Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Veldhoven?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Veldhoven?

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Velden om bijvoorbeeld iets te regelen of aan te vragen? Op deze pagina vindt u contactgegevens zoals het telefoonnummer, adres en overige bruikbare informatie van de gemeente. Het Klantcontactcentrum staat u direct  telefonisch te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Als alle telefonisten in gesprek zijn, wordt u op de hoogte gehouden van het aantal wachtende voor u. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben.Het Klantcontactcentrum is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook eenvoudig zelf online.

Bellen met de Gemeente via 14 040

"Welkom bij 14 040. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Please state the name of the municipality you are trying to reach afther the beep. "Spreek in: " Veldhoven". Vervolgens krijgt u de volgende melding: " Welkom bij de gemeente Veldhoven. Het is op dit moment erg druk. Het kan dus zijn dat u iets langer moet wachten dan normaal en we vragen hiervoor uw begrip. Wilt u informatie, heeft u een melding of wilt u een afspraak maken? Dat kan ook op onze website www.veldhoven.nl. Wilt u toch iemand spreken, blijft u dan aan de lijn."

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Veldhoven?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Veldhoven bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Veldhoven telefoonnummer

  14 040 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.veldhoven.nl

Meer Contactgegevens

Vanuit het buitenland is bellen naar het algemene nummer van de gemeente niet mogelijk. Bel dan met telefoonnummer : +31 40 258 44 11

Correspondentieadres: Postbus 10101, 5500 GA Veldhoven

gemeente@veldhoven.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek deze pagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.

Bellen met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Veldhoven klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Veldhoven klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Veldhoven zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Veldhoven op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Veldhoven klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Veldhoven
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )