naam van de gemeente dient in te spreken. Houdt u uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan nog sneller helpen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.30 uur

Waarom Gemeente Zutphen bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Zutphen telefoonnummer

 2. www.zutphen.nl

Hoe werkt het bellen met gemeentehuis van Zutphen?

U krijgt een meldtekst te horen waarbij u de naam van de gemeente die u wilt bereiken dient in te spreken. Meerdere gemeenten zijn namelijk bereikbaar via hetzelfde telefoonnummer. Nadat u de naam heeft ingesproken verbindt de computer u direct door met de juiste gemeente.

Meldtekst die u te horen krijgt bij het wanneer u telefonisch contact opneemt:

"Welkom bij 14 0575. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken." Spreek in : 'Zutphen'. "Welkom bij de Gemeente Zutphen. Belt u voor de energietoeslag en heeft u een bijstandsuitkering dan hoeft u niets te doen. De toeslag wordt automatisch overgemaakt. Heeft u een ander inkomen houd dan de website www.zutphen.nl in de gaten voor meer informatie over de uitbetaling. U wordt nu doorverbonden met een medewerker."

Hoe kan ik de gemeente Zutphen bereiken?

De gemeente Zutphen is op verschillende manieren bereikbaar:

Zo is het Klantcontactcentrum telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Het telefoonnummer vindt u hierboven in het grijze blok. Veel zaken regelt u ook eenvoudig zelf online. Ga hiervoor naar www.zutphen.nl. Vanuit het buitenland is bellen naar het algemene nummer van de gemeente niet mogelijk. Bel dan met telefoonnummer : 0031 575 58 70 00

Schrijven: Schrijf u uw brief naar Postbus 41, 7200 AA Zutphen

De gemeente is op het volgende e-mailadres bereikbaar: info@zutphen.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.

Makkelijk contact opnemen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“. Via deze pagina vindt u van alle gemeenten snel de belangrijkste contactinformatie zoals  telefoonnummers. Indien het Klantcontactcentrum van een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu in een handig overzicht.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Zutphen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Zutphen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Zutphen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Zutphen op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Zutphen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Zutphen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )