Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Zuidplas?

Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van de Gemeente Zuidplas?

Wilt u de gemeente Zuidplas Bellen en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Het kan zijn dat u het telefoonnummer niet snel kunt vinden op het internet of op de website van de gemeente.  Wij helpen u graag. Hieronder op deze pagina vindt u direct het juiste telefoonnummer ook wel informatienummer van de gemeente Zuidplas met de openingstijden. Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen en het aanvraag van documenten. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding van openbare ruimte.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Zuidplas bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Zuidplas telefoonnummer

 2. www.zuidplas.nl

Gemeente Zuidplas Bellen

Bij het bellen met de Gemeente Zuidplas wordt u direct te woord gestaan door een medewerker van het Klantcontactcentrum, u krijgt geen telefonisch keuzemenu te horen.  Tip: Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan nog sneller helpen.

Hoe kunt u contact opnemen met de Gemeente Zuidplas?

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de gemeente Zuidplas. Hieronder hebben we de contactmogelijkheden voor u op een rijtje gezet:

 • Telefonisch is de gemeente op werkdagen telefonisch bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer. Buiten openingtijden
 • Correspondentieadres:, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel
 • gemeente@zuidplas.nl
 • Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt / schrijft.
 • WhatsApp: Op werkdagen tussen 08.30 - 17.00 uur kunt u de Gemeente Zuidplas bereiken via WhatsApp op telefoonnummer: 06 51 96 46 99 voor al uw vragen en opmerkingen. Het is niet mogelijk om dit nummer te bellen of sms’en.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan de contactpagina op de website van de gemeente.

Over de gemeente Zuidplas

Zuidplas is een gemeente in de provincie Zuid-Holland, gelegen in het westen van Nederland. De gemeente is ontstaan in 2010 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht en Zevenhuizen-Moerkapelle. Zuidplas is een groene gemeente met veel recreatiemogelijkheden. Op economisch vlak is de gemeente vooral bekend vanwege de glastuinbouw.

Het gemeentehuis van de gemeente Zuidplas is gevestigd in het centrum van Nieuwerkerk aan den IJssel, aan het Raadhuisplein. Het gebouw is in 2012 in gebruik genomen en heeft een moderne uitstraling. Het is ontworpen door het architectenbureau Cepezed uit Delft, dat ook verantwoordelijk is voor de nieuwbouw van onder andere het Vredespaleis in Den Haag.

Het gemeentehuis van Zuidplas is niet alleen het bestuurlijk centrum van de gemeente, maar ook een ontmoetingsplaats voor inwoners. Zo zijn er in het gebouw onder andere een bibliotheek en een horecagelegenheid gevestigd.

Wilt u contact opnemen met de gemeente? Op deze pagina vindt u alle contact mogelijkheden op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste telefonisch contact opnemen.

Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Via deze pagina vindt u van alle gemeentes in Nederland snel het juiste telefoonnummer en overige contactmogelijkheden. Indien het Klantcontactcentrum van een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Zuidplas klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Zuidplas klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Zuidplas zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Zuidplas op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Zuidplas klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Zuidplas
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )