Wilt u telefonisch contact opnemen met de Gemeente Wassenaar? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar het Klantcontactcentrum van de gemeente. Direct contact met de juiste medewerker. U vindt hier ook overige contactgegevens.

Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

Welkom bij 14070: TOETS 3 Voor Wassenaar. ( TOETS 1 voor Den Haag, Toets 2 voor Leidschendam-Voorburg, Toets 4 voor Rijswijk”)
U wordt doorverbonden.”
Vervolg tekst:

Welkom bij de Gemeente Wassenaar.”  U krijgt vervolgens een medewerker aan de lijn.

(keuzemenu.info)

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische Openingstijden Gemeente Wassenaar:
Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. De medewerkers staan u graag te woord.
Soms is het via uw provider niet mogelijk direct naar dit nummer (14070) te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of u hoort helemaal niets. Probeer dan :  (070)5122222


Bellen vanuit het buitenland:
Vanuit het buitenland is de klantenservice te bereiken op +31 88 65 49 222


E-mailadres: gemeente@wassenaar.nl


Postadres:
Gemeente Wassenaar
Postbus 499
2240 AL Wassenaar


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze pagina voor meer contactmogelijkheden met de gemeente Wassenaar


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


icon-tel

Gemeente Wassenaar telefoonnummer

14 070Lokaal tarief

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Wassenaar klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Wassenaar klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Wassenaar zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Wassenaar op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Wassenaar klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Wassenaar
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )