Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Veendam?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Veendam?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van de gemeente van Veendam. U vindt hier ook overige contactgegevens. Een medewerker van het klantcontactcentrum staat u direct telefonisch te woord, u krijgt geen keuzemenu. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op www.veendam.nl. Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 16.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 13.00 uur

Waarom Gemeente Veendam bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Veendam telefoonnummer

 2. www.veendam.nl

Meer contactgegevens

 • Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u buiten de reguliere openingstijden bellen met het algemene telefoonnummer van de gemeente. Blijf na de welkomstboodschap aan de lijn, dan wordt u doorverbonden naar een callcenter. De medewerker van het callcenter helpt u dan verder.
 • Correspondentieadres: Postbus 20004, 9640 PA Veendam
 • info@veendam.nl Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt / schrijft.

Bezoek de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.

contact met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Veendam klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Veendam klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Veendam zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Veendam op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Veendam klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Veendam
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )