Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Wassenaar? Geef hier een cijfer

Telefonisch contact opnemen met de Gemeente Wassenaar?

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Wassenaar om bijvoorbeeld iets te regelen of aan te vragen? Op deze pagina vindt u contactgegevens zoals het telefoonnummer, adres en overige bruikbare informatie van de gemeente. Het Klantcontactcentrum staat u direct  telefonisch te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. De medewerker kan u in dat geval sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.00 uur

Waarom Gemeente Wassenaar bellen?

 1. U belt voor vragen over de energietoeslag
 2. U belt voor het aanvragen van een paspoort
 3. Voor vragen over wmo
 4. Voor het doen van een melding openbare ruimte
 5. U belt voor vragen over inloggen
 6. U belt over uw Gecombineerde aanslag 2024
 7. U heeft een vraag over vacatures
 8. U belt voor het maken van een afspraak
 9. Voor het doorgeven van ene verhuizing
 10. Voor inschrijven bij de gemeente

Contactdetails

 1. Gemeente Wassenaar telefoonnummer

 2. www.wassenaar.nl

Zo werkt het bellen met de Gemeente

"Welkom bij 14 070: TOETS 3 Voor Wassenaar. ( TOETS 1 voor Den Haag, Toets 2 voor Leidschendam-Voorburg, Toets 4 voor Rijswijk") "U wordt doorverbonden." Vervolg tekst: "Welkom bij de Gemeente Wassenaar. Op de website www.wassenaar.nl is er 24 uur per dag de mogelijkheid om digitaal meldingen en een aantal aanvragen te doen. Ook is het mogelijk om digitaal een terugbelnotitie en een afspraak te maken." 

Extra info: Voor vragen op het gebied van werk en inkomen terecht kunt u terecht bij het Servicecentrum van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Kies dan voor optie 2.

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Wassenaar? Geef hier een cijfer

Meer Contactgegevens en informatie

Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. De medewerkers staan u graag te woord. Soms is het via uw provider niet mogelijk direct naar dit nummer (14070) te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of u hoort helemaal niets. Probeer dan :  (070)5122222 Bellen vanuit het buitenland: Vanuit het buitenland is de klantenservice te bereiken op +31 88 65 49 222 E-mailadres: gemeente@wassenaar.nl Correspondentieadres: Gemeente Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL Wassenaar. Bezoek deze pagina voor meer contactmogelijkheden met de gemeente Wassenaar

Bellen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Wassenaar klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Wassenaar klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Wassenaar zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Wassenaar op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Wassenaar klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Wassenaar
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )