BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Veendam Telefoonnummer
0598-6522220598-652222

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Veendam:

     0598-652222
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.veendam.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Veendam? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Veendam staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Indien alle medewerkers telefonisch in gesprek zijn wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Veendam :

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op maandag van 08.00 tot 16.30 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Contact buiten de reguliere openingstijden bij storingen

Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u buiten de reguliere openingstijden bellen met het algemene telefoonnummer van de gemeente. Blijf na de welkomstboodschap aan de lijn, dan wordt u doorverbonden naar een callcenter. De medewerker van het callcenter helpt u dan verder.


Correspondentieadres:
Postbus 20004
9640 PA Veendam

info@veendam.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt / schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Veendam Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Veendam Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Veendam Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Veendam Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Veendam Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.