Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Westerkwartier?

Geef hier een cijfer

Contact Gemeente Westerkwartier?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer, informatienummer van het gemeentehuis. U vindt op deze pagina ook overige contactinformatie van de Gemeente, zoals bijvoorbeeld de openingstijden en het postadres. De Gemeente Westerkwartier is ontstaan uit de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn. Houdt u bij het bellen met de gemeente uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerkers kunnen u dan sneller helpen.


Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu.

“Welkom bij 14 0594. U wordt doorverbonden.”

“Welkom bij de Gemeente Westerkwartier. Heeft u vragen over de aanslag gemeentelijke belastingen. Op de achterzijde van het aanslagbiljet staat een toelichting. Ook op onze website kunt u informatie vinden.   Is u vraag hiermee nog niet beantwoord? Blijft u dan aan de lijn.  ( keuzemenu.info)


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Westerkwartier:

Het gemeentehuis is op maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en of opmerkingen het maken van een afspraak en / of voor het doen van een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u zelf eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Bellen vanuit het buitenland:

Vanuit het buitenland is het bellen naar het algemene telefoonnummer niet mogelijk. Bel dan naar het telefoonnummer +31 594551551 om contact op te nemen met het gemeentehuis.


Gemeente Westerkwartier
Postbus 100
9350 AC Leek

E-mail: info@westerkwartier.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden met het gemeentehuis


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Hier vindt u gemakkelijk contactmogelijkheden, zoals telefoonnummers van alle Gemeenten van Nederland.


Waarom Gemeente Westerkwartier bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Westerkwartier telefoonnummer

 2. www.westerkwartier.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Westerkwartier klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Westerkwartier klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Westerkwartier zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Westerkwartier op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Westerkwartier klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Westerkwartier
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )