Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Zeist?

Geef hier een cijfer

Telefonisch contact opnemen met de Gemeente Zeist

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu.  Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker. U vindt hier ook overige contactgegevens. Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

“Welkom bij 14030. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Spreek in : ‘Zeist’. Vervolg tekst: ‘U wordt doorverbonden met uw gemeente.’

“Welkom bij de Gemeente Zeist. Een ogenblik geduld alstublieft. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.”

Indien er wachtenden voor u zijn, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website. Voor het maken van een afspraak, het doen van een melding of veelgestelde vragen kunt u ook terecht op de website www.zeist.nl. Hier kunt u ook veel producten online aanvragen en betalen.


Telefonische Openingstijden Gemeente Zeist: Het gemeentehuis is op onderstaande telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.


Vanuit het buitenland belt u het telefoonnummer +31 30 6987911.

E-mailadres: zeist@zeist.nl

Postadres: Gemeente Zeist, Postbus 513, 3700 AM Zeist

Voor meer contactmogelijkheden bezoek de website van de gemeente Zeist

Contact buiten openingstijden

Buiten openingstijden kunt u terecht voor de volgende zaken: Voor het reserveren van een tijdstip voor een uitvaart, voor een vraag voor het Sociaal Team, voor het melden van een dringende storing over een uitgevallen verkeerslicht een grote storing aan de openbare verlichting of een storing rioolpomp en voor een dringende melding zoals een gat in wegdek, problemen met het gemeentelijk riool of een andere gevaarlijke situatie in de openbare ruimte.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 12.30 uur

Waarom Gemeente Zeist bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Zeist telefoonnummer

  14030 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.zeist.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Zeist klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Zeist klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Zeist zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Zeist op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Zeist klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Zeist
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )