Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Vaals?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Vaals?

Heeft u een vraag aan de Gemeente Vaals wilt u hiervoor telefonisch contact opnemen? Verderop deze pagina vindt u het telefoonnummer. Daarnaast vindt u hier ook overige contactgegevens van de gemeente. Een medewerker van het Klantcontactcentrum staat u telefonisch direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Indien alle lijnen telefonisch bezet zijn, wordt u op de hoogte gehouden van het aantal wachtende voor u. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op www.vaals.nl. Het gemeentehuis is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Vaals bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Vaals telefoonnummer

  043-3068568 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.vaals.nl

Meer contactinformatie

Voor zeer dringende zaken / calamiteiten in de openbare ruimte die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u buiten de reguliere openingstijden contact opnemen via telefoonnummer 06-83708764. Spoed Jeugd buiten reguliere openingstijden:  Belt u buiten de telefonische openingstijden met het algemene informatienummer van de  gemeente dan hoort u een voicemail met onderstaand keuzemenu: "Heeft u dringend hulp nodig op het gebied van kind- en jeugdzorg toets dan nu 1. Dan wordt u direct doorverbonden met iemand die u verder kan helpen." Correspondentieadres: Postbus 450, 6290 AL, Vaals Mailadres: info@vaals.nl Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt / schrijft. Bezoek de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.

Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Vaals klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Vaals klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Vaals zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Vaals op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Vaals klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Vaals
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )