Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Wijk bij Duurstede? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Wijk bij Duurstede ? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Wijk bij Duurstede staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische Openingstijden Gemeente Wijk bij Duurstede :

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.


Noodgevallen / spoed buiten reguliere openingstijden:

In het geval van zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u de calamiteitenlijn van de gemeente op telefoonnummer: 06-53219128.


Correspondentieadres:
Postbus 83
3960 BB Wijk bij Duurstede

info@wijkbijduurstede.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt / schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Hier vindt u gemakkelijk contactmogelijkheden, zoals telefoonnummers van alle Gemeenten van Nederland.


Waarom Gemeente Wijk bij Duurstede bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Wijk bij Duurstede telefoonnummer

 2. www.wijkbijduurstede.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Wijk bij Duurstede klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Wijk bij Duurstede klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Wijk bij Duurstede zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Wijk bij Duurstede op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Wijk bij Duurstede klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Wijk bij Duurstede
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )