BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Vaals Telefoonnummer
043-3068568043-3068568

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Vaals:

     043-3068568
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.vaals.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Vaals? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Vaals staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Vaals :

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Contact buiten de reguliere openingstijden

Voor zeer dringende zaken / calamiteiten in de openbare ruimte die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u buiten de reguliere openingstijden contact opnemen via telefoonnummer 06 – 83708764.

Spoed Jeugd buiten reguliere openingstijden

Belt u buiten de telefonische openingstijden naar de gemeente dan hoort u een voicemail met onderstaand keuzemenu:

Toets 1 — Heeft u dringend hulp nodig op het gebied van kind- en jeugdzorg toets dan nu 1. Dan wordt u direct doorverbonden met iemand die u verder kan helpen.


Correspondentieadres:
Postbus 450
6290 AL, Vaals

info@vaals.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt / schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Vaals Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Vaals Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Vaals Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Vaals Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Vaals Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.