Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Velsen?

Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van de Gemeente Velsen

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Velsen om bijvoorbeeld iets te regelen of aan te vragen en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel. Daarnaast vindt u contactgegevens zoals adres en overige bruikbare gemeente informatie. Aan de telefoon staat het Klantcontactcentrum u direct te te woord. Een medewerker verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Als alle telefonisten in gesprek zijn, wordt u op de hoogte gehouden van het aantal wachtende voor u. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website. Het Gemeentehuis is op onderstaande tijden bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook eenvoudig zelf online.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Velsen bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Velsen telefoonnummer

  14 0255 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.velsen.nl

Meer contactgegevens

Vanuit het buitenland is bellen naar het algemene nummer van de gemeente niet mogelijk. Bel dan met telefoonnummer : +31 255 567200

Correspondentieadres: Postbus 465, 1970 AL IJmuiden

Mailadres: info@velsen.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.

Bellen met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Velsen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Velsen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Velsen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Velsen op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Velsen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Velsen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )