Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Winterswijk? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Winterswijk?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente. Aan de telefoon wordt u direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website www.winterswijk.nl. Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 13.00 uur

Waarom Gemeente Winterswijk bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Winterswijk telefoonnummer

 2. www.winterswijk.nl

Gemeente Bellen Buiten Openingstijden

Neemt u buiten reguliere openingstijden telefonisch contact op dan hoort u een antwoordapparaat met informatie en het volgende keuzemenu;

Toets 1 --- Voor spoedeisende meldingen van storingen aan de openbare wegen, de riolering en de openbare verlichting of wilt u een ernstige milieuklacht melden toets een 1

Toets 2 --- Voor Veilig Thuis , het advies en meldpunt voor huiselijk geweld en kindermishandeling toets een 2

Toets 3 --- Wilt u de openingstijden weten toets een 3

Toets 4 --- Wilt u het e-mailadres van de gemeente weten toets een 4

Hoe kan ik contact opnemen met de Gemeente Winterswijk

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Winterswijk hiervoor bestaan verschillenden mogelijkheden. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet:

De gemeente is op werkdagen telefonisch bereikbaar op bovenstaand nummer voor al uw (aan-)vragen en opmerkingen.

Correspondentieadres: Postbus 101, 7100 AC Winterswijk

Vragen kunt u mailen naar: gemeente@winterswijk.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt / schrijft.

Bezoekadres: Stationsstraat 25, 7101 GH Winterswijk

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan deze pagina op de website van de gemeente

Waarmee kan het Klantcontactcentrum van De gemeente Winterswijk u van dienst zijn?

Klantcontactcentrum van de gemeente Winterswijk kan burgers op vele manieren van dienst zijn en fungeert als een belangrijk aanspreekpunt voor de gemeentelijke dienstverlening.

Het Klantcontactcentrum van de gemeente Winterswijk kan burgers op vele manieren van dienst zijn en fungeert als een belangrijk aanspreekpunt voor de gemeentelijke dienstverlening. Enkele voorbeelden zijn;

 • Informatieverstrekking: Het Klantcontactcentrum kan burgers voorzien van informatie over verschillende onderwerpen, zoals gemeentelijke diensten, openingstijden, regelgeving, belastingen, subsidies, enzovoort.
 • Beantwoorden van vragen: Als burgers vragen hebben over gemeentelijke diensten of andere zaken, kan het Klantcontactcentrum deze vragen beantwoorden. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch, per e-mail of via de website.
 • Afhandeling van meldingen: Als burgers problemen of klachten hebben met betrekking tot de gemeentelijke dienstverlening, kunnen zij deze melden bij het Klantcontactcentrum. Het Klantcontactcentrum zorgt er vervolgens voor dat de melding op de juiste manier wordt afgehandeld.
 • Advies en ondersteuning: Het Klantcontactcentrum kan burgers advies geven en ondersteunen bij diverse zaken, zoals het invullen van formulieren of het aanvragen van vergunningen.

Op deze pagina vindt u eenvoudig alle contactmogelijkheden van de gemeente Winterswijk. Zo kunt u makkelijk een keuze maken op welke manier u contact wilt opnemen. Voor snel antwoord op uw vraag kunt  u doorgaans het beste de gemeente bellen.

Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Hier vindt u gemakkelijk contactmogelijkheden, zoals telefoonnummers van alle Gemeenten van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Winterswijk klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Winterswijk klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Winterswijk zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Winterswijk op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Winterswijk klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Winterswijk
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )