Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Weststellingwerf?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Weststellingwerf?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. Aan de telefoon wordt u na het inspreken van de gemeentenaam direct doorverbonden met een medewerker. U hoort de volgende meldtekst:  “Welkom bij 140561. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Weststellingwerf ‘. Vervolg tekst: “U wordt doorverbonden.” (Indien alle lijnen telefonisch bezet zijn, wordt u op de hoogte gehouden van het aantal wachtende voor u. Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden van de medewerkers.

Tip: Houdt u uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden.


Telefonische Openingstijden Gemeente Weststellingwerf:

Het Klant Contact Centrum van het Gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook eenvoudig zelf online.


Vanuit het buitenland is bellen naar het algemene nummer van de gemeente niet mogelijk. Bel dan met telefoonnummer : +31(0)561 691234


Storing en of dringende zaken melden buiten reguliere openingstijden:

Er wordt geen gebruik gemaakt van een storingsnummer. Buiten reguliere openingstijden hoort u via het algemene telefoonnummer een antwoordapparaat met een welkomstboodschap en een kort keuzemenu. Kies dan een 1 indien u voor een storing belt.


Postadres:
Postbus 60
8470AB Wolvega

info@weststellingwerf.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden met de gemeente


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Hier vindt u gemakkelijk contactmogelijkheden, zoals telefoonnummers van alle Gemeenten van Nederland.


Waarom Gemeente Weststellingwerf bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Weststellingwerf telefoonnummer

 2. www.weststellingwerf.n

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Weststellingwerf klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by Anoniem

Je word niet gehoord met bepaalde probleem met je naaste buur die al even de boel bij elkaar schreeuwd.brief afgegeven geen gehoor politie doet niks.beloftes komen ze niet na.

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Weststellingwerf klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Weststellingwerf zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Weststellingwerf op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Weststellingwerf klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Weststellingwerf
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )