Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Zevenaar? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van de Gemeente Zevenaar?

Wilt u iets regelen of aanvragen bij de Gemeente Zevenaar en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Wij helpen u graag.  Hieronder vindt u snel het juiste telefoonnummer ook wel informatienummer van de gemeente Zevenaar met de openingstijden. Zo kunt u eenvoudig direct contact opnemen. Tip: Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker van de gemeente kan u in dat geval nog sneller helpen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.30 uur

Waarom Gemeente Zevenaar bellen?

 1. Voor het maken van een afspraak
 2. Voor vragen omtrent WOZ-waarde
 3. Voor vragen over grof vuil
 4. Voor een melding openbare ruimte
 5. Over werken bij de Gemeente Zevenaar
 6. Voor het aanvragen van een rijbewijs
 7. Voor vragen over Zorg, jeugd en Inkomen
 8. Voor het aanvragen van een paspoort
 9. Voor belastingen, subsidies en leningen
 10. Voor vergunningen en ontheffingen

Contactdetails

 1. Gemeente Zevenaar telefoonnummer

 2. www.zevenaar.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een kort keuzemenu;

"Welkom bij de Gemeente Zevenaar."

 • Toets 1

  Heeft u een vraag voor het Gebiedsteam over Wmo, Zorg, Ondersteuning of Jeugd kies 1

 • Toets 2

  Voor alle andere vragen kies 2 of blijf aan de lijn

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Zevenaar? Geef hier een cijfer

Hoe kunt u contact opnemen met de Gemeente Zevenaar

Het gemeentehuis is van maandag en woensdag van 08.30 tot 19.30 uur, op dinsdag en donderdag  van 08.30 tot 17.00 en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook eenvoudig zelf online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Schrijven kan naar : Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Tip: Vermeld in uw brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u schrijft.

E-mailadres: gemeente@zevenaar.nl. Voor een snellere recatie kunt u doorgaans het beste gebruik maken van het contactformulier op de website van de gemeente.

De gemeente Zevenaar is ook via diverse social mediakanalen bereikbaar  zoals Facebook en Twitter. Bezoek hiervoor deze pagina op de website van de gemeente. Hierop kunt u gemakkelijk een keuze maken via welk platform u in contact wilt komen met de gemeente. Verder vindt u op deze pagina uitgebreide contactinformatie, mocht bovenstaande informatie u onverhoopt niet verder geholpen hebben.

 

Contact buiten reguliere telefonisch openingstijden:

Indien u buiten kantoortijden belt met de gemeente hoort u een antwoordapparaat met onder andere de volgende belangrijke informatie;

"In het geval van spoedeisende situaties rond huiselijk geweld, kinder- of ouderen mishandeling, neemt u contact op met uw eigen huisarts, de politie ( 0900-8844) of Veilig Thuis. Het telefoonnummer van Veilig Thuis is 0800-2000". Vervolg: " Voor het melden van een storing is de gemeente in urgente situaties bereikbaar op storingnummer: 0316-595333"

Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Hier vindt u gemakkelijk contactmogelijkheden, zoals telefoonnummers van alle Gemeenten van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Zevenaar klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Zevenaar klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Zevenaar zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Zevenaar op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Zevenaar klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Zevenaar
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )